Hvala cure na cestitkama💕
.
Prikljucili me na drip u 6 i nije bilo tako strasno. Probusili vodenjak oko pola 8 i bili su trudovi malo bolniji al i to se dalo izdrzati. Oko pola 10,10 otvorena skroz al nikako da malac krene tj da se spusti u porodjajni kanal i trebalo ga je malo pogurati, a ja ne znam tiskati🙈 znaci vide mu glavicu i kosicu a ja zapela. I tako smo se patili do malo prije 12 kad sam trazila babicu i doktoricu da mi pomognu i nalegnu na trbuh jer ocito od mog tiskanja nista. Imam par savova i za sada se dobro osjecam.😊
.
Majo doktorica mi je odlicna bila! Dobro da smo je izogovarale sinoc. Babica Marijana i Nikolina, predobre.
Cestitam 💐🥳 bravo 💪
Curke kak ste mi danas?
Meni jucer ispao komadic sluznog cepa i cijelu noc imala ko menstrualne bolove da uopce nisam mogla zaspati i zaspala tek oko pola 4 i spavala do sada, sad vise nemam bolove, joj samo da krene da ne moram na inducirani iduci tjedan 🙄🙄
Čestitam, mame!! Dobrodošli, Teo i Lena 🥰
.
Netko je pisao za drip i odbijanje. Ja sam tražila da ga skinu ili čuva iščupati, ali nisu me shvatili ozbiljno. Ali sam to htjela jer me boljelo, nisam razmišljala da mogu da ga skinu da čekam a se ona sama polako spusti jer je isto tako zapela. Vide kosu i glavu, ali neće dolje pa smo na silu gurali 😪 e da sam bila svjesnija...
.
Patronazna i pedijatrica su mi savjetovale da izdojim ono početno vodenasto mlijeko i onda stavim L na sisu. I onda još kad prestane da se izdojim i to joj ponudim na bocicu. Samo jer je počela gubiti na kilaži. Fever ajd mi molim te reci jesam li to trebala odmah tako raditi? Jer je to bila kilaza za 4 dana, a mi se odmah nasekirali i budili ju jako često da sisa i gurali bocciu i sve se sad poremetilo, i spavanje,i sisanje, i jedenje.. pola dana odbija bocicu, onda pola dana sisu. Toliko smo ju zbunili.. A to s izdajanjem više ne znam ni sama kak bih, dam joj, ona neće. Onda to ostane pa ne znam šta ću s tim pa zaledim jer mi ej žao... luda sam vec jer mislim da sam ju samo trebala malo češće buditi i to je to... jer kad ona neće, onda stvarno neće, to je živa borba. I tako sat vremena borbe i ništa od toga. Kasnije se sama probudi ka hoće i pojede koliko hoće 😪
Curke kak ste mi danas?
Meni jucer ispao komadic sluznog cepa i cijelu noc imala ko menstrualne bolove da uopce nisam mogla zaspati i zaspala tek oko pola 4 i spavala do sada, sad vise nemam bolove, joj samo da krene da ne moram na inducirani iduci tjedan 🙄🙄
Evo ja se spremam na pregled OPET 😑 meni nista nije ispalo ,nemam nikakve naznake i isto se bojim induciranog ...zapravo neznam ni tocno sta je to 😔😒
Tako da na tvoje pitanje kako smo eto ja sam bas nervozna haha svi su prije mene rodili 🙉
Curke kak ste mi danas?
Evo ja se spremam na pregled OPET 😑 meni nista nije ispalo ,nemam nikakve naznake i isto se bojim induciranog …zapravo neznam ni tocno sta je to 😔😒
Tako da na tvoje pitanje kako smo eto ja sam bas nervozna haha svi su prije mene rodili 🙉
Ja idem sutra na pregled i nadam se da se bude nekaj pokrenulo do onda 🙄
Inducirani porod ti je kad ti stave gel za otvaranje i omeksavanje grlica i drip da izazovu trudove uhh 😵
Curke kak ste mi danas?
Evo ja se spremam na pregled OPET 😑 meni nista nije ispalo ,nemam nikakve naznake i isto se bojim induciranog …zapravo neznam ni tocno sta je to 😔😒
Ja idem sutra na pregled i nadam se da se bude nekaj pokrenulo do onda 🙄
Inducirani porod ti je kad ti stave gel za otvaranje i omeksavanje grlica i drip da izazovu trudove uhh 😵
A koliko je drip nužan ,jel može gel potaknuti trudove ?
Mozda malo gluposti pitam ali stvarno nemam pojma 🙉
Majushka ja sutra idem na pregled di ce doktori odlucit za indukciju.... Nadam se da ce imat strpljenja sve lijepo objasnit, pa ak cu bit ista pametnija nakon tog razgovora sve napisem i tu ☺️
Curke kak ste mi danas?
Mojem malcu se ne žuri 😁
Isto sam imala lagane menstrualne bolove, al to mi nije novost. Sutra imam pregled pa ćemo vidjet što kažu.
Ne sjećam se dal si pisala zašto bi morala na inducirani idući tjedan?
Pozdrav svima od nas!
Evo već se uspavljujemo, pa mogu malo tipkati 🙈
Mybaby bome si stigla dosta toga obaviti, ja jučer jednu nogu izdepilirala, danas ću drugu 🤦 uopće ne znam kad ću krenut s IPL uređajem rješavat dlačice, ljeto je tu, a ja nemam vremena..kak u trudnoći nisam s njim radila, samo sam čupala opet će trebat neko vrijeme da nestanu sve 😏
.
Cure s tvrdom stolicom..jedite kuhano puno i laganu hranu da vam bude lakše..ja sam prvih 3tj samo lagano jela i super je bilo sve.
Monalisa 🤞 da krene čim prije! Ostalo vas je baš malo!
Neverland tako je bilo i kod mene..čuperak se vidio već 3h prije izgona..al se nikako nije mogla spustiti, pa je na kraju dr legla mi na trbuh i samo je izletila van 🙈😀
Sortiraj odgovore
Najstariji