Pozdrav cure, nikako da se stignem javit. S dvoje je bas izazovno, jos kad je ovako mala razlika. Prije dva tjedna je dosao nas mali braco, velik 4230g i 56 cm. Porod je bio bas izazovan al nek je iza nas. Nadam se da ste sve dobro i zelim preostalim curama sto lakse porode❤️
Bome velika beba, a i dugačka..
A mislila sam da je moja curka sa 4060 i 54 cm jaaako velika haha
Vjerujem da ti je teško, ali proći ce čim malo bebač ojača. Sretno i tebi dalje 😊
Hvala vam❤️
Babyboy dugo se nisam javljala tamo, nadam se da ste dobro i da bebac bolje papa. Mi smo i dalje nejelice😂

Javi nam se,tu i tamo se javi nas par koje smo ostale. Mi ti i dalje brljamo kao da smo na početku dohrane🤔🫢izgleda pomalo neuhranjeno ali ovako je super,napreduje tim svojim tempom. Nekad u pubertetu ce valjda nadoknaditi🤪

Rodila, evo nas kod kuće već tjedan dana, mazimo se i uživamo 🥰
Kako si ti? Jesi rodila?

Parisislove jesi rodila? Kako je prosla infukcija?
Ja sam prenijela 🙈 a cijelo vrijeme sam mislila da cu roditi prije termina. Vidit cemo dokle ce me pustiti ovako jer je relativno sve dobro, a tijelo je nekako sprema za porod vec dobrih mj dana ali nikako da krene 🤦🏼♀️
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Pozdrav cure.Mi smo jučer bili na pregledu, 38 sedmica potpuno zatvorena,a bebica je okrenuta glavom.Težimo oko 3300gr.Ja imam neka sitna probadanja po stomaku,teže se krećem i jako me bole karlične kosti već danima ali mislim da je to zato što me uhvatila panika čišćenja pa baš ne mirujem...Jedino me brine ta zatvorenost, baš se plašim indukcije
Ima vremena, još skoro tri tjedna do termina, bude se do tada pokrenulo! 🤞🤞🍀

👱♀️ 32 👨 38
👦 3

22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ It's a girl🦋
Evo da javim, ja sam rodila prije tjedan dana, sve je prošlo u redu, kod kuće smo, mazimo se i uživamo. Maleni je predivan i još ne mogu vjerovati da je moj 🥰
Mučimo se jedino sa dojenjem, ja i dalje imam samo kapljice mlijeka i morali smo uvesti formulu jer nije dobivao na težini, on i dalje traži sisu i redovito ga stavljam pa se nadam da će i mlijeko nadoći…
Kako je sve prošlo? Vidim da si na clexanu isto kao i ja, je li bio prirodan porod i kako doktori gledaju na to?
Čestitam i samo se mazite 😍
Ja imam još 6 dana, sutra ponovo idem na pregled da vidimo da li se nešto dešava,ma da nema nikakvih naznaka..

22.03.2024 |6| 💔
Moj doktor je inzistirao na indukciji isključivo zbog Clexana, tako da smo na punih 40 tjedana ugovorili indukciju i dobila sam upute da zadnji Clexane uzmem 24 sata prije indukcije, nažalost nakon neuspjele indukcije sam završila na carskom rezu… cijeli proces je bio bolan i težak i još se oporavljam mentalno od svega, gledajući unazad žao mi je što nisam čekala da prirodno krene…
Dodala bih da nije opasno na Clexanu početi porod te čak i da sam dobila trudove nakon što sam si dala injekciju, jedina kontraindikacija je epiduralna koju nebih smjela dobiti narednih 12 sati. Sretno, i slušaj sebe i svoju intuiciju pri donošenju odluka.

Evo danas sa pregleda, otvorena za jedan prst,a termin mi je u utorak.
Nadam se da će krenuti samo i da neće biti potrebe za većim intervencijama, za sada je sve ok

22.03.2024 |6| 💔
Cestitam 🥰🥰 zelim ti brzi oporavak i puno sretnih trenutaka s bebacem
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷

Da se i ja javim, stigla je i nasa curica. Porod je bio poprilicno tezak i zavrsile smo na kraju na carskom. Dosle smo doma, uzivamo i mazimo se.
Mi smo takoder na kombinaciji dohrane i mog mlijeka koje je njoj trenutno preslabo i ocigledno mi se ne najede od njega.
Hormoni me lupaju sto na sat i samo cekam dan kad ce doci oni tjedni da se sva ta bol od carskog i hormoni malo smire.
Svima koje cekate svoje smotuljke zelim sretno!
Čestitam 😍🩷
Želim ti brz oporavak i bezbroj lijepih trenutaka sa tvojom curicom 🤗
Žao mi je čuti da si imala težak porod koji je završio carskim, zvuci slično mojem iskustvu… moguće da nam je i carski dodao poteškoćama dojenja… jesi ti bila budna tokom carskog? Mene su uspavali potpuno i muž nije smio biti prisutan što me dodatno ražalostilo :(

Mislim da sigurno je utjecalo na to da mi mlijeko kasni. Meni je doslo tek 5. dan i imam ga malo, mojoj curki to nije dosta.
Bila sam budna i onda se zakompliciralo pa su me prebacili u opcu. Sve skupa ostavilo mi je bas traumu. Trenutno mi je najteze s energijom jer je nemam, a tesko mi ju je i povratiti uz nju i budenja nocu.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Valamar Sunny hoteli, velika preporuka.😊
Igraonice za djecu, bazen i plaža ispred većine hotela.
Šaljem vam vaučer od 100eura za prvi boravak u Valamar hotelima. 😊
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru. Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti ti!

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Pozdrav cure.Da se javim trenutno sam hospitalizirana jer mi je termin.Otvorena i dalje za 1 prst, ali taj pregled je bio toliko bolan da još ne mogu sebi doći...Rečeno mi je da sutra radim amnioskopiju, ima li neka iskustva s tim? Bojim se da će biti bolno kao i ovaj pregled danas
Sama ne znam šta će se sve izdešavati sa nama
Suosjećam jer ja te preglede koliko mi je cerviks otvoren nisam mogla izdržati i jedino zbog toga bih uzela epiduralnu… za amnioskopiju ne znam jer nemam iskustvo ali imala sam iskustvo probijanja vodenjaka koje mi je bilo užasno bolno…

Sa koliko tjedana te hospitaliziraju, vec sa 40 tjedana?
Ne znam zašto ako je sve u redu, ako je plodna voda ok, i bebica...
Meni amnioskopija nije bila bolna, a radili su mi ju 3-4 puta.
Zasto si hospitalizirana, samo zbog termina?
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷

22.03.2024 |6| 💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji