Bok svima, sa kolko ste vi pocele kupovati stvari za bebu? Ja sam 26+5 i neznam jel prerano da kupim krevetic za bebu? 😅
Mi smo ga naručili, čekamo da stigne, s obzirom da se čeka po mjesec i pol na dostavu nismo htjeli čekat zadnje tjedne. Ne znam čeka li se svugdje, mi smo uzeli u Babylandu, a ostale velike stvari smo također uzeli, jedino ćemo higijenske potrepštine potkraj, a odjeću smo dobili od muževe sestre, to planiram u veljači pripremati, odnosno kad spremimo sobu. 😃

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Ja sam kupila kolica i sad krecem u ostalo. Ja kupujem sve polovno pa mi rokovi nisu problem ali svakako to uracunajte + uzmite u obzir da ce vam sve biti teze poslije (prati, slagati, organizirati…)o

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Mi cemo isto uskoro ici kupiti krevetic😊planirali smo svakako u 1.mjesecu.

Kako se nosite s bolnim dojkama? Mene ubijaju, a primijetila sam da mi je krenulo curiti mlijeko. Ako netko ima iskustva kako si olakšati bol, bilo bi mi drago 😃 masaža baš ne pomaže
Mozes stavljati 10-ak min.hladnije obloge,ne direktno na kozu jako hladno. Nazalost nista bas previse🫣i meni su bas teske i bolne. Spasavalo me kad sam doma onda ih pustim na slobodu bez grudnjaka😂

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Buy K2 Spice Paper Online – WhatsApp: +1 (814)-790-6375
Buy K2 Spice Paper Online – Strongest K2 Spice Paper For Sale at Legit Chem Sales
We are your most reliable vendor of K2 Spice Paper and Synthetic Cannabinoids. All our products are at least 99% pure. Our main objective is to continue growing our already long list of satisfied clients. Visit our shop and enjoy the best quality K2 paper products. We only use high quality raw materials and processors to make our K2 papers and other Synthetic Cannabinoids. All our products are laboratory. Order from us today. WhatsApp: +1 (814)-790-6375
K2 Spice Paper, K2 Infused Paper, K2 Jail Paper, K2 Prison Sheet, k2 paper, Diablo K2 Spray, Diablo k2 Spray on Paper, K2 Spray, K2 E‑Liquid CODE RED, K2 Clear Paper Spray, Clear Liquid K2 EXTRA POTENT – 500 ML, 1 Gallon Liquid K2, AK 47 Liquid K2 Spray On Paper
Why Buy From Us
1- Delivery and Quality 100% Guaranteed.
2- Customer Safety and Satisfaction 100% Guaranteed.
3- Return and Refund Guaranteed if not satisfied.
4- We Offer Discrete and Anonymous Delivery/Shipping
5- SECURE PAYMENT METHOD: BITCOIN, USDT, ETH etc.
Email: sales (@) egitchemsales (Dot) com
Contact us for orders:
WhatsApp: +1 (814) 790 6375
Telegram user name: @Legitchemstore
Signal: legitchemsales.68
Email: [email=sales@legitchemsales.com]sales@legitchemsales.com[/email]
https://legitchemsales.com/
Link: https://legitchemsales.com/product/k2-infused-paper/
Obavila pregled, naravno gospodica klasika ruke preko lica, ima 2000g, kaze dr da dobija nekih 200g tjedno sto je taman, ako tako nastavi do termin ce biti oko 3500g i da samo malo pripazim sta jedem da ne bi imala nagli skok u tezini, ostalo je sve okej i sad su malo cesce pregledi pa je slijedeci 30.01. 😁
Joooj,2kg 🙏😇kako mi se to jos cini daleko a zapravo ce brzo doci! Cestitaam na lijepom pregledu🥰

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Drage žene, molim vas za pomoć, ne znam je li se koja od vas susrela s ovak nečim.
Trenutačno sam u 26. tjednu trudnoće i maloprije i prošli tjedan sam primjetila na donjem rublju sitnu, sitnu točkićicu krvi (dakle samo jednu). Ništa me ne boli, ne peče i ne svrbi.
Isto mi se dešavalo prije ove trudnoće i na početku same trudnoće, rečeno mi je da je uzrok niži progesteron te sam do 22. tjedna bila na utrogestanu.
Ne znam ni sama što da napravim, sljedeći tjedan imam pregled kod doktora.
najbolje nazovi dr u ponedjeljak, sad vjeroj ne radi pa mu reci, mozda te vrati na progesteron. meni je tek sad dr ukinula, a stavljala sam vaginalete preventivno. Bit će sve ok. :)

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Ako je stvarno samo tockica ja bi pricekala pa nazvala u ponedjeljak. Npr.meni se to 2x desilo poslije odnosa s muzem. Vjerojatno neka zilica pukne ili nesto🫡Drugo da bas curi krv onda nema razmisljanja-pravac bolnica 😮💨
Drzim fige da je sve okej🙏

Sreca4, da, samo je točkica. Pročitala sam da to može biti zbog odnosa, ali ja nisam imala odnose. Ali postoje još neki, ajmo reći, bezazleni razlozi za to, pa se nadam da je nešto od toga.
Nadam se da se više neće pojavljivati, a u ponedjeljak ću svakako nazvati dr.
Hvala vam ❤️
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Javi nam svakako🙏mozda mozes nazvati hitnu pa pitati za savijet eventualno?

Sreca4, nazvala sam jučer. Rekli su da ne bi trebalo biti ništa opasno. Cerviks je u trudnoći prokrvljeniji pa je vjerojatno samo do toga. Svakak ću još sa svojim doktorom provjeriti.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Pozdrav cure na zimskim bebama sam jer mi je termin 27.2 ali cu pratiti i ovdje jer cu tamo ostati valjda zadnja koja prati temu a treba i roditi
Ukratko, termin 27.2
Iduci pregled imam 20.1 ( kod nas se ne ide u TA prije 38tt) pa jos idem kod svoje gin vjv iduci ili cak iduca 2 pregleda
Veritas uredan
Treca beba
I ono sto bi naglasila- abnormalan strah od komplikacija na porodu ( bojim se smrti itd)
Prve dvije trunoce uredne i porodi super, ali sada kako imam djecu stvari su nas izmakle kontroli s tim mojim strahovima
Pocela sam s blokiranjem svih vijesti i postova na tu temu jer algoritam😅
Krenula s nekim molitvama
Razmisljala sam i o javljanju nekom psihoterapeutu cak
Kome god sam ovako spomenula kroz razgovor ( suprug/ mama / frendice) svi mahnu rukom i kao ne razmisljaj bit ce to sve super
Ali moj mozak kad se na nesto fiksira, gotovo😅
Pozdrav i dobro nam došla. Osobno smatram da uopće nije loše popričati s nekim stručnim, ako smatraš da bi ti to pomoglo, zašto ne. :)

Iskreno ne znam jel bi mi vise pomogao psihoterapeut ili da cekam trudnicku pa obavim neki razgovor s izabranim dr koji bi me nastavio voditi.
Bojim se da bi me terapeut stavio na neku th, a to ne znam koliko je sigurno sad pred kraj trudnoce

Mislim da nije losa ideja popricati sa izabranim dr koji ce te poroditi o svojim strahovima, odmah te moze malo ohrabriti, a i vjerojatno ces onda imati vise povjerenja u dr za vrijeme poroda, ako se dobro sjecam ti si isto iz Osijeka pa cemo se mozda druziti u TA jer nam je termin par dana razlike, imas li ideju kojeg dr zelis da te porodi?

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Hej, mislila sam traziti ili dr Vulin ili Milic Vranjes
Za njih sam dobila najvise preporuka. One koje su me vodile prije- vise ne rade
Samo ne znam kako sad funkcionira kad se u TA narucuje, s obzirom da TA ide tek id 38 tt ( ako nije neko hitnije stanje, gin je rekla da su tako dobili dopis)
Mozemo li saznti kad dr koji zelimo radi i taj dan molimo na centralnom da nas ubace il oni ubacuju kako god😅

Ja bi isto dr Vulin, vidila sam po grupama da ona radi utorkom, ali mislim da mozda kad se narucujemo ako napomenemo da bi htjeli nju da ce nas naruciti za dan kad je ona

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Mislim da se to malo malo mijenja, javim ti bas kad krenem u TA koji dan je tko
Zvati cu prije narucivanja jos da provjerim tocno

