Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    [UREĐENO] 23. Veljača 2026. 20:05

Ja sam se tila samo javit.Rodila se jutros djevojcica sve redu.Planirani carski iz bolnice-mama je imala neke ozbiljne i visokorizicne probleme od 33 tjedna- ali sve se danas zavrsilo dobro. 
    Svima sve najbolje i sretno!

Vanilla Diva
    23. Veljača 2026. 13:39

Cestitam! Sretnooo ♡

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

Čupkica
    23. Veljača 2026. 14:33

Cestitam! 🥰🥰

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

Finika
    23. Veljača 2026. 15:43

čestitke! 💗💗

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️

Sreca4
    23. Veljača 2026. 20:05

Čestitaaam🩷💖😍

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• overthinkertiti
    [UREĐENO] 23. Veljača 2026. 14:35

Cure, imam pitanje. Kako kod vas izgledaju pregledi u trudničkoj ambulanti? Jer meni se čini to sve dosta površno, ali se opet nadam da je to valjda dovoljno.
    Recimo, prije neki dan sam bila na pregledu i rađen mi je ctg i manualni pregled cerviksa i to je bilo to. Očekivala sam barem i uzv da procjene težinu bebice.
    Na kraju sam duže bila u čekaonici nego u ordinaciji.

Čupkica
    23. Veljača 2026. 14:35

Koliko sam citala i cula ne rade uvijek uzv, ako je trudnoca uredna. Ukoliko vas nestoje brine radije im spomenite pa ce vjerojatno pogledati i uzv. 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• Čupkica
    [UREĐENO] 02. Ožujak 2026. 15:13

Vidim da nam ne tema malo utihnula (pred buru 😄). Gdje ste zenice, kako ste? Jeste li na whatsapp grupi pa se tu ne pise puno? Moram priznati da mi fali cuti s cim se vi razmisljate ovih dana pred porode 🙈

Ja si razmisljam kako cu obuci bebu za izlazak iz bolnice. Termin mi je pocetak 4. mj i planirala sam stramplice, bodi dugi rukav, hlacice, vesta jaknica i dekica preko. 
    Veste imam dvije jedna je tanja, a druga je ona deblja od plisa. Nemam pojma hoce joj bit hladno/ vruce..bas sam zbunjena. 

Sreca4
    23. Veljača 2026. 20:08

Jesmo,na wapu smo. Pridruzi nam se ako zelis😊
    Ma to ti je okej sve.. uvijek pripremis toplije pa ako ne treba lako ne obuces😊

Vanilla Diva
    24. Veljača 2026. 07:38

Kak vam se mozemo pridruziti na whatsappu? Ja sam nekak fulala to kad ste pisale. 
    I ja sam isto pripremila za izlazak (meni je termin kraj 3.mj) pa sad moze biti toplo a moze biti hladno. Nekak si mislim isto da je pokrijes s debljom dekicom pa do auta i iz auta nece se smrznut i ako je hladnije. 

🩷👧19.08.23.

Čupkica
    24. Veljača 2026. 09:47

Kako funkcionira ta grupa? Jesu vidljivi osobni podatci? 🤣 ne bi bas da me se poveze hahah a ne znam jel postoji mogucnost ostat anoniman na takvim grupama 🙈

Tako sam i ja mislila deblju dekicu. Vjerojatno cu ponijeti obje vestice pa neka oni dok ju oblace sto je prikladnije. 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

Sreca4
    25. Veljača 2026. 06:13

Čupkica vidi se,mislim tvoj broj mobitela je.
    Vanilla mozes mi na mail poslati tvoj broj mobitela i ime/nickname pa cu te dodati.
    pintarteaa@gmail.com

parisislove
    27. Veljača 2026. 21:45

Svi su nestali, da 😄
    Ja sam i dalje tu, nisam u WhatsApp grupi, preferiram privatnost i otvorenost foruma, i smatram korisnim da se može pročitati dosta korisnih informacija i iskustava ovdje. WhatsApp mi je nekako za bliske prijatelje, ne znam. Ako svi nestanu možda se pridružim na grupi jer voljela bih čuti kako sve cure napreduju ali lijepo mi je ovdje pisati i razmjenjivati iskustva koja možda jednom i nekoj drugoj ženi mogu pomoći. 

Nas dvije imam termine nekako baš blizu ako se dobro sjećam, ja sam planirala bodi dugi rukav, i gore neki lijepi topli pleteni kompletić, i preko sjedalice dekica. Ovdje ne dozvoljavaju izlazak iz bolnice ako je beba u autosjedalici u jakni pa ću gledati da je robica toplija.

Čupkica
    02. Ožujak 2026. 15:13

Paris slazem se s tobom u svemu :) osobno sam istog misljenja da mi je draze zadrzati privatnost. Nikad ne znas tko koga zna u toj grupi, a pisem o svemu 🤣

Gdje ti radas? To mi je zanimljivo, ono sto je njima jakna, meni mozda nije 🙈 
    Morat cu stavit par kombinacija pa cemo vidjeti. 
    Kad je tebi termin tocno? Kako se drzis?

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

Finika
    [UREĐENO] 24. Veljača 2026. 18:09

kao i svaka viber, whatsup grupa, vidi se broj telefona i ime.

Vanilla Diva
    24. Veljača 2026. 17:20

Kako vam se mogu pridruziti?

🩷👧19.08.23.

Finika
    24. Veljača 2026. 18:09

[email=pintarteaa@gmail.com]pintarteaa@gmail.com[/email] ovo je e- mail od sreca4, pa se njoj javi s brojem mob. 

Bella_le
    [UREĐENO] 27. Veljača 2026. 21:49

Javila sam u grupi pa da javim i ovdje, jucer u 20:37 nam je stigla nasa curica 3020g i 47cm 🩷

Darcyyy
    25. Veljača 2026. 09:30

Čestitam! 🥳

👧36g 🧔39g
    👶🏻6g
    03/2026 💙

Čupkica
    25. Veljača 2026. 12:45

Cestitam! 🥰

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

parisislove
    27. Veljača 2026. 21:49

Čestitam na dolasku male princeze i želim ti brz oporavak 💗 kako je prošao porod?

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

• Danny07
    25. Veljača 2026. 04:45

Want Nembutal pentobarbital, Fentanyl, Tramadol WhatsApp: +447401473736

We are reliable and trusted vendors of Nembutal (Pentobarbital Sodium). We have established an excellent reputation over the years by providing our customers with excellent quality/purity Nembutal. We offer a pleasant and professional shipping experience with 100% discreet packaging and delivery worldwide. Our warehouse is unlimited. We sell Nembutal in liquid form (50ml, 100ml, 250ml bottles) and in powder form ranging from 25g, 50g, 100g, etc. If you are looking to buy Nembutal Online, do not look any further. We have provided the safest and most accurate methods to buy Nembutal online and our service can be offered worldwide. Distance is not a barrier when ordering from us. We continuously invest in our service and upgrade on a daily basis to meet the demands of our customers. For your orders and more information you can reach us in the various ways listed below.

We offer a wide variety of pharmaceutical products that contain almost everything you need. Fast and discreet shipping quality 100% guaranteed, Express by UPS, FedEx, EMS with tracking number, no receipt required.

Anti-anxiety
    Chronic Pain
    Seizures
    Depression
    Migraine
    Arthritis
    Killing Cancer
    Epilepsy
    Post Traumatic Stress
    Disorder(pstd)
    Diabetes
    Crohn's Disease
    Gout
    Pain relief
    Glaucoma
    Opioid Dependence
    Treating Alcohol Abuse

WhatsApp:+447401473736

Text:+447401473736

Telegram: @Ranko3222

Note: we ship Nembutal 100% discreetly and expedited all over the world and we have a returns policy that offers our customers maximum satisfaction. We are available 24 hours a day to answer all your questions and also show you samples as long as you prove to be a serious customer.

We are determined to give truly painful people real hope and lasting rest. We sell Nembutal powder and Nembutal Solution (Injectable). Simply indicate your age and weight, we will be able to provide you with exact information on price, delivery and payment.

When you order Nembutal online from us, we keep a close eye on details. We want to be sure of the dosage that will certainly be effective. You can buy Nembutal online without any prescription and collect the shipped package without having to sign any papers. Shipping and delivery usually take a maximum of 3 days. All you have to do is provide some health related facts (for dosage estimates)

SERIOUS INQUIRIES ONLY

Vanilla Diva
    [UREĐENO] 27. Veljača 2026. 21:53

Evo da vam se javim s pregleda danas. Sve izgleda dobro, beba ima oko 3 kg i glavom je u zdjelici spremna za izlazak van :D 
    Meni se cerviks skratio, smekšao i prohodan je za prst. Tako da je to novo, do sad je sve bilo zacementirano. Ali drago mi je jer onda imam osjecaj da ce porod biti brzi. Sve u svemu, odlicno. Kaze mi dr da je lijepo bilo pratiti tako urednu trudnocu i kaze da je ovo sve super nalaz za ove tjedne. Iduci pregled mi je za tjedan dana u bolnici. Sretno svima curee :*

Sreca4
    26. Veljača 2026. 11:53

Odlicnooo🥰🥰nadam se da ce i biti ekspresno brz !!🙏

parisislove
    27. Veljača 2026. 21:53

Odlično, brzo će i tvoja curica izgleda 😍

🩷👧19.08.23.

• anita335
    [UREĐENO] 27. Veljača 2026. 21:54

Pozz, evo javljam se i ja sa pregleda danas. 38+2, uloživa za vršak jagodice, isto sve dosad bilo zatvoreno i imam onako pojačan iscjedan vodenkasti! Beba je oko 3500 g i sad samo čekamo kada će se odlučit ići van! 😅
    Za tjedan dana ponovno pregled, ako ga dočekam! Držite fige! 🤣 

Sreca4
    27. Veljača 2026. 16:39

Supeeer,drzimo fige🙏😍jos maloo♡

parisislove
    27. Veljača 2026. 21:54

Držim fige da se brzo pokrene i da sljedeći post bude objava o brzom i lakom dolasku bebice 😊

parisislove
    [UREĐENO] 02. Ožujak 2026. 15:15

Mi smo danas obavili pregled, sve izgleda kako treba, cerviks se skratio i sada je 25 mm, dr kaže da je to u redu za ove tjedne. Sljedeći pregled 6.3., kod specijaliste za kraj trećeg tromjesečja, da provjeri mjere i položaj bebe još jednom prije termina.

Kako su vaše bebice aktivne ovih dana? Moj malac je postao nemoguć… lupa, izvija se, proteže se konstantno i to dan i noć tako…faze mirovanja su gotovo neprimjetne… bio je mnogo mirniji do prije koji dan, sada kao da traži izlaz napolje 😂 

Čupkica
    02. Ožujak 2026. 15:15

Moja je isto dosta aktivna u zadnje vrijeme..ali vise je to neko izvijanje i protezanje. Sa cestim udarcima mi je prestala. 
    Ovo za izlaz sam i ja rekla 🤣 nekad imam osjecaj da trazi gdje je ta rupa haha

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• anita335
    [UREĐENO] 02. Ožujak 2026. 15:17

Cure, jutros mi je ispao onaj sluzni čep, onako je bilo smeđkasto, sluzavo i prošarano žilicama. Da li ima tko kakvo iskustvo sa tim, kad je nakon toga nešto krenulo? Znam da je to sve individualno ali eto, volim čut tuda iskustva 😆 Ništa se još kod mene ne događa, nemam nikakve bolove i beba je cijelo vrijeme aktivna, tak da mislim da neće još, ali imam neki čudan osjećaj da bi mogao kroz koji dan krenut porod... i nekako mi je trbuh još uvjek visoko, da li se on baš mora spustit pred porod? 

sassy
    28. Veljača 2026. 20:35

Meni je u prosloj trudnoci ujutro ispao cep i to vece sam dobila porodjajne bolove.
    S druge strane nekom prodju i 2 sedmice pa se ne porodi nakon ispadanja sluznog cepa.
    Polozaj bebe Tj dal je visoko ce znati procijeniti doktor, ne mora to biti vizualno vidljivo i nama..
    Sretno u svakom slucaju, drzimo fige 🙏

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

parisislove
    01. Ožujak 2026. 13:43

Oho, nešto se svakako pokreće 🥹
    Nemam osobno iskustvo ali frendica mi je neki dan napisala kad se spusti trbuh da ću znati da porod slijedi 🙂 

Čupkica
    02. Ožujak 2026. 15:17

Ima li novosti kod tebe? Kako si sada? Sto se tice trbuha ne znam..ja uopce ni za sebe ne znam trenutno reci jel visoko ili se spustio 😄

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI