Meni isto radi kao kod NaNaj, sestra mi izmjeri tlak, težinu, opseg i veličinu trbuha, pogleda mi urin sa onim trakicama, priključi me pola sata na ctg i onda sa tim odem kod ginekologice koja me prvo vaginalno rukom, pa vaginalno sondom i onda preko trbuha da vidi mjere bebe i protoke i plodnu vodu. Jučer mi je bio zadnji pregled kod nje, sad mi slijedi pregled u KBCu točno na termin ako do tada ne dobijem trudove.
A da, vas dvije ste jos kod svojih gin… tamo sam i ja radila vecinu toga. Doduse nitko mi nije nikad mjerio opseg trbuha 🤣 ali ovo drugo da. U TA zna bit ogromna guzva, pretpostavljam da ni druge cure ne rade nista od navedenog.
Koliko sam cula za vecinu TA je procedura jednaka, dugo se ceka napravi se CTG eventualno jedan UZV. Tako da sve je to normalno 😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Meni su u TA radili ultrazvuk svaki put, ctg isto i gledali protoke te jel beba jede/pije, vaginalni nisu radili. Izmere tlak obavezno, trakice mi nisu davali...
Cokoladice ti si u TA kod mog doktora M.Č jos uvijek?
Meni je radio uzv i gledao protoke i ctg uvijek kad sam dolazila, znaci dvaput tjedno, vag. Gledali jednom tjedno ja mislim..
Nekad je bio u zurbi, nekad smo stigli popricati, u miru dogovorili inducirani, kad je dosao iz sale jer je imao carski vidjeti mi nalaze, potpisati i zagrli me i kaze u ponedjeljak se vidimo na dogovoru za indukciju, sve bude dobro, ja sam bila jako zadovoljna s njime i komunikacijom.. i putem whatsapa i uzivo. Ali da sam uvijek cekala u TA i gore na trecem katu, jesam🤷🏼♀️😅
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Evo kod mene jos nista novo nikakvih pomaka, cekam u TA sad vag pregled pa cu vidjet oce li me zadrzavat ili slat doma. Meni je svakako dosta 🫠
Inace u TA se prvo radi CTG, tlak, urin, upisivanje vasih podataka, a onda se ide na vag pregled di nekad gledaju vag, a nekad samo bebu pogledaju. Bar je tako kod mene a tu sam vec 5ti put 🤣
Čokoladice U koju bolnicu ides? Ja sam na sv Duh obavila dva pregleda u TA i oba su radili uzv jer je beba bila popreko i zbog toga su i odlucili carski radit. Koliko se sjecam i tebi beba nije bila okrenuta prema dolje jel? Zbog toga bi bilo dobro da vide jel se uspjela smjestit kako treba
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
U Rijeci je takva praksa da ako je sve ok na dan termina ideš na pregled u bolnicu (rodilište), a sve do tad si kod svog ginekologa. Mene je moja naručila u bolnicu s 39. tjedana jer je mislila da ću ranije roditi i tamo su se čudili što sam već došla 🤣 a napravili su mi sve isto kao i ginek, izmjerili tlak, pogledali urin trakicama, ctg, vaginalni pregled i ultrazvuk (mjere bebe, protoke...), a prijateljice mi kažu da to rade i svaki put dok ne rodiš, vidjet ćemo što će biti sutra na pregledu 😁
Mene su jučer počeli lažni hvatati pa sam se nadala da će što krenuti, preko noći kad sam išla na wc sam imala kao mensturalnu bol, ali ništa i dalje.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Da i urin uvijek davala i tlak mi mjerili, to se sjecam jer je tlak uvijek nizi ili normalan
A casice za urin jedva imas di stavit tamo u onom wcu 😂
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Evo ja svoje obavila, sutra dolazim na hospitalizaciju i valjda na kraju dana indukcija 🤔. Nit mi se spustilo ista dolje nit sam se ista vise otvorila i dalje sam na 2cm 🫠
Cokoladice ti si u TA kod mog doktora M.Č jos uvijek?
Meni je radio uzv i gledao protoke i ctg uvijek kad sam dolazila, znaci dvaput tjedno, vag. Gledali jednom tjedno ja mislim..
Nekad je bio u zurbi, nekad smo stigli popricati, u miru dogovorili inducirani, kad je dosao iz sale jer je imao carski vidjeti mi nalaze, potpisati i zagrli me i kaze u ponedjeljak se vidimo na dogovoru za indukciju, sve bude dobro, ja sam bila jako zadovoljna s njime i komunikacijom.. i putem whatsapa i uzivo. Ali da sam uvijek cekala u TA i gore na trecem katu, jesam🤷🏼♀️😅
Lejla, da, tamo sam od 35tt.. uvijek sam nekako narucena pri kraju radnog vremena, a on je uvijek u gužvi, tako da nemam nista od ovoga sta si ti navela da si imala...
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
ČokoladiceU koju bolnicu ides? Ja sam na sv Duh obavila dva pregleda u TA i oba su radili uzv jer je beba bila popreko i zbog toga su i odlucili carski radit. Koliko se sjecam i tebi beba nije bila okrenuta prema dolje jel? Zbog toga bi bilo dobro da vide jel se uspjela smjestit kako treba
Ja sam u vinogradskoj. Imala sam uzv prije 3 tj di smo vidili da se okrenila, nije vise na zadak 🥰🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji