Evo poslali su mi nalaze. Bili su gotovi prekjučer i poslani mojoj privatnoj ginićki, tolko o brizi za pacijente. 🙄
Sve je uredno i čekamo dječaka! 🥳
Hahaahha onda dobro da sam ti rekla 🤣
Cestitkeeeee na decku 💙🥳
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Obavila i ja prvi pregled, bebica mjeri 8+6 i srceko kuca odmah sam mirnija. Jedino sto ja imam hematom 30x28 za koji kaze da nije bezazlen i da moram mirovati. Nadam se da ce se to povuc i biti dobro. Rekla je da mogu kratke setnje, nije strogo mirovanje.
Zna li netko vise o tim hematomima? Moj ne krvari, samo osjetim laganu bol zadnjih par dana.
Cestitam svima na dobrim nalazima. Vidim bit ce dosta deckica :)
Cestitke Darcy!
Ja obavila fetalni, sve je u redu proslo. TSH mi je jos uvijek los tj prenizak, za to idem endokrinologu u sub. Sve mi je od prekomjernog povracanaja poremeceno.
Sljedeca kontrola 25.9
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Obavila i ja prvi pregled, bebica mjeri 8+6 i srceko kucaodmah sam mirnija. Jedino sto ja imam hematom 30x28 za koji kaze da nije bezazlen i da moram mirovati. Nadam se da ce se to povuc i biti dobro. Rekla je da mogu kratke setnje, nije strogo mirovanje.
Zna li netko vise o tim hematomima? Moj ne krvari, samo osjetim laganu bol zadnjih par dana.
Cestitam svima na dobrim nalazima. Vidim bit ce dosta deckica :)
Ja sam imala hematom u prosloj trudnoci, ne znam vise koliki je bio, ali morala sam strogo mirovati, 4 tiedna sam lezala i na slijedecem pregledu ga vise nije bilo
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Evo poslali su mi nalaze. Bili su gotovi prekjučer i poslani mojoj privatnoj ginićki, tolko o brizi za pacijente. 🙄
Cestitam❤️ jel to prednjace deckici za sad?
Zebra ima li mucnina?
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Bella hvala na iskustvu. Ja se isto nadam i vjerujem da ce se smanjit i nestati samo moram paziti i stati na loptu. Bila sam dosta aktivna jer nisam imala simptoma nekih, sad se malo grizem da sam mozda trebala biti pametnija ove prve tjedne i malo se primirit dok ne prode bar to prvo tromjesecje.
Kad kazes strogo mirovanje jel to znaci da si kuhala i radila poslove normalno po kuci. Mozda glupo pitanje al sad svaki put kad odem do trgovine po kruh ili krenem nesto odradit mislim si jel to smijem, hocu pretjerat hahaha
Nadam se da ce se mozak naviknuti, a i tjesi me sto mi nije rekla da je strogo mirovanje.
Čestitke! 💙
Dječak 💙
Cestitke cupkica :)
Sassy, meni se u prvoj trudnoci od svog tog silnog povracanja poremetio i tsh i secer i tlak 🫣 da te utjesim, sve prode i ustabili se cim rodis 😅
Meni je zadnjih par dana bilo bolje, danas su me opet satrale mucnine i povracanje 🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Cupkica cestitke na dobrom pregledu♡i zao mi je zbog hematoma i nadam se da ce brzo proci...
Sassy bas te sve snaslo😏nadam se da bude sve ok ubrzo!
Meni je sa 2.trudnocom bilo najgore,visok secer+tlak. Bila hospitalizirana i na cuvanju u bolnici.
Iiii curee imam lijepe vijesti♡kuca nam srcekooo🥰🥰
Sve je u reduu,dala mi je utrogestan zbog smeckastog iscjedka.
Drugi pregled mi je 16.9 🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji