Ja se napokon osjecam ko covjek, antibiotik je poceo djelovat ali sam jos uvijek pospana jer sam tjedan dana bila na manje od 2 sata sna.
Tako da sad kad mala dode kuci u 12 iz vetica, idem sa njom odspavat.
Ona se opet pocela budit oko 5 ujutro i place da hoce mamu, nadali smo se da je toj fazi kraj ali eto vratilo se. Tako da sam ja opet budna od 5 i umorna za poludit.
Nego cure kako ste znale za kontrakcije? Ja sma pitala u bolnici pa su mi rekli akko ne znas, imas dijete doma! Reko bila sma inducirana i nisam osjetila prirodne kontrakcije. Pa su mi rekli isto je samo 100 puta manje bolno kad krene prirodno.
Meni se jako stvrne trbuh ali gore iznad pupka i postaje polako nelagodno.
Babybell sretno! Kad je već takva situacija bolje da se ne mučite. Sve će biti dobro!
I _an_ivy dobrodošla!
Ari svaka čast na ručnom izdajanju. Meni teško ide ručno.
Moina super da ti je bolje. kad se stvrdne trbuh to su pripremne BH kontrakcije. Meni su zadnjih tjedana baš bile intenzivne ujutro da bi me probudile oko 5. To pred kraj sam znala osjetiti potisak prema dolje kad su dolazile. Ovaj porod mi je s njima i započeo. Pojavile su se tako bezbolne kontrakcije ali u pravilnom razmaku od 7 minuta pa na 6 pa se bol sve malo pojačavala do menga bolova…već su bile na 5 min pa sam otišla u bolnicu. Kad sam došla bila otvorena 8 cm.
Babybell sretno!!!
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Evo ipak ce sutra biti carski pa se stignem jos psihicki dobiti🫣 hvala cure na podrsci❤️
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Moina super da ti je bolje. kad se stvrdne trbuh to su pripremne BH kontrakcije. Meni su zadnjih tjedana baš bile intenzivne ujutro da bi me probudile oko 5. To pred kraj sam znala osjetiti potisak prema dolje kad su dolazile. Ovaj porod mi je s njima i započeo. Pojavile su se tako bezbolne kontrakcije ali u pravilnom razmaku od 7 minuta pa na 6 pa se bol sve malo pojačavala do menga bolova…već su bile na 5 min pa sam otišla u bolnicu. Kad sam došla bila otvorena 8 cm.
Ja vec sigurno 4 tjedna imam te lazne bh kontrakcije koje se javljaju ali nisu bile nikako pravilne. Stvrdnuo bi mi se cijeli trbuh gore a dolje bi bili onako mekano. Ali ovo sad kad se stvrdne gore je cak malo neugodno. Ko da me pecka ispod koze.
Evo ipak ce sutra biti carski pa se stignem jos psihicki dobiti🫣 hvala cure na podrsci❤️
Sretno sutra 😀 i odmah se cim vise dizi iz kreveta (ja sam pila puno vode pa isla svako malo na wc) jer ce bolovi od reza brze proci i da se naviknes
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Sretnoo 🍀🌷
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
babybell zelim ti puno srece od srca 🥰🩷 jel ti kuci sve spremno?
moj mali je sad preko dana manje aktivan, osjetim ga i dalje al najvise je bilo tako oko 34-35tt i onda se lagano umirio, a i velik je pa nema mjesta.
mene je nocas kod prebacivanja u krevetu nesto presjeklo, samo nakratko al isto sam pomislila joj je li to to, a nije mi spreman krevetic ni kolica nisam oprala 🤣🤣 tako da sam danas odlucila definitivno to zavrsiti.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sretnooo 🍀🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji