Pjegice sretno danas!!!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ja sam se smjestila u sobu, obavila sam ctg, tlak vadili mi krv i sad sam na cekanju, vag pregled nekad u danu ne znam kad i u ponoc me induciraju 🫠
Ja sam se smjestila u sobu, obavila sam ctg, tlak vadili mi krv i sad sam na cekanju, vag pregled nekad u danu ne znam kad i u ponoc me induciraju 🫠
Pjegice sretno! Zasto u ponoc?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pjegice sretno❤️
Kokili a daj ajde, meni stvarno nije jasno kako vas neke taj carski uopce ne boli🤣
Minnieus boze nisam ni ja znala da bebe mogu imati dijastazu, od cega to dode? Pretpostavljam da se to povuce?
Mi evo super rastemo i picimo na veliko okolo, sekica nam je super prihvatila novu bebicu.
Obavili smo pregled neuropedijatra i on kaze da je sve super s njom. Imamo i fizijatra sljedeci tjedan, iako je pedi rekla da ona njoj djeluje super ima sve normalne reflekse beba, dize glavu od podloge ja sam svejedno zamolila uputnicu cisto da sam mirna😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Inace htjela sam vam napisati da je izgleda naša priča s rh imunizacijom konačno iza nas.
Nisam ništa htjela pisati da se preostale trudnice ne uzrujavaju,😅 ali naša priča nije bila skroz završila porodom. Kako je bilo puno antitijela prisutno u njenoj krvi primile smo jos tri transfuzije u Ri - bile smo još tri puta hospitalizirane na po dva tri dana. Inače to se kod senzibilizacije zna dogoditi jer tijelu bebe treba vremena da se iscisti od antitijela mame nakon poroda i da kostana srz pocne sama raditi. Cekali smo i cekali i eto je proradila i radi kao luda, i hemoglobin je konacno krenuo sam gore🥳🥳🥳
Tako da smo presretni😊jedna velika borba je iza nas i tako nekad kad je uzmem i kad se mazimo dok cica budem toliko presretna sto je ta bebica tu i sto je dobro🥰🥰🥰ja san opet bila optimist ali moram reci da sam puno puno lakse podnosila intrauterine transfuzije nego sada kad joj moraju stavit braunilu tako maloj😅ali sve je to normalno😊
Planiram napisat svoje iskustvo tu na forum bas u grupu s tom temom da nekad ako nekom zatreba bude tu😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Inace htjela sam vam napisati da je izgledanaša priča s rh imunizacijom konačno iza nas.
Nisam ništa htjela pisati da se preostale trudnice ne uzrujavaju,😅 ali naša priča nije bila skroz završila porodom. Kako je bilo puno antitijela prisutno u njenoj krvi primile smo jos tri transfuzije u Ri - bile smo još tri puta hospitalizirane na po dva tri dana. Inače to se kod senzibilizacije zna dogoditi jer tijelu bebe treba vremena da se iscisti od antitijela mame nakon poroda i da kostana srz pocne sama raditi. Cekali smo i cekali i eto je proradila i radi kao luda, i hemoglobin je konacno krenuo sam gore🥳🥳🥳
Tako da smo presretni😊jedna velika borba je iza nas i tako nekad kad je uzmem i kad se mazimo dok cica budem toliko presretna sto je ta bebica tu i sto je dobro🥰🥰🥰ja san opet bila optimist ali moram reci da sam puno puno lakse podnosila intrauterine transfuzije nego sada kad joj moraju stavit braunilu tako maloj😅ali sve je to normalno😊
Planiram napisat svoje iskustvo tu na forum bas u grupu s tom temom da nekad ako nekom zatreba bude tu😊
Jako si hrabra i cijela tvoja obitelj, naježila sam se dok sam čitala. Hvala Bogu da je sve u redu s bebom. Samo optimistično i dalje 🩷. Podižeš me sa svojom pozitivom, majke mi mile 😀.
Inace htjela sam vam napisati da je izgledanaša priča s rh imunizacijom konačno iza nas.
Jako mi je drago da je sve zavrsilo dobro i bez dodatnih nekih komplikacija, neka je to sve sada iza vas 🥰
Ponoc ne znam kazu da je sad takva praksa, valjda ne ocekuju da se ista vece desi kroz noc nego ujutro ili pred jutro ko ce ih znat 🤣
Ari baš mi je drago da je sve to iza vas. Baš imam poznanicu koja je rh - i upoznala sam je ukratko s tvojim iskustvom, normalno da nije imala pojma o svemu tome i baš je rekla da će na idućem pregledu malo ginek pitati.
Pjegice sretno! ☺️
Ja sam danas prvi put valjda najmirnija nakon pregleda. Ova doktorica je rekla da je želudac pun i da ne vidi nikakav razlog za brigu da je beba super i zdrava.
Kod mene da je sve spremno, omekšala, onog rodničkog dijela da više nema, on da se skroz spustio i sad da je potreban samo pravi trud da sve krene i da misli da hoće kroz tjedan dana. U subotu opet pregled. ☺️
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Bok cure, kako su vase buhtlice? Je li rastu?
Evo moj malo skoro 4 kg ima. Bas sam sretna sto vidim da napreduje. Budi se svakih 2 sata papati. Kad bude sam sa muzem, odluci i pi 3 sata ne zaspati a onda dodem ja, pogleda me i zaspi odmah 😂 muz bude lud, kaze izvodi majmunarije satima a ja samo dodem i mali zaspi 😂
Meni bila patronazna pa sam se pozalila kako sam htjela raditi obicne vjezbe istezivanja i kak ne mogu jer me boli kuk i kicma. Pogledala me imkaze da imam isijas od trudnoce. Tako da sutra imam prvi termin terapija kod fizioterapeuta. Jedva cekam krenut malo vjezbati jer se osjecam bas tromom.
Kako se mali budi svaka 2 sata (tu i tamo bude 2.5-3) onda prvo hranjenje preuzme muz pa ja odspavam cak 4-5 sati u komadu. Pa ja
Preuzmem druga dva hranjenja. Sto je dobro jer na prvom mi se toliko spava da skoro zaspim dok mu dajem bocuu. Mother od the year ne?!
Starija je prestala spavat popodne pa su veceri bas jako dramaticne kod nas 😂
Ari svaka cast i tebi i malenoj. Znam koliko je potrebno ostati pozitiva u bilo kojoj teskoj situaciji ali ne preostaje nam drugo. I eto na kraju ipak sve bude dobro🥰 Pjegice sretno da porod prodje sto brze i bezbolnije🤞🏼
Mi smo jucer imali prvi pregled, Amelie ima 4575g i dugacka je 57,5cm tako da je bas komad bebe🫣 sutra nam je mjesec dana vrijeme proletilo
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji