Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosie0111
    13. Travanj 2025. 17:23

Moina

Eto ja napravila sranje, ispekla brownie koji se tope u ustima i mogla bi pojest cijeli pleh!

Ti si još trudna, imaš izliku 😅 mada evo ja dojim jedan dan, pretvorila se u termita, zaboravila sam na to 🤣
    Inače ekipa, moja curka je doma s tatom, hrabra je, tek je danas malo plakala pred spavanje. Sad sam pričala s njome na video poziv, nije plakala 🙏 trudila sam se biti pozitivna i ne pokazati da mi je teško. Hvala vam svima na savjetima i ohrabrenjima 🩷

Moina
    13. Travanj 2025. 18:34

AriBari

Moina ahahaha, ovo zvuci kao ja🤣🤣

Ne samo to, sad me zgaravica unistava! 😂

Moina
    13. Travanj 2025. 18:37

rosie0111

Moina

Eto ja napravila sranje, ispekla brownie koji se tope u ustima i mogla bi pojest cijeli pleh!

Ti si još trudna, imaš izliku 😅 mada evo ja dojim jedan dan, pretvorila se u termita, zaboravila sam na to 🤣
    Inače ekipa, moja curka je doma s tatom, hrabra je, tek je danas malo plakala pred spavanje. Sad sam pričala s njome na video poziv, nije plakala 🙏 trudila sam se biti pozitivna i ne pokazati da mi je teško. Hvala vam svima na savjetima i ohrabrenjima 🩷

Meni je tako sa brownis i kad nisam trudna. Ja sam bas ovisna o cokoladi i morat cu na odvikavanje jer ako ja doma imam pola kile cokolade, ja cu ju jest dok ne pojedem. Bit ce mi zlo, zalit cu ali drugi dan bi opet toliko pojela. Znaci to je bolesno. Imala sam jednom odvikavanje i toliko mi je bilo tesko, imunitet pao, herpes na usnama dobila. Sve jer mi se tijelo borilo od slatkog. A da ne kazem koliko sam bila zivcana, nisam mogla bi spavat ni nista. Al kad je proslo prvih 10 dana vec je bilo lakse, 2-3 tjedna kad je proslo mogla sam ne razmisljat o cokoladi. A nakon toga mi se vise nije ni jela. Morat cu opet tako. Rekla sam sa kad rodim to ce mi bit prava prilika. Necemo vise ni kupovat. 

• Tinchilina
    13. Travanj 2025. 19:05

Kod nas je, na sreću, poprilično dosadno. Usudila sam se jučer nazvat maloga, al samo voice. Video call ne bih mogla preživjeti bez da se raspadnem, tak da svaka čast Rosie na snazi, a još si i ful pod hormonima od poroda.

Tu u bolnici stalno jedem, doma nisam ni pola od te količine jela, a kao bolnička hrana je slaba i loša. Ja se bome najedem ko gospodin 😅 i baš ste me nasmijale sa temom prduckanja hahahaha, legende ste 😄

💙 5/2023

Babybell
    13. Travanj 2025. 20:22

rosie0111

Yvonedaju nam za bolove brufen.
    Babybell nemoj na indukciju samo ako vele da će biti velika, ako si zatvorena skroz npr. Ja ne bi.
    Moina vjerujem da ti je teško, znači od 35 tjedna nekako kreće užas 🫠 bar meni, do tad sam avion.

Ma ne bi ni ja🫣 mene je mama 11 dana prenjela i morala je ici na indukciju, a ona je vec sad veca beba pa se nadam da se nece ugledat na mene😅

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• rose1502
    13. Travanj 2025. 20:37

Rosie čestitam na bebacu❤️🎉

Sto se tiče probadanja ja to imam stalno,bas onako ko da beba lupi dole u cerviks i probode me sve živo nemrem se pomaknut.Isto imam bol u leđima koja se širi u prepone i tu i tamo menstrualnu bol.
    Sto se tiče nalaza na njemu piše,CC za 3cm prohodan.

Sto se bliži dan indukcije to me vise strah,ne samog poroda ko takvog jer to obavit kad tad moram nego da nebi bilo prerano za bebu.

Doktor je reko da bi bilo bolje radi protoka al opet bi nekako da bude još unutra tak da ne znam ni sama sto da mu sutra na kontroli kažem 🙄

• rose1502
    13. Travanj 2025. 20:39

Rosie čestitam na bebacu❤️🎉

Sto se tiče probadanja ja to imam stalno,bas onako ko da beba lupi dole u cerviks i probode me sve živo nemrem se pomaknut.Isto imam bol u leđima koja se širi u prepone i tu i tamo menstrualnu bol.
    Sto se tiče nalaza na njemu piše,CC za 3cm prohodan.

Sto se bliži dan indukcije to me vise strah,ne samog poroda ko takvog jer to obavit kad tad moram nego da nebi bilo prerano za bebu.

Doktor je reko da bi bilo bolje radi protoka al opet bi nekako da bude još unutra tak da ne znam ni sama sto da mu sutra na kontroli kažem 🙄

rosie0111
    13. Travanj 2025. 20:42

Tinchilina baš sam je morala vidjeti pa sam riskirala, ali baš je bila sretna i u nevjerici kad me vidjela, tri put veli, vidi to je mama 🥹
    Babybell tjeraj je van 🤣 ono zalijevat bašču, sadit cvijeće, čistit kuću... Ja sam tako, valjda krenu i sami kad postane neudobno 🤣

Minnieus
    14. Travanj 2025. 00:45

Cure! Samo da vam javim da se rodila nasa curica. Sve je super proslo. Taman usle u termin. Mirovanje se svakako isplatilo. Obje smo super. Sutra bi trebale doma ako ostane sve po planu.
    Porod je bio brz i bolan 🤭. Ali sve se zaboravi kad ju stave na prsa ❤️
    Cestitke svima koje su u meduvremenu rodile 🥳🥳🥳🥳. Brz oporavak mamama i bebama!

22.08. +

Čokoladica 🍀
    14. Travanj 2025. 04:25

Minnieus

Cure! Samo da vam javim da se rodila nasa curica. Sve je super proslo. Taman usle u termin. Mirovanje se svakako isplatilo. Obje smo super. Sutra bi trebale doma ako ostane sve po planu.
    Porod je bio brz i bolan 🤭. Ali sve se zaboravi kad ju stave na prsa ❤️
    Cestitke svima koje su u meduvremenu rodile 🥳🥳🥳🥳. Brz oporavak mamama i bebama!

Čestitam 🌷

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.