Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    20. Svibanj 2020. 14:50

MickeyMouse

Pupi i ja imam dvije isto babybjorn i Kinderkraft nekakvu i pokušavam se sjetiti kad mi je starija išla u te ljulje i ne mogu se sjetiti.
    Pupi kako dojis? Jel na ležećki ili sjediš? Ja sam primijetila da puno bolje i lakše pojede ako je dojim sjedeći i onda lakše kontroliram budnost (stipam uši, bradu…) iako je moja dobar jelac. A na ležeći dojim poslije kupanja, kao dio rutine pred spavanje, ja sam si zamislila da je to još jedan znak da ide noc, noćna rutina.

Pocela sam prije par dana sjedeci i bolje tako jede ali isto zaspe.Prvi dan kad sam pocela sjedeci dojiti vukao je kao lud...sve mu je curilo iz usta 🤣 Ali odma dan iza je poceo zezati.A ako slucajno ne zaspe onda zatvori usta i gleda me i nema sanse ih otvoriti.Kao da namjerno zajebava 😫😫

Hany92
    20. Svibanj 2020. 15:06

Jahanara

Stigao je Teo oko 12 sati❤️ ima 4100 i 51cm

Cestitaaam🎊🎉🤗Brz oporavak

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    20. Svibanj 2020. 15:19

Moj malac isto spava na rate..i skuzila sam da u snu kad kaka ,ne uvjek ali grci se i crveni,krene plakati..to su grcevi onda ili ?pitam da  znam dati kapi,inace pije biogaju,tak nes..pa bi mu jos one ba e ubacila ako je ti to.
    I pitanje..kada se za vrtic prijavljuje,za id god?
    Neku kazu vec sad u 9 mj?Zg

• Sancy3
    20. Svibanj 2020. 15:27

Aaaaaee2eeeeeew2

Moj malac isto spava na rate..i skuzila sam da u snu kad kaka ,ne uvjek ali grci se i crveni,krene plakati..to su grcevi onda ili ?pitam da znam dati kapi,inace pije biogaju,tak nes..pa bi mu jos one ba e ubacila ako je ti to.
    I pitanje..kada se za vrtic prijavljuje,za id god?
    Neku kazu vec sad u 9 mj?Zg

Kakvu stolicu ima?da mu nije tvrda pa zbog toga da se crveni i grci?

Hany92
    20. Svibanj 2020. 15:33

Ne,normalno ko do sada,inace..mi smo kombinacija cice i dohrane

Fever
    20. Svibanj 2020. 15:39

Grcevi krecu cca s 2 tj, prepoznati cete jer je neutjesan plaac, grcenje, privlacenje nogica, ali ne prestaje za 5 min nego malo dulje traje.
    Uzimate d3 kapi ? Ako da koje? 
    Mi smo uzeli d3 waya s probiotikom. Ima i biogaia d3, ali s wayom imam bolja iskustva s posla.
    Svakako ako i dalje ima uz te probiotik d3 kapi dati espumisan baby  ili sab simplex baby to su simetikoni.
    Grijati trbuscic ( ugrijana tetrica, u tetru zavezati malo sirove rize i ugrijati, ili kupiti u mileru tresnjine kostice koje su bas kao za grceve) . 

It’s a baby boy💙

Majuska
    20. Svibanj 2020. 15:47

Jahanara cestitammm , nadam se da se nisi napatila 🙏

• Pupi30
    20. Svibanj 2020. 15:54

Ja svom dajem Biogiau i one d3+k obicne iz ljekarne...Ja cak mislim da moj nema onda prave grceve jer plac nije neutjesan,mozes ga utjesiti.Ali s obzirom da kaka svakih 4 5 dana bas ga muce plinovi i zbog toga se nateze.A primjetila sam to grcenje i crvenjenje u licu te primicanje nogu kad ga pokusavam nahraniti lezeci na boku.Jel moguce da mu odjedno ne pase vise polozaj? Postane jako jako nervozan... Jel se beba moze tako ponasati jer je zivcana?Ja ga zbog zutice budim i imam osjecaj da maltretiram jadno dijete i da nema nikakvog ni ritma ni nista i da se jadan ne moze nikako naspavati...i plus sigurno osjeca moju nervozu a ja se bas iznerviram kad zaspe usred hranjenja ili kad nece otvori usta.Ima li tko iskustva sa Tiba kapima,mislila sam njih probati mozds mu potaknu stolicu i smanje prduckanje 🤷‍♀️

Fever
    20. Svibanj 2020. 15:59

ja svog ne budim zbog zutice, probudi se sam na svaka 2,5-3,3,5h najvise. Vec je manje zut, jede ko nespasen :-D i piski stalno vec mi je 2x propiskio u krevetic jer nisam biserka tamo stavila podlogu. I kaka stalno

It’s a baby boy💙

My baby
    20. Svibanj 2020. 16:07

Ja svojoj dajem wayu probiotik vec od prvog dana,kaka normalno,jede i spava.Neke bebe vec odmah imaju grceve neke ne.Moje dvije starije niau nikad imale grceve i nadam se da cemo sada tako i s mladjom proci.Budi se normalno,nocu je ne budim spava do jutra.U pol sest ju podojim,presvucem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.