Karla- Preslatka je 🥰💕
Sanja89- Čestitke na Gabrijelu💕💜💜 i tebi brz oporavak☺️
Ja se svoje prve trudnoce ni ne sjecam ko da je bila prije 10 god 😂 a proslo 2 god haha. Nadam se da ce ovaj drugi porod biti laksi od prvog na kojem sam skoro umrla😖🙄
Evo cure pomalo dolazim k sebi bebu jos nisam vidjela osim carskog ali sve je ok…danas su odlucili na hitan porod a danas smo 36+6,prvo su isli inducirani medutim malenom su full pali otkucaji pa je ucinjen hitan carski…mada sam ja zbog loma kuka svakako trebala carski ali eto probali smo i prirodno.sad cekam da mi ga donesu i obavila sam vec i ustajanje do wc a
Cestitam💐🎉Brz oporavak
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
https://ibb.co/X21bZfD
Ovako jedino dijete odspava preko dana duže od 15min 🙈🙈 napa radi, ona u kuhinji spava..
Inače je bez problema spavala u dnevnom uz tv i mi što pričamo..a zadnjih dva tri dana trza se na svaki zvuk 🤷
Slatkicaaa😍😍😍😍😍🎀
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Meni je prosli petak stigao baby monitor sa aliexpresa, tako da ocito rade, i to brzo je i stigao.
Ja sam kupila te Dianatal kapsule, jer sam citala dosta o tome, a uzet cu sve sto moze pomoci i samo da se ne moram dolje masirati haha… kod mene u ljekarninje dobro jer se moze kupiti po komadu, obicno svi vele da ti max trebaju 3, tak je meni rekla i moja ginekologica i zena u ljekarni, pa sam ja uzela 3.
Jos mislim si sad uzet datulje i caj od lista malina i kako bude bude🙈
Pozdrav svima,
Mumtobe, da li mozes reci o kojoj se ljekarni radi? Ja sam cula da postoji ljekarna na Folnegovicevom naselju u Zg gdje se moze kupit na komad ali zvala sam sve ljekarne i nista :( a glupo mi je kupovati 6kom. trenutno na Njuskalu nitko ne prodaje manje od 5kom :(
Hvala cure na iskustvima, onda je to pucketanje normalno 😄 ali da, istina, svakakvi zvukovi dolaze iz trbuha.
Sanja želim ti brz oporavak i nadam se da se već sada maziš sa bebicom ☺️
Sanja cestitam 🥳💝💐, bitno da je sve uredno i dobro proslo 💪🏻👍🏻
Karla pa i tvoja curka je dugokosa kao moj princ, mogli bi na reklame za sampone za kosu 😂
Sagi slatko je sve 😊
.
Ovaj moj izgleda ima skok. Od kad se probudio od 16h samo bi bio na sisi. Dam mu dohranu 90ml s tim sa je 5 min prije dojio i ja nenogu vise bradavice mi odpadose, kad je popio dohranu opet trazi sisu 😫, badam se da ovaj skok nece trajat tjedan kao prosli.
Meni je prosli petak stigao baby monitor sa aliexpresa, tako da ocito rade, i to brzo je i stigao.
Ja sam kupila te Dianatal kapsule, jer sam citala dosta o tome, a uzet cu sve sto moze pomoci i samo da se ne moram dolje masirati haha… kod mene u ljekarninje dobro jer se moze kupiti po komadu, obicno svi vele da ti max trebaju 3, tak je meni rekla i moja ginekologica i zena u ljekarni, pa sam ja uzela 3.
Jos mislim si sad uzet datulje i caj od lista malina i kako bude bude🙈
Pozdrav svima,
Mumtobe, da li mozes reci o kojoj se ljekarni radi? Ja sam cula da postoji ljekarna na Folnegovicevom naselju u Zg gdje se moze kupit na komad ali zvala sam sve ljekarne i nista :( a glupo mi je kupovati 6kom. trenutno na Njuskalu nitko ne prodaje manje od 5kom :(
To ti je u spanskom, ali gdje su novije zgrade, iza city centra, ljekarna štefanić. Tamo je doslovno po komadu prodaja.
Pitanje za mamice, ima li koja od vas Cocoonababy madrac? Nudi mi ga frendica za posuditi i prvo sam ga otpisala jer sam nekako uvjek razmisljala da je bolje da je beba na ravnoj podlozi ali malo sam citala i sad me kopka da nije mozda to ipak dobra stvar? I kako vase bebe spavaju na ledjima ili boku?Ja sam mislila da je bok najbolji ali ne znam od kud mi to jer mi se cini da vecina spava na ledjima...Zapravo taj madrac ima smisla jedino za spavanje na ledjima jer drugacije ne moze 🤔
Ajme napisala kilometar komemtar.. i obrisalo... ja rodila 30.3. U 18.28. Pišem kasnije sve ponovno idem probat spavat jer mala se ne odvaja od sise
Sortiraj odgovore
Najstariji