Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLuna
    01. Travanj 2020. 04:45

Vaki, Sanja i Tina čestitam od ❤️

Vaki
    01. Travanj 2020. 06:06

Tina - čestitam!
    Danas mi je već bolje, ali me dosta grči zbog injekcija za maternicu. Mislav je puno na prsima pa kad ga odvedu na kupanje onda brzo masiram jer su već ogromne i dosta bolne. Najteže mi je kad ga trebam dići da podrigne jer mi je onda baš pritisak na maternicu... Sami smo u sobi, svi odlaze 2. dan kući ako je sve o. k. Mi ćemo malo produžiti zbog mene, ali se nadam da nećemo puno duže.
    Sretno curama koje trebaju roditi, a mamicama da bebice budu zdrave i dobre. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    01. Travanj 2020. 06:55

Tina cestitam 🥳🥳🥳🥳💝💐
    Vaki jel ga bas moras dizati sad prvih dana. Stavi ga na stranu na poviseno, to je dovoljno. Ja sam dugo svog tako stavljala, i sve je bilo ok. Jesi zaboravila obrisati trednicki lilypie? 🤪
    LaLuna kako tvoja mala spava, koliko? Jel je dojis ili je na dohrani, koliko puta jede u toku 24h.?

maybaby
    01. Travanj 2020. 07:22

Čestitam svim novim mamama! 
    Pa to se zaredalo sada pravo ❤️❤️

url=https://lilypie.com]

sagi
    01. Travanj 2020. 08:20

Tina220210 čestitam 🥳

Boa35
    01. Travanj 2020. 08:37

Tina220210

Ajme napisala kilometar komemtar.. i obrisalo… ja rodila 30.3. U 18.28. Pišem kasnije sve ponovno idem probat spavat jer mala se ne odvaja od sise

Čestitaaaam!! 💜💞
    Brzi oporavak želim 🥰

mom3
    01. Travanj 2020. 08:49

Tina220210 cestitam od srca!! 🥰👶💗

01. Travanj 2020. 08:55

Tina cestitam 🎉💐💕
    Vaki pazi samo da se ne upale, imas li izdajalicu pa da se malo izdojis da popustis pritisak

• MiniMa
    01. Travanj 2020. 09:05

Pozdrav drustvo 🤗
    Evo i mene nakon desetak dana, moram vam priznati da sam bila jako lose emocionalno zbog svega sto se dogada i odlucila se povuci sa apsolutno svih drustvenih mreza i druzenja da se dovedem u red.... Osjetila sam da sam dosegnula svoj max i da ako nastavim biti online ne mogu izbjeci cuti i vidjeti svasta ruzno, a jako me to deprimiralo......i dalje je prisutna lagana anksioznost, ali bolje sam 🙏🏼

Cestitke na novim bebicama i brze oporavke mamama: Vaki, Tina i Sanja 💞
    Takoder zelim dobrodoslicu novim curkama i puno lijepog tipkanja sa nama 🥰

Maja 3
    01. Travanj 2020. 09:10

Tina,cestitam,pisi detalje kad uhvatis vremena!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.