Ne bih htjela radit paniku, ali leukociti su mi u mokraći iznad 50, a interval je od 0 do 2. Jel to ekstremno? Do dok ne dočekam odgovor ginekologice.
Najvjerojatnije se radi o kakvoj urinarnoj infekciji koja nije opasna, ali nije ni ugodna. Moguće da te pošalje na urinokulturu da vide o čemu se točno radi, ali mislim da nema pretjeranog razloga za brigu.
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Drage mame jedno pitanje za vas, a i one koje ce tek postati mozda imate iskustva iz obitelji, molim vas pomoc oko odabira prvih kremica za njegu bebe i pelenskog podrucja i takoder preporuke pelena s cim ste bile zadovoljne sto ne bi vise nikad kupile?
Evo moje iskustvo s prvim djetetom, krema mi je najbolja jgl, a pelene na pocetku tipa od rodenja do blizu godine dana smo koristili pampers premium care, prednost sto ima onu crtu zutu koja poplavi kad je pelena popisana, kasnije mi nisu bile dobre jer su joj se stvarale bijele mucice od pelene, a sad koristimo samo pampers active baby i cjenovno su okej, u plodinama su oko 13€
Mi smo prvih sigurno 6 mjeseci koristili skoro isključivo pampers premium care. Dobra alternativa su nam bile Hipp pelene, ali njih je teško pronaći, zna ih imati Muller. Kasnije smo znali koristiti i neke Violeta (mislim da isto imaju care u nazivu). DM pelene su nam kasnije bile onako ok, makar su meni dosta nekako najlonaste pod rukom i dosta su im mali paketići.

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Mi za kremu isto koristimo jgl, a pelene pampers

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Meni su pampers uzasno smrdile tako da njih ne kupujem. Babylove iz dm-a su mi bile super. Od većine proizvođača te prve veličine imaju tu crtu kao detektor vlage. Krema jgl i sudokrem u slučaju crvenila.

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Hvala na savjetima i iskustvima. U principu sto bi se reklo old but gold, neke se stvari ne mjenjaju godinama sudocrem i jgl kao vodece za njegu. A pampersice isto stara klasika. Da li je neko mozda imao iskustva s pelenama bella happy to sam citala da je u 2024 ocjenjeno za prvo mjesto u pelenama, s tim da ih ima samo na netu za naruciti koliko sam shvatila i u zenski recenziraj su takoder ocjenjene kao broj 1. Pa ako netko ima iskustva neka pise navodno su kud i kamo jeftinije od pampersa a po svemu sudeci od ocjena i dobre kvalitete. S tim da su mi draza tuda iskustva nego tako pisane recenzije.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Meni od krema je weleda najbolja, bolja mi je od jgl ispala. Sudocrem za jaci osip. Pelene su nam najbolje pampers premium care, jednom sam uzele neke u mullera njihove i isto nisu bile lose

Mi smo koristili sudokrem i pavlovicevu za pelensko podrucje. Bephanten za lice i ako se pojavio kakav osip i sl.
Pelene sam sve skoro probala i meni su najbolje Violeta cotton ali one su nekako malo vece pa za sami pocetak predlazem Pampers. Prvih par mjeseci smo iskljucivo Pampers harmony kupovali, one imaju najmanje plastike u sebi ali nema ih svuda za kupiti. Onda su se mojoj pocele urezivati u nogice pa smo presli na Violetu.

🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Mi smo koristili sudokrem i pavlovicevu za pelensko podrucje. Bephanten za lice i ako se pojavio kakav osip i sl.
Pelene sam sve skoro probala i meni su najbolje Violeta cotton ali one su nekako malo vece pa za sami pocetak predlazem Pampers. Prvih par mjeseci smo iskljucivo Pampers harmony kupovali, one imaju najmanje plastike u sebi ali nema ih svuda za kupiti. Onda su se mojoj pocele urezivati u nogice pa smo presli na Violetu.

🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Kada planirate odslusati tecajeve o porodu i dojenju?
Mene lagno vuce da bi sada uskoro mogla, ali si mislim mozda mi je pametnije ostaviti za kasnije pa da mi je svjezije jos sve to sto cujem 😄
Pozdrav,
Muz i ja smo odslusali rodine besplatne online tecajeve i dobili te certifikate. Bitno je da u 30 dana odslusate, kako bi dobili certifikat. Rodin tecaj vam ostaje uvijek dostupan jednom kad se registrirate sa imenom i mailom mozete se uvijek vratiti na predavanja i podjsetiti se ako vam nesto ispari, meni ce sigurno jos jednom trebati do poroda da se ponovim. 🤣 Na turdnicki tecaj idemo u dom zdravlja u nasem gradu sredinom prvog mjeseca. Tad cu bit oko 24-25 tjedana.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Mi smo riješili još u 10.mjesecu, nije mi se dalo ostavljati za kasnije, a materijale imam spremljene tako da ću to kroz vrijeme još jedanput proći. Odslušali smo online preko Doma zdravlja Centar.

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
dasii, hvala za sve informacije o rodinom besplatnom tečaju.
Ja također planiram sljedeći mjesec otići na trudnički tečaj kod sebe, samo se nadam da će promijeniti vrijeme održavanja tečaja. Kroz ovu godinu se održavao u 12h, a mužu zbog posla to baš i nije zgodno, ali dobro, kako god bilo, prilagodit ćemo se.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Razumijevanje peptida u Velikoj Britaniji: Jednostavan vodič
Peptidi su mali lanci aminokiselina koji igraju važne uloge u tijelu, poput podrške rastu mišića, zdravlju kože i hormonskoj ravnoteži. U Velikoj Britaniji mnogi ljudi zainteresirani su za peptide za fitness, protiv starenja i opće dobrostanje. peptidi UK
Ako tražite peptide u Velikoj Britaniji , važno je znati pravila. Prodaja i upotreba peptida regulirani su kako bi se osigurala njihova sigurnost i visoka kvaliteta. Uvijek kupujte od pouzdanih dobavljača koji pružaju jasne informacije o čistoći i odgovarajuću dokumentaciju.
Istraživanja peptida su u porastu, od medicinskih tretmana do kozmetičke upotrebe. Kako biste postigli najbolje rezultate na siguran način, preporučuje se konzultirati se sa zdravstvenim djelatnikom prije početka bilo kakve rutine s peptidima. To pomaže maksimizirati koristi uz smanjenje rizika.
Cure, imam jednu možda čudnu temu na umu, malo me to kopka.
Naime,zanima me jeste li imale normalno odnose u trudnoći i do koje sedmice?
Ovo je moja druga trudnoća,prva je završila spontanim, od početka smo ok držimo se, bilo je sitno krvarenje u 12 sedmici, stalo nakon 2 dana.Prije toga i poslije,svaki ultrazvuk je sve bolji i bolji,nemamo nikakvih problema za sada.Trenutno sam 22+4, odnose upražnjavamo max 4 do 5 puta mjesečno, je li to previše?
Doktor nije dao zabranu, postojala je u ranijim tjednima,sada ne.Naime,nemamo problema,nismo toliko česti ali ja osjećam ponekad blago peckanje,pa kao i bol,nelagodu..dešava li se to još kome?
Moj muž i ja smo zasad odustali od toga, nikad mi doktorica nije rekla da ne smijemo, ali negdje nakon polovice trudnoće je postalo preteško, kao da tijelo odbija, čak sam čitala na internetu i piše da je moguće da nekome "zašteka", muž se zeza da se curka ljuti pa zato 😂 vidjet ćemo kako bude vrijeme odmicalo, ali mislim da je sve to normalno

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Mi u pocetku nismo, ali smo se vratili zadnjih 2 mj..bude to jednom u 7-10 dana i ja osjetim da zelim i bas znam bit zagrijana, ali osobno me muci sto mi je osjecaj totalno drugaciji (kao da sam suha, a nisam pa kao da sam tijesna 🤣…) i doci do kraja mi je bolno jer mi se trbuh pretvori u kamen.
Mi smo pitali doktora i rekao je da smijemo.
Nadam se da cu uspjeti ovako do kraja jer pred kraj nam je plan seksom potaknuti prirodno porod, ako dode uopce do te price 🙈
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Eh da,baš to ta suhoća tako se i meni čini..Muž sve razumije čak i izbjegavamo po desetak dana,nekad se eto omakne..da se ispuni kao ta neka dužnost. Nekad imam jaku želju,nekad nemam uopšte,bude mi žao njega :D
Ali imam osjećaj da mi to dolje ne služi za to hahaha.Kasnije, samo čekam da beba prolupa kad je osjetim uvjerim se da je sve ok do idućeg odnosa..
22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ due date 21.04.2026 🫶
Girl🎀
Ja nemam problem sa peckanjem ili boli, ali imam sa velicinom stomaka, jednostavno nam bude toliko nezgodno da nekad krenemo i odustanemo, a nekad uspijemo, ja sam pitala dr smijemo li onda je rekla da ako iza odnosa nemam kontrakcije da mozemo

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ due date 21.04.2026 🫶
Girl🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji