Ja sam danas odradila zadnji pregled kod svoje doktorice, i dalje otvorena vise od jednog prsta, kaze dr vidi da se nesto dogada ali nije to jos to, rekla mi je da jako puno setam sad, slijedeci pregled mi je 17.2. u TA i nadam se da ga necu docekati, odmah sam odradila setnju od 5km u nado da ce se odma pojaviti trudovi 😂
Sacekaj Bella nedjelju do punih 37 da nije prijevremeno rodjena beba :D
Ja bih voljela da duze doguram da beba bude jaca i bolje jede bar 37+ pa koliko god dulje a to je uskoro...
Je li ti vagala bebu? Koliko ima sad? Meni sinoc nisu.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Nije, gledala je samo koliko vode ima i kako se namjestila ,ona vec neko vrijeme dobija 200g tjedno tako da bi sad trebala imati nekih 2800g

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Super je da se nesto pokrece, drzim fige da kad dode dan D ide sve lakse.
Slazem se s ovim da sacekas jos koji dan da bude blize 38 tjednu pa ako i krene neka ga 😊 proletit ce to
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Mene ovo vrijeme bas ubija, danima od kise i hladnoce ne mogu izaci van i bas sam neka tuzna zbog toga jer sam pocela razmisljat da od manjka setnje cu imat tezak porod 😰
Zanima me gdje planirate rodit vi koje ste u Zagrebu, za koju bolnicu ste se odlucile?
Odlučila sam se za Petrovu jer sam tamo rodila i prvi put i bila sam jako zadovoljna sa svime. Sad nakon renovacije može samo još biti ljepše.

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
AVAILABLE 100% UNDETECTABLE MONEY Whatsapp:...(+447401473736)
TOP QUALITY MONEY FOR SALE. DOLLARS, POUNDS, EUROS AND OTHER CURRENCIES
AVAILABLE WE HAVE PARTNERS IN EVERY CONTINENT SO IF IN CASE YOU ARE LOOKING
FOR A FACE TO FACE DEAL THEN JUST CONTACT AND STATE YOUR LOCATION AND YOU
SHALL HAVE YOUR BILLS. WE ALSO ISSUE DOCUMENTS LIKE (PASSPORTS, DRIVER LICENSES,
ID CARDS, IELTS, TOEFL, PTE AND ALL KIND OF DOCUMENTS YOU MIGHT NEED TODAY
With over a billion of our products circulating around the world. We offer only
original high-quality currency NOTES. We ship worldwide. We also print
and sell Grade A banknotes of over 52 currencies in the world. Here is your chance
to be a millionaire. Our money is perfectly reproduced, indistinguishable to the eye
and to the touch. We are sending in various sizes, packed and hidden. All our notes
carries all the holograms and water marks and passes the light detector test. We
will deliver the money directly to your home without the interference of customs.
we have a huge quantity ready in stock.
We use the latest technology to produce our notes so that it looks 100% identical to it
the real note. This thus implies all security features present in the real notes
are present in the notes we make. Our team is made up of quality IT technicians from
North Korea, USA, Russia, India and China. We offer high quality NOTES for all currencies.
TO FIND OUT IF YOU CAN BUY FROM ME OR NOT ALL YOU NEED TO DO IS CONTACT ME FIRST, I CAN GUARANTEE
YOU WILL BE SHOCKED WITH MY SERVICE.
FACE TO FACE DEALS ALSO AVAILABLE TO THOSE WHO ARE SKEPTICAL SO YOU CAN BUY FACE TO FACE AND ALSO
GET TO TEST SAMPLES FIRST BEFORE YOU PLACE AN ORDER. CONTACT ME WITH CONFIDENT AND FIND OUT THE MAGIC
IN COUNTERFEIT AND DOCUMENTS WORLD
!!! CONTACT FOR MORE DETAILS!!!
Telegram: Ranko3222
whatsapp +447401473736
SERIOUS INQUIRIES ONLY PLEASE
Pozdrav drage žene, lakše bi mi bilo u grupu na whatsapp al mi ne radi pa budem ovdje. Bila sam spomenula da planiram roditi u Varaždinu, no kako sam trenutno u Zagrebu jer suprug tamo radi sve si nekako više razmišljam da rodim ipak u Zagrebu. Što mislite je li to možda bolja odluka? Kao jer je Zagreb ako već imam opciju. Razmišljala sam o Petrovoj pa ako se nekome da tko možda zna kako je tamo iz prve ruke značilo bi mi sad dok još imam vremena za razmisliti 😅
Zasto ti ne radi whats?🫥
Sto se tice Petrove,tamo sam rodila 3x pa planiram i sada😊nemam stvarno nekih zsmjerki...nadam se da je sada nakon renovacije rodilista i bolje😁

Probaj obrisati pa ponovno instalirati
Tamo smo aktivnije, na forum udem mozda 1x tj kad se sjetim😃

Ja mislim da ti je to dobra ideja roditi u Zg ako si vec ovdje. Za Petrovu ti ne znam jer nisam imala doticaj s tom bolnicom pa ce ti to prije ostale zene reci.
Jel se na toj wapp grupi vidi tko si? 😄 ostala bih anonimna, a zao mi je ako se tamo lako vidi broj mobitela haha
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Zavrsen i moj pregled danas.
Smirilo se ono od petka tako da me dr nije ostavljala u bolnici. U toku sedmice mi je zakazala pred operativne preglede kod anesteziologa pa cemo onda pratit stanje, cilj je da beba jos ostane u stomaku jer po posteljici i po plodnoj vodi nije za porod. U pon sljedeca kontrola i rekla mi je da ne jedem i ne pijem pa ako bude sta popustilo ostavit ce me za porod, ako ne, idemo dalje ...
Beba je 2900 po uzv, ctg uredan
Bravo za super pregled! Neka izdrzi jos malo da bude sto duze kod mame u trbuhu :)
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ajme super da je sve dobro!! Neka je sto duze,svakako je i manja cini mi se kilazom?

Jest, kod mene je trudnoca na prvim uz bila manja za sedmicu pa se to tako racuna tj najvise oslanjaju na te prve sedmice mada kilaza nije losa sad - fino je dobila od zadnjeg pregleda.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sassy,da da,nije lose svakako. Zapravo nekako najtaman rekla bih. Nekadasnij 3300g tip-top ako dodes do kraja skroz. No,i ako ne opet je to vec savrseno! 🥰

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Jel istina da se bris na streptokok uzima i vaginalno i rektalno 🙈🤣
Sokiralo me to malo pa da znam sto me ceka uskoro haha
Meni su uzimali briseve samo vaginalno...

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
vaginalno se uzima bris, otkud ta informacija da se uzima i rektalno, od doktora?

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Meni su uzimali i vaginalno i na kraju produ rektalno da...samo je povrsinski nije da ti ga gurnu ne znam sta...ali teoretski bi se trebalo proci i po rektumu.

S drugim štapićem? Jer ako prođu s istim kako će se znati što je vaginalno, a što rektalno?

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Ne, to je bris perineuma, tj.međice. Dakle uzima se bris izvana, onog dijela "kože" između vagine i rektuma.

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Onda je to vjerojatno ovo sto Darcy kaze. Hvala vam cure :)
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Stvarno tocno ne znam na kojem dijelu uzme bris,sjecam se iz prosle trudnoce da je rekla da "obriše" sa stapicem sve.
U toj prosloj trudnoci sam bas bila pozitivna na tu bakteriju🥲

23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Drage sve, iako smo već razgovarale o pokretima beba, imam potrebu s vama podijeliti svoja iskustva.
Moj bebač ima tendenciju nekoliko dana zaredom biti vrlo aktivan - lupati, okretati se, micati, a zatim nekoliko idućih dana ga vrlo malo osjetim (što ne znači da nije aktivan, nego ga ja baš i ne osjetim).
Već sam zbog toga otišla na pregled, da vidim što se dešava, i s obzirom da sam bila privatno, pregled je trajao dosta dugo, oko 50 min. U tih 50 min se beba cijelo vrijeme micala, okretala, još je doktorica sama iskomentirala da imam vrlo suradljivo dijete jer ga je mogla sa svih strana vidjeti. No, ja (skoro) ništa od tih micanja i okretanja nisam osjetila.
Ne znam zašto određene dane osjetim jako dobro njegove pokrete, a idućih par dana skoro ništa.
Ima li netko tako neko iskustvo?
Meni se slicno desava, nekad beba bude aktivnija neke dane malo manje. Isto kad je npr napolju tmurno vrijeme nekako se i ona umiri, a vec sljedeci dan je dosta aktivnija.
Ne znam s koje strane ti je posteljica, meni s prednje pa ne osjetim svaki pokret i vjerovatno zavisi od jacine udarca i mjesta udarca :)
Sad se beba smjestila nisko i kad krene udara dole jako a noge ispruzi pa u rebra gore istovremeno 🤣 ne znam gdje vise lupa

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Meni se dogadalo, iako je sada u zadnje vrijeme stalo. Ja sam to uvijek pripisala mojoj vecoj kretnji pa ju ne primjetim toliko :D
Cula sam da i kasnije kad trudnoca dode pred kraj se umire pa cu vidit jel to istina 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ima dana da ju slabije osjetim da. Nekad kao da kolo vodi unutra a nekad je kao pahulja jedva i osjetim. Ako je bas osjetim slabije onda pojedem nesto slatko i odma legnem na lijevi bok pa se vecinom i javi.

Imaš li možda posteljicu na prednjoj strani? Imam apsolutno jednako iskustvo. Moja beba dva dana lupa nenormalno i u određeno vrijeme, a onda treći dan se jedva javi i izaziva paniku. Isto tako sam taman na jedan od tih dana bila na pregledu i vidjelo se kako se miče, ali kako nije baš lupala, nisam osjetila te je doktorica rekla da je to normalno, pogotovo kad je posteljica na prednoj strani i ublažava osjet
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
Posteljica mi je sa stražnje strane. Zbog toga niti sama doktorica nije znala zašto ga manje osjetim. Jedino je rekla da ne brinem jer je sve ok s njim i da je to kod nas očito tako.
Tada sam bila sam na ultrazvuku, ali je doktorica rekla da mogu ponovno doći da mi naprave ctg (iako ona ne vidi potrebu), ali da se dodatno provjeri i da budem mirna. Ali sam ja nekoliko dana nakon toga završila u bolnici zbog smeđeg iscjetka na promatranju, tamo su mi odmah na prijemu radili ctg i sve je bilo ok. Nakon ctga, malac je skakao i lupao nenormalno. Sljedeći dan sam ga isto jako osjećala, a dan nakon toga gotovo ništa. No, kako sam još uvijek bila u bolnici, taman mi je došla sestra u sobi i rekla da je vrijeme za ctg. Prvo je cijeli trbuh prošla i nije uspjela pronaći otkucaje - ne moram vam niti reći koja panika me uhvatila, ali me smirivala i govorila da je to normalno, da ćemo naći otkucaje i začas nakon toga ih je i pronašla, i opet je bilo sve u redu.
Ja jako puno doma ležim i mirujem, ali eto, ima dana kad ga jako, jako slabo osjetim.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Cure jel imate problema s kraćim dahom (kao da svjesnije morate disati)?
Chat kaze da je normalno jer se sve pritisce prema gore, ali me i dalje brine..
Ja sve teže dišem kako odmiče trudnoća, nisam spomenula dr jer skroz to nekako pripisujem veličini maternice i smanjenom prostoru za sve organe…

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Imam ali kad hodam. Dok lezim doista ne ali cim ustanem-minutu da setam ajme...uspusem se uzas i kraci je dah.

S kraćim dahom nemam problema, barem ne svjesno, ali muž zna reći da dosta često "jako" dišem. Osim toga, imam pojačane otkucaje srca, do 100, u nekim trenucima i do 120 u stanju mirovanja. To se sve u jednu ruku u trudnoći smatra normalnim jer trbuh raste i stvara pritisak na prsni koš.
Kad osjetim tako nešto, dignem se i rastegnem tijelo i to mi pomogne.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
30.8. +
Stiže nam decko❤️
Mi smo obavili third trimester scan i doktor je rekao da je sve uredno te da beba izgleda dobro… ali kad sam pregledala mjere sve je odlično, i iznad njegovih tjedana osim abdomena koji mjeri u milimetar jednako kao i na ultrazvuku prije dva tjedna… i ta mjera je u vrlo niskim percentilima za njegove tjedne, chatgpt kaže da je to nemoguće i s obzirom da su dopleri izvrsni u nalazu da mora biti da je krivo izmjeren abdomen zbog nezgodnog položaja bebe… ali eto ja ipak brinem. Sljedeći pregled nam je u Petak, 13.2. pa ćemo vidjeti. U Petak sam naručena i kod hematologa da napravimo plan za Heparin jer kako se porod bliži morati ćemo početi smanjivati dozu, trenutno sam na dvije injekcije dnevno.
Vjerujem ti da sigurno brines radi toga,pa tko ne bi 🥲 nadam se da su samo krivo izmjerili 🫥🥹 brzo ides na pregled svakako pa neka provjere opet sve🙏

Moguće je da je do kvalitete ultrazvuka i kako se beba toga dana namjestila. Meni je privatnica na pregledu za 20tt izmjerila cerviks i rekla da je 32mm, a hzzo doktor u 35tt rekao da je 38 mm, a čisto sumnjam da mi se krenuo zadebljavati. Ako doktor nije ništa komentirao onda je sve u redu☺
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
Ja bih rekla da je krivo izmjereno. Dr kojeg imam preko zdravstva, kad sam bila trudna 26+6, je izmjerio da je femur za 27+6, a nekoliko dana kasnije kad sam privatno bila na pregledu je doktorica izmjerila da mjerama femur odgovara za 26+6 - što je nemoguće. To sam jednostavno pripisala položaju djeteta. Na prvom pregledu malac je bio nogama okrenut prema gore, pa je dr lakše mogao izmjeriti femur, a na sljedećem pregledu nogicama prema dolje.
Puno toga ovisi o položaju samog djeteta i o točnosti njihova mjerenja u tom trenutku.
Kako to da si na injekcijama dva puta dnevno i da ćeš smanjivati dozu? Ja sam od starta na 1 dozi dnevno i rečeno mi je da ću biti na heparinu još 6 tjedana nakon poroda.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Evo jos jednog izvještaja s pregleda :)
U petak ce biti 35 tjedana, beba 2,5kg, sve mjere dobre, CTG dobar, i dalje na zadak...
Mi polako pripreme privodimo kraju, fale nam samo neke sitnice, popis za kupnju sve kraći a uzbuđenje sve veće :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji