Uopće ne brinite za kile. Meni je u 2 tjedna gotovo sve otišlo. Imam 1 kg više nego inače. Nije mi jasno kako je sve brzo nestalo...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ejjj,da se i ja nabrzinu javim,u guzvi sam totalnoj. Ako je koja jos rodila,cestitam! Bravo za dobre preglede cure,a vama koje ste na kraju zelim da sto brze i bezbolnije sve prodje!
Mybaby prkrasna si! I busa je vec kao da si 40 tj trudna!
Mmamma- u svezi prijavljivanja djeteta...mi otisli u maticni 2×20 kn biljega..i tamo rijesili rodni,domovnicu i hzzo..
Za zupaniju ces dobit papir na otpustu iz bolnice,mozes i postom poslat sve kaj im treba,a u grad se navodno mora doc osobno..al to moze i tata sam- mi to jos nismo rijesili. Znaci na mup i hzzo se be mora ic.
Moja curka ima grceve,preko dana je ok..i tu se igram s klincima jer im je to zadnjih mj dana falilo..pa se pokusavamo sto vise s njima druzit da se ne osjecaju zapostavljeno. Dan mi proleti..a i noc bome.
Patronazna bila jucer..i doci ce opet u petak posto mi je 3 dijete..i sve manje vise znam..a i nebi ona s obzirom na sitiaciju dolazila previse. Tad se vazemo..
Procitala sam sve..a zaboravila sto je bilo sve za komentirat.
E jos nesto..
Skoljka-cini mi se da si ri imala nekog da ti donio inhalator..ajd mi stavi kakav link tog..mislim da bi kupovala..pa da sad ne proucavam sve zivo i nezivo oko tog.
Cure čestitam svima na dobrim pregledima!
Sirenita nadam se da će se samo pokrenuti, ali i da dođe do indukcije nije to strašno. Beba nam stiže 😍
Nama je danas bila patronažna. Super nam je sve pokazala/objasnila i jako sam zadovoljna jer prošla nije bila takva. Laura danas ima isto grama kako je imala kad je otišla iz bolnice, tako da će doći opet u četvrtak/petak da provjerimo kilažu i da napravimo testno dojenje da vidimo koliko pojede u obroku.
Ja sam se danas vagala, imam 72 kile znaci da je 10 otišlo u porodu. Još 13 i na kilaži od prije trudnoće sam 😄
Ma imaš još vremena, sad će to otići. Ja bih bila presretna da odmah ode 10.
Fever, moja je curka, ali ne vjerujem da će ranije pa.mozda i hoćemo 😁 toliko cura ima isti termin kad i ja i u istoj bolnici. Bit će gužva, to je sigurno!
Bit ce ranijih otpusta ako bude guzve :-D bar nesta :-D
It’s a baby boy💙
Kakvi je vama danas dan?
Kod nas bas nema puno spavanja sve nesto po 15 min do pola sata max. Mislim ok je nije da place cijelo vrijeme, jede i kaka 😂ali bas je slabo spavala. Nije ni da je muci nesto. Evo sad zaspala bas me zanima oce sad duze. Mozda napokon lipo uskladi dan i noc 😊
E jos nesto..
Skoljka-cini mi se da si ri imala nekog da ti donio inhalator..ajd mi stavi kakav link tog..mislim da bi kupovala..pa da sad ne proucavam sve zivo i nezivo oko tog.
https://shop-medikor.hr/disanje/omron-inhalatori/compair-c28/
Evo ovaj je moj, sad ti je na popustu 👍🏻, i moj je iz ovog ducana.
E super da vam ide.. Jel malena spava po noci? Kad ima grceve?
Kakvi je vama danas dan?
Kod nas bas nema puno spavanja sve nesto po 15 min do pola sata max. Mislim ok je nije da place cijelo vrijeme, jede i kaka 😂ali bas je slabo spavala. Nije ni da je muci nesto. Evo sad zaspala bas me zanima oce sad duze. Mozda napokon lipo uskladi dan i noc 😊
Mene je moj danas iznenadio i mogu reci prvi dan da nisam umorna psihocki, da nemislim hocel sad zaplakat, jel opet trazi jest a nije proalo niti sat, da je tek zaspao pa da stalno mislim hocel sr probudit za 10 min itd.. Ugl Non standardna, od 20:30h do 6:30 spavanac sa hranjenjem u 3h. Jutros je zaspao oko 9 do 12h, dojio i nastavio spavati do 15h, ja sokirana, jos sam ga stavila u sobu i ostavila mob da ga mogu gledat. Kad se probudio hranjenj i spakovalanga u kolica i van. Vec je u 17h trazio opet jesti, pa u 18 pa onda vise nije jeo nego samo da je na meni i drijema, to mu je valjda omiljeni hobi 🙈😂😂😂
Ja nisam grama skinula. Ono sto je otialo na porodu 8 kg to je sve. Viska 7 kg. Nemice se, a cijeli dan sam u pokretu, da ne legnem na vecer u 20h sa malim dok se uspava ne bi se odmorila. Realno netrebam imam osjecaj da je skontao da treba spavati, kad dodjemo u sobu ja navucem zavjese/paravane, presvlacenje, njega podojim, dam dohranu, on vec otvara usta za dudu, nekad je hoce nekad nece, ugasim lampu, znaci mrak u sobi i on se sam uspava, nesto mlatara rukama, neke zvukove iapusta, ja kazem da prica 😂 i odjedanput se ugasi 🙈
.
E sve vam zaboravim napisat za onu svoju narandjastu macku ako se sjecate slika sto sam stavljala kad sam bila trudna, sto mi je stalno na stomaku spavala. E sad svako vece pokusava leci na bebu 🙈 mislila sam da ga nece prihvatiti, ipak je macka. Jedno jutro dok je plakao, muz ga drzao na sebi u krevetu a ona ga mazila po nogama i stalno ga njusi kad ulovi priliku 🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji