Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    07. Prosinac 2016. 21:10

Sad tek vidim koja je stranicaaaaa!

nasdva
    07. Prosinac 2016. 21:11

Pupa, sunshine, piki, 0905, malamimi, garavica...
    Mama 102 a ona ima blizance sigurno ni nema vremena

Doris malom Nikoli bio imendan 

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 21:12

Kamikaze mi je super s hodalicom, sad Fico pada preko nje umjesto preko kutije :DDDD

Moj kad ga stavis na noge plese kazacok. Kad ga tata stavi u kadu pogleda okolo di sam ja, aha, publika je tu, sad cu plesat. A kad ga ja sama kupam nema ni plesanja jer nema publike. A kad ga tata sam kupa...a ne, to se nije nikad dogodilo :D

Nemam pojma kaj su to kasice u vrecici, nikad vidla...

Ne javlja se Pikica nista na ljetnima...

• Kriszta
    07. Prosinac 2016. 21:14

Mia je urlala  40 min,odbila jesti,tako da NIŠTA nije večerala. Sad još ne spava,ali barem šuti u krevetiću. Tako je i zadnji put prije nego što zub izašao. Nakon40 min sam joj dala čepić i namazala joj desni sa gelom,pa se smirila.

A duda- kad je umorna ili jako nervozna,onda je traži. Zaspi  s njom ili bez,kako kad. Ovako ne traži. Jedino kad nam je prvi zub izlazio,onda je stalno tražila.

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 21:16

Kriszta mozda se smije ustat ako hoce, al vjerojatno da joj ne pomazes daljeda hoda uz ruke. 
    Inace sam negdje procitala da to hodanje uz pomoc ruku bolje ne radit iz dva razloga 1.nece nista bolje naucit tako nego sami 2.stalno ce trazit ruke da hodaju. 
    Meni malo neprirodno kad dodje do te faze ne davat mu ruke da hoda...

poisonivy2604
    07. Prosinac 2016. 21:16

Ja sam u kontaktu s Garavicom..ona i malena su super, bilo je malo komplikacija na porodu i na kraju je zavrsila na hitnom carskom, malena je ako se ne varam imala krvarenje 1. Stupnja u mozgu, ali srecom nisu ostale nikakvie posljedice, samo preventivno su isle na vjezbice fizijatru

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.