Kawa čestitke na bebici ❤️❤️❤️ nek ste sto prije doma!
Kokili sretnooo!!!
Double me za indukciju treba biti neka indikacija. Isti komentar “sigurno me sad mrziš “ sam i ja čula na pregledu, ali nije me niš tako jako boljelo ali je kod mene definitivno potaknuo ispadanje sluznog čepa i skoriji porod. To mi je bila sreća jer sam na kraju imala skroz prirodan porod. Indukcija je trebala biti zbog visokog tlaka.
Lola u trudničkoj čekaoni baš nema signala ali u sobi do gdje je ctg sam imala.U rađaoni i na patologiji gdje sam bila Poslje poroda sam isto imala. Pripremi se kao da nema to je najsigurnije kad ovisi doslovno o sobi.
Nostalgija za trudnoćom
Ovaj put ju definitivno nemam 🤣 jedva čekam vratiti tijelo u normalu da mogu sve kako sam i prije… trčati, vježbati, pičiti okolo 😀 Imam još cca 2 kg da se vratim na težinu prije trudnoće ali značajno vise koze i sala na području trbuha pa mi većinom ne stoje moje hlače. U ovoj trudnoći se nisam dobro osjećala pa sam jedva čekala roditi. U drugoj trudnoći sam definitivno uživala i super se osjećala i izgledala unatoč gest.dijabetesu. I tad sam pomislila kako bi bilo lijepo opet biti trudna 🤣 ali sada nakon ove kažem mogla ni opet roditi ali ne mogu vise biti trudna, dosta mi je 🤦♀️
Ostavili me u bolnici! Otvorena 2 prsta, plodna curi non stop, sama u predradaoni, nema nikog za rodit 😅 bas milina! I sad cekamo da krenu trudovi, valjda ce skoro
Sretnooo 🥳💪
Znaci, ovo je uzas kad pukne vodenjak, a moras ic u bolnicu a od trudova ni t.. bolje da sam doma prelezala. sve mi se cini da ce beba na termin 😂
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Znaci, ovo je uzas kad pukne vodenjak, a moras ic u bolnicu a od trudova ni t.. bolje da sam doma prelezala. sve mi se cini da ce beba na termin 😂
Hahahaha sretno nadam se da ce ti krenuti uskoro, ali da moja zelja je cijelu trudnocu ista, da se sve samo pokrene i da vodenjak zadnji pukne jer znam da s tim moram ostat svakako u bolnici sta mi se bas bas ne da 🤣
Kod mene bas nista novo pogledali su samo bebu mene dolje nista nemam pojma jel sam se ista vise otvorila, ctg dobar beba ce vjv biti manja oko 3200 bar tako procjenjuju. Moram opet doci u srijedu 21.05. na pregled i nvjv ce me tada i zadrzati a drugi dan inducirati, eto toliko od mene 🫠
Kokili, kuzim te tako je meni prvi put bilo.. pukao vodenjak i cekanje i indukcija.. izdrzi svaki korak si blize svome cudu❤️
Ovaj put su trudovi prvo krenuli a kad su mi pred kraj busili vodenjak bas mi je bilo lijepo kao da su mi na tren malo ublazili bol❤️
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Hvala cure na odgovorima! Budem se ja onda pripremila kao da nema nigdje 😅 i nadat se da necu u predradaoni provest vjecnost 🙃
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
U 16 su me poslali na carski jer trudova nije bilo, dosa nam je deckk 😃 4 kile i 53 dug.. sad cekam muza da doxe, i za 2 sata mali dolazi na mazenje. U sobu me voze tek za par sati 😃 toliko od mene za danas
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Kokili cestitke! Uzivajte sad i brz oporavak❤️
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Kokiliiii cestitaaaam ti, ipak decko💙💙💙divno🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Sortiraj odgovore
Najstariji