Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    21. Ožujak 2020. 22:43

jagodica_bobica25

Skoljka da i ja sam to primijetila. Neki čak i neke popuste daju na online trgovinu. Tipa h&m sad ima 15 posto popusta i free shiping 😀😀 treba to iskoristit haha

Meni h&m neda uci vec par dana, stalno pise pokusajte ponovno, a bas mi dosao mail da daju 15% i freeshiping

Jahanara
    21. Ožujak 2020. 22:54

Skoljka blizu ste Zagreba, ja recimo ne bi uopce razmisljala o preseljenju uz to sve sta si nabrojala😉
    .
    Fever mislim da se to samo tako kaze da se umire pred kraj, to je vise individualno. 
    Moj je isto jako aktivan, pogotovo kad legnem. Trenutno me udara bas nisko, i bas je bolno, zvijezde vidim kad udari.

Fever
    21. Ožujak 2020. 22:59

Jahanara isto ovdje, ne smijemo prekriziti noge🙈
    Tina kavo je stanje u rodilistu? 

It’s a baby boy💙

My baby
    21. Ožujak 2020. 23:06

Moja je isto jako aktivna i dok sjedim,i dok lezim i kasno u noc..Jahanara da onda nije nogama dole kad tako osjetis? Ja npr zaboli me kad me nogom udara,i to vidim iznad pupka onako kako prodje polukruzno 😁.kad znam vec tocno gdje joj je sto nakon pregleda.Mojim kcerima je sad jako zanimljiva kad vide pokrete preko trbuha al im je i s druge strane strasno 😂,kako se to tako vidi i uvijek pitaju jel te to boli?😂

Jahanara
    21. Ožujak 2020. 23:27

My baby pojma nemam. Do sad je uvijek bio glavom dolje na pregledu. Popodne sam imala osjecaj da je poprecno jer se tako nekako protezao istovremeno na obje strane.  Cesto mi s desne strane pupka iskoci vece kvrga, stalno mislim da je guza. 

My baby
    21. Ožujak 2020. 23:59

Jahanara ja osjetim dole kad ona glavicu mice al to me onda vise tjera na wc nego da me boli..kazem vise me boli kad me nogom udari gore a znamda je noga jer mi je dr sve pokazala gdje joj je sto i s koje strane.a kod tebe je malac muski pa je mozda jaci 😁

My baby
    22. Ožujak 2020. 00:00

A ta veca kvrga s desne strane pupka su noge kod moje malene,tocno joj mogu uhvatiti koljeno kad se rita 🤪

sagi
    22. Ožujak 2020. 05:56

Jutro 🦉
    Jahanara taj i meni iskoči kvrga oko pupka na desnoj strani pa mislim da je guza 😁
    My baby i ja se čudim kak se to tak vidi, tak da razumijem tvoje cure 🙈

Vaki
    22. Ožujak 2020. 06:32

Jeste osjetile potres? Doslovce sam pomislila da ću pasti iz kreveta. 😏

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    22. Ožujak 2020. 06:47

Jahanara - moj se voli igrati krušnim mrvicama. Fino ih rasipamo po stolu i onda on vozi kamiončiće, tovarni, razvozi i tako. Kad mu dosadi onda mu zamjesim malo tijesta (samo brašno i voda) pa od toga radi čudesa. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.