Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sirenita
    21. Svibanj 2025. 13:57

Cokoladice ja sam isto bila u Vinogradskoj i imala sam jedan uzv pred kraj jer je druga doktorica krivu masu napisala od prije pa su htjeli provjeriti koja je točna masa bebe bila. Inače mi je onda svaki pregled bio standard ctg, urin, tlak, vaginalno i od 38.tjedna pa nadalje amnioskopija. I kod kojeg doktora sam bila uvijek bi me brzo sprašili doma. Cure svima držim fige da vam što prije krenu porodi i da sve dobro prođe. 🤞🏻🤞🏻 

It’s a girl🩷

Pjegica.
    21. Svibanj 2025. 14:16

Evo na kraju su me doma pustili i idem sutra ujutro na hospitalizaciju pa onda slijedi indukcija.

NanaJ
    21. Svibanj 2025. 14:19

Pjegica.

Evo na kraju su me doma pustili i idem sutra ujutro na hospitalizaciju pa onda slijedi indukcija.

Sretno 🫶🏻 javi se sutra ukoliko budes mogla jer mene slicno ceka u petak 🫣

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Čokoladica 🍀
    21. Svibanj 2025. 14:21

Sirenita

Cokoladice ja sam isto bila u Vinogradskoj i imala sam jedan uzv pred kraj jer je druga doktorica krivu masu napisala od prije pa su htjeli provjeriti koja je točna masa bebe bila. Inače mi je onda svaki pregled bio standard ctg, urin, tlak, vaginalno i od 38.tjedna pa nadalje amnioskopija. I kod kojeg doktora sam bila uvijek bi me brzo sprašili doma. Cure svima držim fige da vam što prije krenu porodi i da sve dobro prođe. 🤞🏻🤞🏻

Pa ok, znaci standardno, samo ja ni vag pregled nisam imala, uvijek pise 'nema indikacije za vag. pre'. Ali sam imala amnioskopiju sad zadnji put...

Pjegice sretno 🍀

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lejla97
    21. Svibanj 2025. 14:36

Čokoladica 🍀

Lejla97

Cokoladice ti si u TA kod mog doktora M.Č jos uvijek?
    Meni je radio uzv i gledao protoke i ctg uvijek kad sam dolazila, znaci dvaput tjedno, vag. Gledali jednom tjedno ja mislim..
    Nekad je bio u zurbi, nekad smo stigli popricati, u miru dogovorili inducirani, kad je dosao iz sale jer je imao carski vidjeti mi nalaze, potpisati i zagrli me i kaze u ponedjeljak se vidimo na dogovoru za indukciju, sve bude dobro, ja sam bila jako zadovoljna s njime i komunikacijom.. i putem whatsapa i uzivo. Ali da sam uvijek cekala u TA i gore na trecem katu, jesam🤷🏼‍♀️😅

Lejla, da, tamo sam od 35tt.. uvijek sam nekako narucena pri kraju radnog vremena, a on je uvijek u gužvi, tako da nemam nista od ovoga sta si ti navela da si imala…

Steta , bas mi je zao jer ja imam super iskustvo, uvijek je guzva ali ja sam imala dosta dobru komunikaciju s njim i sve smo odradivali. A sad se rasteretilo dok je Merkur otisao pa je velik broj trudnica i tamo, ne znam sto se dogada 🤷🏼‍♀️

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Babybell
    21. Svibanj 2025. 14:51

Čokoladica 🍀

Babybell

ČokoladiceU koju bolnicu ides? Ja sam na sv Duh obavila dva pregleda u TA i oba su radili uzv jer je beba bila popreko i zbog toga su i odlucili carski radit. Koliko se sjecam i tebi beba nije bila okrenuta prema dolje jel? Zbog toga bi bilo dobro da vide jel se uspjela smjestit kako treba

Ja sam u vinogradskoj. Imala sam uzv prije 3 tj di smo vidili da se okrenila, nije vise na zadak 🥰🤞

Ajde super onda ti zelim sto lakši i brži prirodni porod kao i ostalim curama koje su na čekanju svojih bebica🤞🏼🥰

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Minnieus
    21. Svibanj 2025. 15:31

Aribari beba ima dijastazu. Nisam ni znala da ih mogu imati 🤭. Kako ste vi?
    Pjegica sretno sutra!!! Da sve ide kako treba, da se brzo otvoris i rodis 🤗

22.08. +

Pjegica.
    21. Svibanj 2025. 15:38

Brine me to sta se beba ne spusta 😩

Minnieus
    22. Svibanj 2025. 04:42

Pjegica meni su se obje krenule spustati tek tijekom poroda. A oba poroda su bila relativno brza. Nadam se da ce i kod tebe tako biti 🤗

22.08. +

• Kokili
    22. Svibanj 2025. 07:34

Jutro cure 🙃
    Prvo sritno onima koje su jos 2 u 1-nek bude brzo i skoro.
    Mi danas idemo doma nakon rucka 😃
    Nadoslo mliko, mali cica sve u 16, spava lipo i sve ostalo. Ovdi u Puli u bolnici su sve sestre ( i 2 brata) odlicni. Bolove skoro vise nemam, prakticki radim trbusnjake 😂 vidit cemo sad doma kako ce to funkcionirat, nadan se uspjesno. Pozz svim curama i njihovim (buducim) bebama

35 ♏👩‍🦰,35♉🧔
    4.11.2022. Curica ❤
    19.5.2025. Decko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.