Dobro nam dosla :)
Ja ti samo zelim reci da je svjesnost toga sto te muci i s cime ti se glava suocava jako dobra i trenutno najvaznija jer mozes djelovati. Vjerujem da ce razgovor s doktorom pomoci da ti bude lakse.
Moj savjet,koji mi uvijek pali, je taj da misli prebacis na pozitvne scenarije (npr. mastaj o trenutku kako se starija djecu susrecu s malisanom, kako dolazite kuci mazite se, grlite se i volite svi zajedno).. saljem zagrljaj 😊
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Joj ne znam ni sama jel to zapravo dobro ili lose. Zamisljam i te sretne trenutke a onda se u danu nekad uhvatim kak misim na najgore i gotovo prebaci me
Psiha je bas zeznuta stvar
Nadam se da ce me lagano popustit do poroda, da ovaj stres ne bi uzrokovao prijevremene trudove
Jucer sa bas imala koma fazu kad sam bila sama, more suza sam isplakala, samo zelim da sve prode🙏🏻

Dobro nam došla na proljetnice 🌸 blizu smo si po terminima i imamo par cura u višim tjednima kao ti pa baš lijepo da si nam se i ti pridružila 😊
Moj prijedlog vezano za ovo što te muci je da popričaš sa terapeutom, psihijatri su stručni za prepisivanje lijekova dok su terapeuti tu baš zato da nas upute kako da se uspješnije nosimo sa svakodnevnim poteškoćama i da ti da alate za nositi se sa tim mislima i kako ih bolje preusmjeriti. Ja sam bila kod psihijatra koji me uputio terapeutu i rekao da nije za lijekove trenutno i da smatra da je razgovor sa terapeutom idealan put za mene trenutno. Posjećujem svaki tjedan terapeuta i zaista mi pomaže. Osobno i sama povremeno prolazim kroz crne misli zbog nekih prošlih iskustava, još isto algoritam na društvenim mrežama mi je počeo predlagati najgore moguće priče pa se odjednom počnem bojati najgoreg ishoda… važno je imati nekoga s kim možeš otvoreno porazgovarati o tome i tko će ti dati konkretne smjernice kako se nositi sa tim mislima kada te obuhvate. Komentari tipa “ma opusti se nemoj razmišljati o glupostima” ni najmanje ne pomažu… a mislim da ih sve dobivamo od okoline…

Hvala ti, ne znam koliko ima terapeuta u Os, sako mi jeki psiholozi iskacu, ali proguglam, imas li ti neke smjernice koje dobijes svaki tjedan a da bi podjelila, cisto da misli zaokupim do nekog termina :)
Da, okolina samo tako reagira, nazalost
Ne mogu s nikime konkretno popricati

Ako budes isla kod terapeura prvo si malo prouci razne pravce terapije, ima stvarno raznih pa trebas vidjeti sto bi tebi odgovaralo

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nema na čemu 🙂 Na psihologa i mislim kao terapeuta koji bi ti bio idealan izbor (na spram psihijatra).
Što se tiče smjernica, kažu da je najvažnije ne umanjivati strah i da je pogrešno reći “sve će biti u redu, nemoj misliti na to” već normalizirati strah, jer on postoji jer te tvoj mozak pokušava zaštiti.. strah nije predosjećaj. Također, prepoznati misao bez raspravljanja s njome, samo ju prepoznati i pustiti da prođe… ako misao kaže “mogu umrijeti na porodu” prepoznati da je to samo misao i da je realna činjenica da si trudna, zdrava i živa. I da tvoj strah ne znači da će se nešto loše dogoditi, već da ti je život drag. ❤️

Pozdrav i dobro nam dosla🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Cestitam na trecoj bebici prava ste sretnica🥰🥰🥰🥰
Nama dolazi prva beba, iako je prava zimska, termin 13.2. ovdje sam se vise pronasla nego u zimskimKada sam saznala za trudnocu, tamo su mame vec bile dobrano u tjednima, a ovdje smo razmijenjivale iskustva o svakom trzaju, promjeni, osjecaju… tako da dobro nam dosla!🤰🏼🤰🏼🤰🏼🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ja sam u 36 tt (35+4) i pocela sam prosli tj ici u TA zbog gest secera i velike bebice. Ne mogu vam pomoci sa ovim sta trazite ali svakako kada vam je tesko olaksajte se ovdje, bez osudivanja smo tu da vas saslusamo i pomognemo ako mozemo🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
UZV ⌛️ 29.12. 🐣 2.7kg
Pregled TA 08.01. bebac 2800g
Pregled TA 23.01. sve ok, bebac 3370g
Pregled TA 30.01. Sve ok, bebac 3500g
Pregled TA 04.02. Bebac 4kg🩵
Pregled TA 09. 02. Bebac 4.1kg🩵
Indukcija 13.02. 🙏🏻
Due date ⌛️🩵 13.02.
Hvala ❤️
Tko te vodi? Kakva je situacija u Ta?
Spominju li tebi indukciju?
Meni su u prve dvije bebe bas bile velike 4+ kg ali nisam morala ranije u TA, rodila 41+

Pozdrav cure, evo i mene nakon duljeg vremena.
Drago mi je da ste sve dobro i da nam bebice lijepo napreduju.
Mi smo odradili pregled, malecka ima 1000 grama, a ja sam zatvorena. Kontrola za nekih 3 tjedna opet.
Sve vise primjetim da sam se psihicki pocela pripremati na porod i bas dosta razmisljam o svemu sto nas ceka i veselim se tome (straha nemam, jos 😄).
Mene je iznenadilo nekad kada sam isla obuci svoje stare hulahopke i duljinom dosle do bokova. Nisam ni skuzila da sam se toliko prosirila 😅
Hahaha e to za debljinu je stvarno čudo. Ja se uopće ne osjećam kao tenk koji jesam. Valjda me hormoni drže da se ne objesim jer sam dobila 18kg hahahah

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Slazem se 😄 to debljanje je bas nekako fascinantno. Ja sam jos i ok, evo nas u 28 tjednu i dobila sam nekih 7,5 kg..pa me ovo bas sokiralo jer na meni se doslovno vidi samo trbuh 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Cestitaaam na lijepom pregledu💖🥰
Ohhh kile stvarno znaju iznenaditi,da 🫣
Nadam se da ce nam svima vecina kila otic iza poroda😅

23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Zene, imam pitanje..kako perete djecju robicu? Imate neki detrdent za preporuciti?
Ja sam morala oprati sve da spremim u ormar, ali planiram prati sve jos jednom za nekih 2 mj da bude spremno za nju. Ovaj puta sam oprala s obicnim praskom bez omeksivaca i spremila u ormar.
Ja sam oprala sa perwolom s kojim inace peren i isto nisam omeksivac stavila

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Uzela u dmu onaj neki violeta double care za djecju robu
Tak sam i s prvima koristila mozda prvih par mj onda sam prala s nasom odjecom
Koristim za nas samo kapsule bez omeksivaca

Becutan kapsule, bez omeksivaca.

Ja sam sa zadnjom curkom uzimala od Violete onaj bijeli double care. Bio mi je stvarno super. I bez omeksivaca😁

Ja koristim Frosh baby jos uvijek i za prvo dijete :) jako je njezan.
Planiram i za drugo

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Prošli put sam koristila deterdžent Frosch baby, ali sada bih možda i neki drugi isprobala. Budući da neću koristiti omekšivač, voljela bih pronaći neki deterdžent koji miriše onako puderasto/bebasto. Ako imate preporuke, slušam. 😊

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ja koristim melli aromatica jos uvijek za prvo dijete pa cu i za drugo.
Anisel on je dosta prirodan, mirise na pamuk, ja ga obozavam

Ja perem sa frosh baby, prozirna boca sa zelenim cepom i chicco bijela boca sa plavim cepom, to su tekuci deterdzenti. A omeksivac isto chicco. Kupila sam frosh u mulleru, chicco u baby centru. Stavljam po pola cepa na puni masinu. Robica je neutralnog predivnog mirisa mekana i njezna. Tako da sam zasad zadovoljna. Vidjet cemo kako ce beba reagirati kada je pocne nositi..
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
UZV ⌛️ 29.12. 🐣 2.7kg
Pregled TA 08.01. bebac 2800g
Pregled TA 23.01. sve ok, bebac 3370g
Pregled TA 30.01. Sve ok, bebac 3500g
Pregled TA 04.02. Bebac 4kg🩵
Pregled TA 09. 02. Bebac 4.1kg🩵
Indukcija 13.02. 🙏🏻
Due date ⌛️🩵 13.02.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji