Bella hvala na iskustvu. Ja se isto nadam i vjerujem da ce se smanjit i nestati samo moram paziti i stati na loptu. Bila sam dosta aktivna jer nisam imala simptoma nekih, sad se malo grizem da sam mozda trebala biti pametnija ove prve tjedne i malo se primirit dok ne prode bar to prvo tromjesecje.
Kad kazes strogo mirovanje jel to znaci da si kuhala i radila poslove normalno po kuci. Mozda glupo pitanjeal sad svaki put kad odem do trgovine po kruh ili krenem nesto odradit mislim si jel to smijem, hocu pretjerat hahaha
Nadam se da ce se mozak naviknuti, a i tjesi me sto mi nije rekla da je strogo mirovanje.
Ja sam ti doslovno lezala i na wc, tusirala bi se ekstra kratko , ali meni su tako rekli u bolnici jer sam ja i krvarila pa je vjerojatno bilo rizicnije
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Sreca super - eto sad mozes odahnuti :) slicno je i kod mene bilo
Zebra zao mi je da se vracaju, bas sam se ponadala da je to taj period kad nestaju skroz :( cure na zimskim su rekli imaju neke tablete Nuperal koje dr propise medjutim ja nigdje nisam nasla da se mogu uzeti.
Cupkica i ja sam u prvoj trudnoci mirovala radi blagog krvarenja i smedjarenja poslije i tako do drugog trimestra. Moja dr je insistirala na strogom a svakako sam kao i sad puno povracala i jedino sto sam i mogla je lezat. Tako da ako si u mogucnosti gledaj da se sto vise postedis bilo kakvog napora i odmaraj sto vise ❤️ i isto dobila sam zabranu da dizem ista teze od 2-3kg i protezem se
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Cestitam sreca
Ja iduci pregled imam 12.9.
Sad cu se trudim maksimalno odmarat koliko mogu.
Kako ste ostale cure? Jesu li simptomi malo bolje ili jos muku mucite?
Ja sam danas 9 tjedana i nisam imala mucnine i povracanje pa se nekako nadam da me nece ni uhvatit :D jedino sam primjetila da mi meso ne ide pa ne ide..ali zato voce i povrce tamanim kao kakav zec
Cestitam sreca
Ja sam danas 9 tjedana i nisam imala mucnine i povracanje pa se nekako nadam da me nece ni uhvatit :D jedino sam primjetila da mi meso ne ide pa ne ide..ali zato voce i povrce tamanim kao kakav zec
Super da ih nisi imala, drzim fige da ti tako ostane. Ja sam danas ravno 15 tjedana i zadnja 2 dana mi je opet koma, sve si mislim da je zbog novog zatopljenja koje je kod nas bas znacajno od jucer 🫣🫣🫣
Parisislove, sretno danas i javi se ❤️🤞
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Ja imam simptome na mahove i dalje, ful malo, kratko u danu. Tipa: zapeku me bradavice na 2minute, mucnina na 1minutu par puta dnevno, probadanja dole neka slabija nego prije... I tako, sve nesto ni vrit ni mimo.
Nemam nikakve smedje ni roze iscjedke, niti je vidjela ista sumnjivo na uvz. Pitala sam je moglu li ici u teretanu rekla je da mogu, tako da danas sluzbeno krecem ponovo. Imam uzasni umor i osjecam da sam se zalezala i to sad pokusavam promjeniti. Iako me je malo strah, ali mislim da od ovog lezanja ne dobivam nista dobro.
👰1993
🤵1992
Cupkica cestitke na dobrom pregledu♡i zao mi je zbog hematoma i nadam se da ce brzo proci…
Sassy bas te sve snaslo😏nadam se da bude sve ok ubrzo!
Meni je sa 2.trudnocom bilo najgore,visok secer+tlak. Bila hospitalizirana i na cuvanju u bolnici.
Iiii curee imam lijepe vijesti♡kuca nam srcekooo🥰🥰
Sve je u reduu,dala mi je utrogestan zbog smeckastog iscjedka.
Drugi pregled mi je 16.9 🤍
Cestitam na velikom malom srceku🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Cestitam sreca
Ja sam usla u 17ti tt, mucnine imam samo ujutro, ali vec sam navikla.. ogrooomna sam! Do sada sam se udeblajla 4kg, bojim se ako ovako nastavim sta ce tek bit… samo sam kuci, i eto.. a vi? Kako stojiti s kg?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Da utjesim sve manekenke ja san vec na plus 8
Hahaha
Relax
13 tjedana
1.8.2021 Curetak stigao 💗
U 1 trudnoci san bila dobila 27 kila u roku godine dana san izgubila 30 kila
U ovoj trudnoci sam sa automatski vise kila zatrudnila i ogromna san vec sad.Sta da radin tribala san pazit sta jeden prije.
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Ja sam jos uvijek na -3, ali sam pocela sada vise jesti pa mislim da cu sad poceti dobivati
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji