Hey svima,nisam bila neko vrijeme. Gripa nas je bas poharala...10 dana trajala. Zavrsila sam na sumamedu zbog upale sinusa,uha...nisam mogla usta otvoriti,zubi boljeli. Znaci strasno.. Sada je bolje ali eto-strka posvuda,klinci jos sutra u školi i onda bude malo laksi tempo😊
Bili smo na pregledu i sve je super,curka je spavala bas. I dalje stoji poprecno.
16.1 imam sljedeci pregled🙏
Nadam se da ste svi dobro🥰

Cure s gripom, baš mi je žao, držite se, nadam se da ćete svi biti bolje za Božić! 🤞Najgore se tako razboliti pred blagdane... ☹️
Mi smo zasad, hvala Bogu, zdravi. Danas smo sin i ja radili božićne kolačiće i to nam je bilo baš zabavno, iako kolačići baš i nisu najbolje ispali jer nisam dovoljno ozbiljno shvatila da se tijesto treba dobro ohladiti prije... Ali nema veze, okus je sve u svemu ok. Ovih sam dana sama s njime tako da sam prilično umorna, posebno jer danas nije uspio odspavati popodne (a samim time nisam ni ja), ali ajde. Grozno mi je generalno vrijeme zadnjih tjedana, ne idemo baš često na maglu pa mi se valjda ne uspije dovoljno istrčati u danu. Ne znam kako vi koje isto imate već djecu...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji