Ja samnabrojala jos tri koje trebaju roditi ove ne brojim sto se ne javljaju
Stigla nam je radosnica 😊🥰
Slatko 🥰 otkud si naručila?
Sa nasa djeca stranice. Doslo mi je HP ekspresom za 2 radna dana i postarina je bila besplatna 👍
Meni bila ova horvaticek,i nije me odusevila..mozda ti je ova marina kharcenko..il kako vec..njezino sam prezime i ja skuzila s h.
Je Majo, ta Horvaticek je bila danas i sutra ujutro je. Znaci nije bas nesto?
Evo mene jos u komadu haha
Danas bila na pregledu i dalje za prst otvorena , plodna voda mljecna ...cerviks jako mekani .Zakljucak :kontrola za 2 dana 😤
Dosla doma uhvatila se ciscenja i peglanja ,sad me boli donji dio leđa .
Idemo dalje puzevim korakom 🤪🤔☺
Meni bila ova horvaticek,i nije me odusevila..mozda ti je ova marina kharcenko..il kako vec..njezino sam prezime i ja skuzila s h.
Je Majo, ta Horvaticek je bila danas i sutra ujutro je. Znaci nije bas nesto?
Gle,meni nije nesto bila,ne mora znacit da tebi nece. Ponasala mi se hladno i bezobrazno...moj porod zbilja nije dugo trajao...u biti me samo pregledala..uz 100 komentara..dosla probusit vodenjak..i primit dijete od babice..babica mi je bila krasna. Cimerici je nakon nje dosao u smjenu karahasan..on me odusevio i u TA..i ona kaze da joj je bio divan na porodu...
Iskreno cu ti reci da se ni mene na prvu nije dojmila, al mislila sam da je to zato sto sam u tom trenutku bila jako emotivna. Prvi njen komentar je bio da ona svoje pacijentice s takvim nalazom ne ostavlja i da nek ja odlucim sta cu sutra. Sestra mi je poslije rekla da je Latkovic napisao drip i zapravo nemam sta odlucivati. Drugo, kad mi je radila uzv, pitala sam je za tu pupcanu sta je oko vrata, da bi ona meni na to da koji dr to govori svojim pacijenticama haha onaj koji ne radi u radjaoni. Rekla bi da sve s "visoka" govori. I jos ako ti tako kazes, bojim se da se necu dobro provesti sutra.
Iskreno cu ti reci da se ni mene na prvu nije dojmila, al mislila sam da je to zato sto sam u tom trenutku bila jako emotivna. Prvi njen komentar je bio da ona svoje pacijentice s takvim nalazom ne ostavlja i da nek ja odlucim sta cu sutra. Sestra mi je poslije rekla da je Latkovic napisao drip i zapravo nemam sta odlucivati. Drugo, kad mi je radila uzv, pitala sam je za tu pupcanu sta je oko vrata, da bi ona meni na to da koji dr to govori svojim pacijenticama haha onaj koji ne radi u radjaoni. Rekla bi da sve s "visoka" govori. I jos ako ti tako kazes, bojim se da se necu dobro provesti sutra.
A gle...vjerojatno ti je u smjeni s istom babicom...a to ti je bitnije da bude ok... mene pitala kolko sam otvorena bila dan prije..kad sam joj rekla 1 prst...ona meni na to..sad ste onda mozda 3...a prvo me kao nece ni gledat dok mi babica ne napravi ctg...jos joj kaze babica da sam 3 rotka da znam sto su trudovi...kad me pregledala..u soku kao 6 prstiju..pravac radjaona...pa sam rekla da ne zelim spol znat dok muza ne nazovem da cujemo u isto vrijeme..a ona onako da kaj mislim zmirit...
Kao da beba na usta izlazi..pa cu vidjet spol kad ju ispovracam..na kraju jos komentari kak sam brzo rodila..i nis popucala. Kaj da se ja upucam radi tog..umjesto da je vesela kaj nemora i sivat me.
Ja samnabrojala jos tri koje trebaju roditi ove ne brojim sto se ne javljaju
Majuska, MiniMa, Jahanara, Sagi i Monalisa 🤪
Maja a onako, krenulo je sa hrpom prištića po čelu, to je sada prošlo i spustilo se na na obraze i ima dosta onako na potiljku. I ima tu i tamo one bijele milije ak sam dobro napisala 😄
Moja ima obraze..onako sa strane ajmo rec podbradak,malo na potiljku...celo cisto..1 u kosici..
A gle…vjerojatno ti je u smjeni s istom babicom…a to ti je bitnije da bude ok… mene pitala kolko sam otvorena bila dan prije..kad sam joj rekla 1 prst…ona meni na to..sad ste onda mozda 3…a prvo me kao nece ni gledat dok mi babica ne napravi ctg…jos joj kaze babica da sam 3 rotka da znam sto su trudovi…kad me pregledala..u soku kao 6 prstiju..pravac radjaona…pa sam rekla da ne zelim spol znat dok muza ne nazovem da cujemo u isto vrijeme..a ona onako da kaj mislim zmirit…
Kao da beba na usta izlazi..pa cu vidjet spol kad ju ispovracam..na kraju jos komentari kak sam brzo rodila..i nis popucala. Kaj da se ja upucam radi tog..umjesto da je vesela kaj nemora i sivat me.
Omg, bas bezobrazno🙄
Nadam se da ce babica bit ok.
.
Cujemo se sutra cure, idem probat sklopit oko ako bude islo.
.
Curka se pokakala🎉 bez bolova. Kivilaks djeluje😀
Sortiraj odgovore
Najstariji