Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybaby
    31. Ožujak 2020. 14:56

Maja 3

Procitala sve,vecinu zaboravila!
    Jagodica,javim dojmove sa svarce..za hemice ti je skoljka rekla..ja ih s domacom sv masti rjesavam..na vaticu..i na guzu😂
    Mozes i melem stavljat. I faktu mast.
    Jahanara i Sagi,ime vam je super,bas mi se svidja!
    Ja opet generalku kuce radim! I ljuti rucak..navecer sex!🙈
    Na sve nacine pokusavam istjerat to dijete van sutra! Pa cemo vidjet!
    Mickey,kakva je situacija kod tebe?
    Tina?

Sretno u planu danas 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

skoljka
    31. Ožujak 2020. 15:16

MickeyMouse

Hej žene!
    Ja sam razmišljala uzeti taj gel, ali nikako da se dokopam trudničke ambulante i da pitam jel u Sisku uopće to apliciraju ili ne, tako da idem na porod bez njega pa kak bude.
    Sagi super šoping ☺️
    Karla bebica ti stvarno super napreduje u kilaži. Nadam se da ćete danas imati dobar dan ☺️
    Mybaby haha to bi bila prava scena 😂 treba malo smijeha u ove dane
    Skoljka ja bi ga pustila da spava, ali kužim i brigu. Ak lijepo napreduje, ima dovoljno popiskenih i pokakanih pelena neka spava. A i svaka je beba drugačija, nama je maksimum bio 3 sata u komadu tada, tak da mi je ovo fantazija 😄
    Meni je danas trbuh kao kamen, težak, ne znam jel se može još spustiti koliko je nisko, beba se lijeno javlja, kriza me bole ne znam jel od stajanja ili 🤷🏼‍♀️ Ali kupila sam kekse za torbu i grožđice i brusnice i sad mogu ići roditi 😂

🙈Ovo su moje rijeci dva dana prije nego sam rodila😂😂😂
    A jos jucer sam ti hjela komentirati kad si rekla da te dole kosti bole, pa zaboravila. I mene su par dana prije poroda dole i kriza ulovi me bol jako jedva se i okrenem, a kako sam bila jako aktivna tih dana, znate da sam generalno cistila kucu, sve sam mislila da sam umorna, mos misliti, mozda su to bili trudovi, a nisam znala, jer isto tako me na porodu bolile kosti i kriza ali 10000000000 puta jace. 

skoljka
    31. Ožujak 2020. 15:19

Maja 3

Ja opet generalku kuce radim! I ljuti rucak..navecer sex!🙈
    Na sve nacine pokusavam istjerat to dijete van sutra! Pa cemo vidjet!
    Mickey,kakva je situacija kod tebe?
    Tina?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙈, hajd evo drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 i na rukama i nogama 🤪

Jahanara
    31. Ožujak 2020. 15:25

Sagi prekrasno sve😀
    .
    Majo 🤞 da se pokrene sa svim tim! Mickey i ti se bacaj u akciju😉
    .
    Skoljka ja bi ga isto pustila da spava ako preko dana dobro jede i puni pelene. 
    .
    Karla super je curka dobila na kilazi👏
    .
    Ovo moje dijete lupa na sve strane, hoces pod rebra, hoces nisko dolje😅 samo hodam po kuci i jaucem. 

neverland
    31. Ožujak 2020. 16:45

mmammaa

Je li netko mozda nedavno narucivao s Aliexpressa, a da joj je doslo doma?
    Ili su jos uvijek zabrane..

Ja naručujem redovno, nakon onog zastoja u siječnju sve je stiglo, redovno stiže. Zadnje sam naručila one nosace za torbu za kolica, jedan je stigao, čekam još jedan. I neke igrackice, svaki dan trebaju stići.

Happyivy I ja sam isto tako kao ti... Ne moram ni gledati vijesti, ne možeš pobjeći od toga. Ukomirana sam zbog mjera, virus me uopće ne brine, znam da sam luda 🤷‍♀️
    Corinne, zašto nema bondinga? Ne razumijem.sto će im osoblje za to? Pretuzno 😥😥😥😥 gdje si ti to?

neverland
    31. Ožujak 2020. 16:46

I vaki, čestitam!! Odličan porod izuzev posteljice 😥 jel sve ok proslo? To je bila opća anestezije?
    Nadam se da ćeš sada zaboraviti na sve one mučnine kao da ih nije ni bilo  

Boa35
    31. Ožujak 2020. 17:11

https://ibb.co/X21bZfD
    Ovako jedino dijete odspava preko dana duže od 15min 🙈🙈 napa radi, ona u kuhinji spava.. 
    Inače je bez problema spavala u dnevnom uz tv i mi što pričamo..a zadnjih dva tri dana trza se na svaki zvuk 🤷

31. Ožujak 2020. 17:25

karla, ma super beba!:D

• Sancy3
    31. Ožujak 2020. 17:28

Evo u 15.10h stigao nam je mali gabriel...jako je sitan ima 2690,i 48cm...

sagi
    31. Ožujak 2020. 17:29

Karla baš je slatka tak 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.