Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    21. Travanj 2020. 17:44

Uopće ne brinite za kile. Meni je u 2 tjedna gotovo sve otišlo. Imam 1 kg više nego inače. Nije mi jasno kako je sve brzo nestalo... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Maja 3
    21. Travanj 2020. 18:38

Ejjj,da se i ja nabrzinu javim,u guzvi sam totalnoj. Ako je koja jos rodila,cestitam! Bravo za dobre preglede cure,a vama koje ste na kraju zelim da sto brze i bezbolnije sve prodje!
    Mybaby prkrasna si! I busa je vec kao da si 40 tj trudna!
    Mmamma- u svezi prijavljivanja djeteta...mi otisli u maticni 2×20 kn biljega..i tamo rijesili rodni,domovnicu i hzzo.. 
    Za zupaniju ces dobit papir na otpustu iz bolnice,mozes i postom poslat sve kaj im treba,a u grad se navodno mora doc osobno..al to moze i tata sam- mi to jos nismo rijesili. Znaci na mup i hzzo se be mora ic. 
    Moja curka ima grceve,preko dana je ok..i tu se igram s klincima jer im je to zadnjih mj dana falilo..pa se pokusavamo sto vise s njima druzit da se ne osjecaju zapostavljeno. Dan mi proleti..a i noc bome.
    Patronazna bila jucer..i doci ce opet u petak posto mi je 3 dijete..i sve manje vise znam..a i nebi ona s obzirom na sitiaciju dolazila previse. Tad se vazemo..
    Procitala sam sve..a zaboravila sto je bilo sve za komentirat.

Maja 3
    21. Travanj 2020. 18:40

E jos nesto..
    Skoljka-cini mi se da si ri imala nekog da ti donio inhalator..ajd mi stavi kakav link tog..mislim da bi kupovala..pa da sad ne proucavam sve zivo i nezivo oko tog.

neverland
    21. Travanj 2020. 18:43

MickeyMouse

Cure čestitam svima na dobrim pregledima!
    Sirenita nadam se da će se samo pokrenuti, ali i da dođe do indukcije nije to strašno. Beba nam stiže 😍
    Nama je danas bila patronažna. Super nam je sve pokazala/objasnila i jako sam zadovoljna jer prošla nije bila takva. Laura danas ima isto grama kako je imala kad je otišla iz bolnice, tako da će doći opet u četvrtak/petak da provjerimo kilažu i da napravimo testno dojenje da vidimo koliko pojede u obroku.
    Ja sam se danas vagala, imam 72 kile znaci da je 10 otišlo u porodu. Još 13 i na kilaži od prije trudnoće sam 😄

Ma imaš još vremena, sad će to otići. Ja bih bila presretna da odmah ode 10.
    Fever, moja je curka, ali ne vjerujem da će ranije pa.mozda i hoćemo 😁 toliko cura ima isti termin kad i ja i u istoj bolnici. Bit će gužva, to je sigurno! 

Fever
    21. Travanj 2020. 19:07

Bit ce ranijih otpusta ako bude guzve :-D bar nesta :-D

It’s a baby boy💙

21. Travanj 2020. 20:02

Kakvi je vama danas dan?
    Kod nas bas nema puno spavanja sve nesto po 15 min do pola sata max. Mislim ok je nije da place cijelo vrijeme, jede i kaka 😂ali bas je slabo spavala. Nije ni da je muci nesto. Evo sad zaspala bas me zanima oce sad duze. Mozda napokon lipo uskladi dan i noc 😊

mom3
    21. Travanj 2020. 20:04

Maja 3 puno hvala za info oko prijave novorodjenceta! 

skoljka
    21. Travanj 2020. 20:45

Maja 3

E jos nesto..
    Skoljka-cini mi se da si ri imala nekog da ti donio inhalator..ajd mi stavi kakav link tog..mislim da bi kupovala..pa da sad ne proucavam sve zivo i nezivo oko tog.

https://shop-medikor.hr/disanje/omron-inhalatori/compair-c28/
    Evo ovaj je moj,  sad ti je na popustu 👍🏻, i moj je iz ovog ducana.
    E super da vam ide.. Jel malena spava po noci? Kad ima grceve? 

skoljka
    21. Travanj 2020. 21:03

Mellorine

Kakvi je vama danas dan?
    Kod nas bas nema puno spavanja sve nesto po 15 min do pola sata max. Mislim ok je nije da place cijelo vrijeme, jede i kaka 😂ali bas je slabo spavala. Nije ni da je muci nesto. Evo sad zaspala bas me zanima oce sad duze. Mozda napokon lipo uskladi dan i noc 😊

Mene je moj danas iznenadio i mogu reci prvi dan da nisam umorna psihocki, da nemislim hocel sad zaplakat, jel opet trazi jest a nije proalo niti sat, da je tek zaspao pa da stalno mislim hocel sr probudit za 10 min itd.. Ugl Non standardna, od 20:30h do 6:30 spavanac sa hranjenjem u 3h. Jutros je zaspao oko 9 do 12h, dojio i nastavio spavati do 15h, ja sokirana, jos sam ga stavila u sobu i ostavila mob da ga mogu gledat. Kad se probudio hranjenj i spakovalanga u kolica i van. Vec je u 17h trazio opet jesti, pa u 18 pa onda vise nije jeo nego samo da je na meni i drijema, to mu je valjda omiljeni hobi 🙈😂😂😂

skoljka
    21. Travanj 2020. 21:20

Ja nisam grama skinula. Ono sto je otialo na porodu 8 kg to je sve. Viska 7 kg. Nemice se, a cijeli dan sam u pokretu, da ne legnem na vecer u 20h sa malim dok se uspava ne bi se odmorila. Realno netrebam imam osjecaj da je skontao da treba spavati, kad dodjemo u sobu ja navucem zavjese/paravane, presvlacenje, njega podojim, dam dohranu, on vec otvara usta za dudu, nekad je hoce nekad nece, ugasim lampu, znaci mrak u sobi i on se sam uspava, nesto mlatara rukama, neke zvukove iapusta, ja kazem da prica 😂 i odjedanput se ugasi 🙈

E sve vam zaboravim napisat za onu svoju narandjastu macku ako se sjecate slika sto sam stavljala kad sam bila trudna, sto mi je stalno na stomaku spavala. E sad svako vece pokusava leci na bebu 🙈 mislila sam da ga nece prihvatiti, ipak je macka. Jedno jutro dok je plakao, muz ga drzao na sebi u krevetu a ona ga mazila po nogama i stalno ga njusi kad ulovi priliku 🙈😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.