Skoljka da i ja sam to primijetila. Neki čak i neke popuste daju na online trgovinu. Tipa h&m sad ima 15 posto popusta i free shiping 😀😀 treba to iskoristit haha
Meni h&m neda uci vec par dana, stalno pise pokusajte ponovno, a bas mi dosao mail da daju 15% i freeshiping
Skoljka blizu ste Zagreba, ja recimo ne bi uopce razmisljala o preseljenju uz to sve sta si nabrojala😉
.
Fever mislim da se to samo tako kaze da se umire pred kraj, to je vise individualno.
Moj je isto jako aktivan, pogotovo kad legnem. Trenutno me udara bas nisko, i bas je bolno, zvijezde vidim kad udari.
Jahanara isto ovdje, ne smijemo prekriziti noge🙈
Tina kavo je stanje u rodilistu?
It’s a baby boy💙
Moja je isto jako aktivna i dok sjedim,i dok lezim i kasno u noc..Jahanara da onda nije nogama dole kad tako osjetis? Ja npr zaboli me kad me nogom udara,i to vidim iznad pupka onako kako prodje polukruzno 😁.kad znam vec tocno gdje joj je sto nakon pregleda.Mojim kcerima je sad jako zanimljiva kad vide pokrete preko trbuha al im je i s druge strane strasno 😂,kako se to tako vidi i uvijek pitaju jel te to boli?😂
My baby pojma nemam. Do sad je uvijek bio glavom dolje na pregledu. Popodne sam imala osjecaj da je poprecno jer se tako nekako protezao istovremeno na obje strane. Cesto mi s desne strane pupka iskoci vece kvrga, stalno mislim da je guza.
Jahanara ja osjetim dole kad ona glavicu mice al to me onda vise tjera na wc nego da me boli..kazem vise me boli kad me nogom udari gore a znamda je noga jer mi je dr sve pokazala gdje joj je sto i s koje strane.a kod tebe je malac muski pa je mozda jaci 😁
A ta veca kvrga s desne strane pupka su noge kod moje malene,tocno joj mogu uhvatiti koljeno kad se rita 🤪
Jutro 🦉
Jahanara taj i meni iskoči kvrga oko pupka na desnoj strani pa mislim da je guza 😁
My baby i ja se čudim kak se to tak vidi, tak da razumijem tvoje cure 🙈
Jeste osjetile potres? Doslovce sam pomislila da ću pasti iz kreveta. 😏
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jahanara - moj se voli igrati krušnim mrvicama. Fino ih rasipamo po stolu i onda on vozi kamiončiće, tovarni, razvozi i tako. Kad mu dosadi onda mu zamjesim malo tijesta (samo brašno i voda) pa od toga radi čudesa.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji