Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    29. Kolovoz 2025. 16:02

Ja sam na +7 bila prije 2 tjedna, sad sam vjerojatno na vise 🤣🐷
    I boli me ona stvar, ionako to sve ode s porodom i ubrzo nakon 😁hrana me jedina tjesi s ovim mucninama, i kad jedem mi je bolje... 😅 sad s 15 tjedana mi je trbuh veci nego u prvoj trudnoci s 25 😄

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• a2025
    29. Kolovoz 2025. 16:02

Toncica24

U 1 trudnoci san bila dobila 27 kila u roku godine dana san izgubila 30 kila

U ovoj trudnoci sam sa automatski vise kila zatrudnila i ogromna san vec sad.Sta da radin tribala san pazit sta jeden prije.

Ma ja imam problema sa kg.. u prosloj godini pocela sam vjezbati, drzati se prehrane strogo i uspjela sam 17kg smrsaviti, novo tijelo.. prestala trenirat i nakon 2mj ugledala plusic.. i tako sada samo trpam, slano,slatko,voce; sve daaaj🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷 strah me poroda sa puuno kg, ozgled me ne opterecuje

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• a2025
    29. Kolovoz 2025. 16:04

Zebra

Ja sam na +7 bila prije 2 tjedna, sad sam vjerojatno na vise 🤣🐷
    I boli me ona stvar, ionako to sve ode s porodom i ubrzo nakon 😁hrana me jedina tjesi s ovim mucninama, i kad jedem mi je bolje… 😅 sad s 15 tjedana mi je trbuh veci nego u prvoj trudnoci s 25 😄

I meni je trbuh kao nekimw u 8mj,bide mi malo neugodno🥹🥹🥹🥹
    Cijelo ljeto sam u haljinama, eto od kad sam saznala za trudnocu.. sada kada pocnu hlace🤯🤯🤯🤯🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.

Lullaby
    29. Kolovoz 2025. 17:19

Pozdrav svima, pridružujem se temi. Po mojem izračunu danas sam 4+5. Skupila sam virozu od ukućana pa sam na 38.8 danas  Užasno mi je mučno, meni djeluje trudnički, a ne od viroze, ali vidjet ćemo. Ovo mi je druga trudnoća, imamo malca od 4god koji zavija svako malo da želi seku. Prva trudnoća i porod su mi bili teški horor, jedva smo prošli ok tako da se nadam da će ova biti malo mirnija. Jako mi je dugo trebalo da se odlučim na 2. trudnoću. 

Sassy čestitam! 

• a2025
    29. Kolovoz 2025. 17:49

Lullaby

Pozdrav svima, pridružujem se temi. Po mojem izračunu danas sam 4+5. Skupila sam virozu od ukućana pa sam na 38.8 danasUžasno mi je mučno, meni djeluje trudnički, a ne od viroze, ali vidjet ćemo. Ovo mi je druga trudnoća, imamo malca od 4god koji zavija svako malo da želi seku. Prva trudnoća i porod su mi bili teški horor, jedva smo prošli ok tako da se nadam da će ova biti malo mirnija. Jako mi je dugo trebalo da se odlučim na 2. trudnoću.

Sassy čestitam!

Dobro nam dosla 🐣🐣i zelimo da cim prije prode temp🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.

sassy
    29. Kolovoz 2025. 18:43

Lullaby

Pozdrav svima, pridružujem se temi. Po mojem izračunu danas sam 4+5. Skupila sam virozu od ukućana pa sam na 38.8 danasUžasno mi je mučno, meni djeluje trudnički, a ne od viroze, ali vidjet ćemo. Ovo mi je druga trudnoća, imamo malca od 4god koji zavija svako malo da želi seku. Prva trudnoća i porod su mi bili teški horor, jedva smo prošli ok tako da se nadam da će ova biti malo mirnija. Jako mi je dugo trebalo da se odlučim na 2. trudnoću.

Sassy čestitam!

Dobrodosla 💕 i cestitam.

Opet cemo se druziti 🥰

Ista sam ti po pitanju moje cure - glavni razlog sto sam se opet odlucila na ponovnu trudnocu nakon svega s prvom 🙈 hoce seku i gotovo, i eto zelja joj se ispunila.

Zelim da ti brzo prodje viroza, drzim fige 🤞 uzimaj dovoljno tecnosti i neke prenatalne vitamine da te malo podignu ako mozes od mucnina.

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Zebra
    29. Kolovoz 2025. 20:52

Lullaby

Sassy čestitam!

Dobrodosla :)
    Ima nas vise s paklenim prvim trudnocama i traumama s poroda 🫣 i meni je trebalo da skupim hrabrosti za drugu trudnocu, ali jako smo htjeli da curka dobije seku, pa sam sama sebe uvjeravala da ce mi ova trudnoca biti bolja. Dovoljno sam si lagala da napravimo bebu, sad si vise ne lazem nego odbrojavam dane 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• nela_o93
    29. Kolovoz 2025. 21:04

Lullaby

Sassy čestitam!

Dobrodosla, mi se pratimo. Ja sam danas 4+6.
    Od simptoma imam samo naphhanost i bol u stomaku 

parisislove
    30. Kolovoz 2025. 00:41

Lullaby dobro nam došla i da se družimo do kraja 🤗 
    Hvala Zebra, evo nas s pregleda, sve je u redu 🙏 srčeko kuca snažno, beba raste kako treba i mjeri u dan, i najbolja vijest - hematoma više nema! 😊
    Jako sam zadovoljna ali moram priznati da sam s groznom nervozom išla na pregled, grozno kako se um zna igrati s nama pa nas uvjeriti da nešto nije u redu i kada sve je…

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    Genetska trombofilija – Clexane
    30.07. ➕
    1. beta 928, 2. beta 4683.04
    13.08. - imamo ♥️

• nela_o93
    30. Kolovoz 2025. 09:50

Parisislove cestitam na super pregledu i sta je hematom nesta. 
    Sad mozes mirnije cekat sljedeci pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.