Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    21. Travanj 2020. 22:11

skoljka

Ja nisam grama skinula. Ono sto je otialo na porodu 8 kg to je sve. Viska 7 kg. Nemice se, a cijeli dan sam u pokretu, da ne legnem na vecer u 20h sa malim dok se uspava ne bi se odmorila. Realno netrebam imam osjecaj da je skontao da treba spavati, kad dodjemo u sobu ja navucem zavjese/paravane, presvlacenje, njega podojim, dam dohranu, on vec otvara usta za dudu, nekad je hoce nekad nece, ugasim lampu, znaci mrak u sobi i on se sam uspava, nesto mlatara rukama, neke zvukove iapusta, ja kazem da prica 😂 i odjedanput se ugasi 🙈
    .
    E sve vam zaboravim napisat za onu svoju narandjastu macku ako se sjecate slika sto sam stavljala kad sam bila trudna, sto mi je stalno na stomaku spavala. E sad svako vece pokusava leci na bebu 🙈 mislila sam da ga nece prihvatiti, ipak je macka. Jedno jutro dok je plakao, muz ga drzao na sebi u krevetu a ona ga mazila po nogama i stalno ga njusi kad ulovi priliku 🙈😂

Ma vidi ti mice 😍 Mene bas zanima reakcija mog macka..ne zivi samnom vise jer sam ga ostavila svojima (tesko bi im pala i moja i njegova selidba 🤣) ali on je toliko razmazen i centar svijeta svima da cisto sumnjam da ce doziviti bebu...mislim da ce mu to biti teska uvreda 🙈

Jahanara
    21. Travanj 2020. 22:54

Skoljka super ti je malac po noci, rekla bih da je to odlican ritam! A 🤞 da se i po danu nastavi kao sto vam je danas bilo. Maca je prava zastitnica😀

Mom
    22. Travanj 2020. 01:52

Evo da se javim, u 21.30 puknuo vodenjak, u 23h zaprimljena u bolnicu, čekamo trudove. Nešto kao tu i tamo lagano, nadam se da će krenuti kako treba da izbjegnem drip. Skakućem na lopti za sad. Držite fige da to čim prije prodeeeee 😄

Boa35
    22. Travanj 2020. 03:05

Mellorine

Kakvi je vama danas dan?
    Kod nas bas nema puno spavanja sve nesto po 15 min do pola sata max. Mislim ok je nije da place cijelo vrijeme, jede i kaka 😂ali bas je slabo spavala. Nije ni da je muci nesto. Evo sad zaspala bas me zanima oce sad duze. Mozda napokon lipo uskladi dan i noc 😊

Ista situacija i kod nas bila 🙈 
    Sve bilo ok do 15h..od tad kaos.. nikako je uspavati..tj.zaspi ona na rukama kad je uspavljujemo..spustim je, nakon 3 min oči kao u sove 🤦 borba je bila do 21h..zapravo smo cijelo popodne i večer potrošili na uspavljivanje.. 
    Spavala je od 9-pola 12, pojela i dalje zaspala do 2..i evo od tad smo budne..nikak opet zaspati.. 

Boa35
    22. Travanj 2020. 03:09

skoljka

Mellorine

Kakvi je vama danas dan?
    Kod nas bas nema puno spavanja sve nesto po 15 min do pola sata max. Mislim ok je nije da place cijelo vrijeme, jede i kaka 😂ali bas je slabo spavala. Nije ni da je muci nesto. Evo sad zaspala bas me zanima oce sad duze. Mozda napokon lipo uskladi dan i noc 😊

Mene je moj danas iznenadio i mogu reci prvi dan da nisam umorna psihocki, da nemislim hocel sad zaplakat, jel opet trazi jest a nije proalo niti sat, da je tek zaspao pa da stalno mislim hocel sr probudit za 10 min itd.. Ugl Non standardna, od 20:30h do 6:30 spavanac sa hranjenjem u 3h. Jutros je zaspao oko 9 do 12h, dojio i nastavio spavati do 15h, ja sokirana, jos sam ga stavila u sobu i ostavila mob da ga mogu gledat. Kad se probudio hranjenj i spakovalanga u kolica i van. Vec je u 17h trazio opet jesti, pa u 18 pa onda vise nije jeo nego samo da je na meni i drijema, to mu je valjda omiljeni hobi 🙈😂😂😂

Kad je krenuo spavati tako dugo? 
    Ova moja mala još uvijek sat i pol-dva i buđenje.. kako po danu tako i po noći.. nikako da odspava malo duže u komadu.. 

Boa35
    22. Travanj 2020. 03:09

Mommy

Evo da se javim, u 21.30 puknuo vodenjak, u 23h zaprimljena u bolnicu, čekamo trudove. Nešto kao tu i tamo lagano, nadam se da će krenuti kako treba da izbjegnem drip. Skakućem na lopti za sad. Držite fige da to čim prije prodeeeee 😄

Sretnoool!! 💞💜
    Još malo i mazit ćeš se sa svojom štrucom! 

skoljka
    22. Travanj 2020. 04:00

Mommy

😃 Eto na jos bebica
    Nada  se da si vec rodila i da je sve proslo dobro i da se mazite 🤗

skoljka
    22. Travanj 2020. 04:10

Kud sam pisala kako spava, odmah se urekla 🙈😬
    Ok nije se probudio ali od 1 do 2 je toliko stenjao, napinao se, plakao, prdio svake minute. To je sve bilo kroz san, neznam sta ga je toliko mucilo da je toliko prdio. Podrigovao je nakon svakog jela, ja nista nisam jela sto napuhuje 🤷🏻‍♀️, pomialila sam da je to samo meni da se obije sto sam ga pohvalila. Eco sad se opet javio, nadam se kad zavrai sa dojenjem da ce nastaviti spavati 🙈.

Karla inace je od pocetka noc ddobro spavao sa budjenjima za dojenje svaka 2 i pol do 3 sata. Onda je negdjw sa mjesec poceo od 12 do 5, i kad sam mu poceča davat Ad kad ga kao stavljam na pravo spavanje tad oko 21, sad oko 20 prvo podojim ako je sto ostalo od predhodnog nacicavanja i ponudim mu 120ml Ad ali on popije 90ml, a nekad 60 i odvali do 3h,i onda kroz san nesto mrmlja i ja znam da je vrijeme za hranjenje, podoji i nastavi. Nadam se da se sas nece promjeniti 🙉🙉🙉

Maja 3
    22. Travanj 2020. 06:33

Mommy

Sretno

Maja 3
    22. Travanj 2020. 06:35

skoljka

Maja 3

E jos nesto..
    Skoljka-cini mi se da si ri imala nekog da ti donio inhalator..ajd mi stavi kakav link tog..mislim da bi kupovala..pa da sad ne proucavam sve zivo i nezivo oko tog.

https://shop-medikor.hr/disanje/omron-inhalatori/compair-c28/
    Evo ovaj je moj, sad ti je na popustu 👍🏻, i moj je iz ovog ducana.
    E super da vam ide.. Jel malena spava po noci? Kad ima grceve?

Hvala! Spava kad ju grcevi izmore..od 7-8 navecer pa di ponoci-1 sat ujutro..i onda zaspe do 5-6 ujutro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.