Cure kod mene danas turbulentan dan... Ujutro isla na uzv prije TA i tamo mi pozlilo 🥴
Doveli me tamo u red i poslali dalje u TA
U TA tijekom ctg-a, meni opet pozli i salju me direkt u radaonu.... Nekih laganih trudova je bilo, al nisu dugo trajali
U radaoni sam bila na ctg opet spojena i malo na promatranju.... Dobila infuziju i nakon nekih sat vremena dosla k sebi..... Pregled: i dalje 1 prst 🙄
U nedjelju ujutro moram opet na ctg doc....
Bas mi je bilo stresno sve ovo danas 😣😣😣
Iskreno, rade bi da su me ostavili kod sebe, jer sam cijelo popodne ko zombi u nekakvom neopisivom transu....
.
Fever sretno i nadam se da ce tvoji trudovi ucinit sta moraju da ne ides na drip💪🏼
Poslala sam jutros muza u DM po Radosnicu, jer je ovdje netko spomenuo da ima, alo nazalost nista od toga. Rekli su mu da to vise ne drze 😔
.
Zna li netko gdje kupiti tu Radosnicu, a da cijena nije astronomska? Onako do 100kn bi bilo idealno..
U Ofertisimi
Cure koje imate bebe jedno pitanje…jel normalno da beba svako malo trazi papati…svakih 15 min,nekad pola sata…nekad se i za 5 min probudi i trazi…i onda to cicanje traje od 2 minute do 15 ovisi…Ja sad ne znam sto da racunam..jel primio pravi obrok kad se sve to zbroji ili ne 🙈 To.traje vec par dana samo preko dana
Je nprmalno je kad ima skok, a tvoj sad ima,, znaci 3 - 6-9 tjedan, mjesec
Obavili smo pregled i ultrazvuk. Pedica veli da je Mislav o. k., samo nema sreće pa ga muče jaki grčevi. Već ima 6 kg i 58 cm s mjesec i pol pa je više nego zadovoljna. Kukići su isto dobri, napravila mu je ultrazvuk. Cijepljenje nam je odgodila do sredine 6. mjeseca da ga ne muči sad s tim. I slušajte (čitajte), njemu izlazi donja lijeva jedinica. Kako je to moguće? Rekla je da mu kupim gingi gel i po potrebi dam čepić protiv bolova. Kaj sad? Ja bih mu onda svaki dan stavljala čepić…
Obavili smo pregled i ultrazvuk. Pedica veli da je Mislav o. k., samo nema sreće pa ga muče jaki grčevi. Već ima 6 kg i 58 cm s mjesec i pol pa je više nego zadovoljna. Kukići su isto dobri, napravila mu je ultrazvuk. Cijepljenje nam je odgodila do sredine 6. mjeseca da ga ne muči sad s tim. I slušajte (čitajte), njemu izlazi donja lijeva jedinica. Kako je to moguće? Rekla je da mu kupim gingi gel i po potrebi dam čepić protiv bolova. Kaj sad? Ja bih mu onda svaki dan stavljala čepić…
Ma daj, pa kud prije 🙊 mozda i zbog tpga puno place, mozda nisu samo grcevi problem
Cure kod mene danas turbulentan dan… Ujutro isla na uzv prije TA i tamo mi pozlilo 🥴
U TA tijekom ctg-a, meni opet pozli i salju me direkt u radaonu…. Nekih laganih trudova je bilo, al nisu dugo trajali
U radaoni sam bila na ctg opet spojena i malo na promatranju…. Dobila infuziju i nakon nekih sat vremena dosla k sebi….. Pregled: i dalje 1 prst 🙄
U nedjelju ujutro moram opet na ctg doc….
Iskreno, rade bi da su me ostavili kod sebe, jer sam cijelo popodne ko zombi u nekakvom neopisivom transu….
.
Fever sretno i nadam se da ce tvoji trudovi ucinit sta moraju da ne ides na drip💪🏼
Da se nisi preplasila pa da ti je zato pozlilo...al cim su te pustili kuci sve je ok sigurno😉 jesu ti rekli kolika bi mogla biti beba?
.
Meni je cijelo popodne malac mirniji nego inace, isto me malo brine.
Cure kod mene danas turbulentan dan… Ujutro isla na uzv prije TA i tamo mi pozlilo 🥴
U TA tijekom ctg-a, meni opet pozli i salju me direkt u radaonu…. Nekih laganih trudova je bilo, al nisu dugo trajali
U radaoni sam bila na ctg opet spojena i malo na promatranju…. Dobila infuziju i nakon nekih sat vremena dosla k sebi….. Pregled: i dalje 1 prst 🙄
U nedjelju ujutro moram opet na ctg doc….
Iskreno, rade bi da su me ostavili kod sebe, jer sam cijelo popodne ko zombi u nekakvom neopisivom transu….
.
Da se nisi preplasila pa da ti je zato pozlilo…al cim su te pustili kuci sve je ok sigurno😉 jesu ti rekli kolika bi mogla biti beba?
.
Meni je cijelo popodne malac mirniji nego inace, isto me malo brine.
Po uzv je kao 3700,al je reko dr da nemam trbuh u koji bi stala beba od 3700,pa je nesto namjestio da izbaci 3400 😂
.
I moj je mirniji od kad smo dosli doma, i jos procitam post od jagodice sto je rekla da pitanje jel bi opce skuzila da je mirniji da je doma i sad stalno strepim jel ga osjetim... Bas je zeznuta ta psihatolko izludi čovjeka da vise sam ne vjerujes svojoj procjeni 😶
Maybaby sretno! Jagodice imaju te pod kontrolom tako da će biti sve okej! Sretno i tebi!
MiniMa bome turbulentno, možda ti je tlak jako pao, još ako je bilo puno ljudi, vruće, plus malo straha i eto ga. Nadam se da ti se neće ponavljati.
Fever nadam se da se maziš sa bebicom i da ćeš nam se uskoro javiti.
Pupi meni ovo isto zvuci kao skok u razvoju. Kad se uspostavi ponuda i potražnja biti će to drugačije. Početak je naporan ali biti će to uskoro sve super!
Vaki pa jel moguće da ga i zub muci sa mjesec i pol dana 😱 plus ti grčevi, bas mu je teško :(
Jahanara moja je bila aktivna dok nije izasla van😂,u svim trudovima se ritala no takve su moje bebe do kraja bile aktivne.
Nadam se da je fever rodila i da joj nije jos porod tako dugo
MiniMa psiha cuda cini, strasno nesto. Cim pocnem razmisljati kad se javio zadnji put, zasto je miran i slicno, kao za inat uopce se ne javlja🙄 Popij vode i pojedi nesto slatko, evo mog je to aktiviralo.
Haha dobar je doktor, poriktat cemo mjere prema izgledu trbuha😆😆
.
My baby obicno to tako kazu da se umire pred porod, al zapravo je dosta beba maksimalno aktivno i na samom porodu😅
.
Jagodica sta kaze doktorica?
.
Vaki kud prije zubic, bome vam se poduplalo, uf. Drzite se!
Sortiraj odgovore
Najstariji