Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosie0111
    14. Travanj 2025. 05:21

Minnieus

Cure! Samo da vam javim da se rodila nasa curica. Sve je super proslo. Taman usle u termin. Mirovanje se svakako isplatilo. Obje smo super. Sutra bi trebale doma ako ostane sve po planu.
    Porod je bio brz i bolan 🤭. Ali sve se zaboravi kad ju stave na prsa ❤️
    Cestitke svima koje su u meduvremenu rodile 🥳🥳🥳🥳. Brz oporavak mamama i bebama!

Čestitam 🥳😇🩷🍀

• Tinchilina
    14. Travanj 2025. 05:56

Čestitam Minnieus ❤️ brz oporavak mami i sretno djetinjstvo bebici 🥰

💙 5/2023

Lejla97
    14. Travanj 2025. 07:18

Cestitke minnieus, brz oporavaak❤️❤️

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Minnieus
    14. Travanj 2025. 07:19

Hvala vam 🥰
    Rosie kod tebe islo dosta brzo 👍, a bebac bogme veliki. Bravo mama! Nadam se da cete brzo doma da budete svi na okupu.

22.08. +

Minnieus
    14. Travanj 2025. 07:21

Lejla97

Cestitke minnieus, brz oporavaak❤️❤️

Hvala ti! Moj oporavak je odlican. A curka se cini isto dobro. Cekamo vizitu da vidimo da li idemo domeka 🤗
    Kako su sekice? Jel se maze i paze?

22.08. +

Babybell
    14. Travanj 2025. 07:39

Minnieus

Cure! Samo da vam javim da se rodila nasa curica. Sve je super proslo. Taman usle u termin. Mirovanje se svakako isplatilo. Obje smo super. Sutra bi trebale doma ako ostane sve po planu.

Cestitam i brz oporavak😊

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Moina
    14. Travanj 2025. 07:49

Minnieus

Cestitkeeee!!! Joj nadam se da cu i ja uskoro. Vec sam ko kit na suhom! 

rosie0111
    14. Travanj 2025. 08:09

Ekipa koliko se ostaje kod vas u bolnicama?

Moina
    14. Travanj 2025. 09:07

rosie0111

Ekipa koliko se ostaje kod vas u bolnicama?

Sa prvom bebom minimalno 3 dana. Ja sam ostala 5 jer mi mlijeko nije dolazilo a mala je gubila jako na tezini. 
    Sa drugom sam cula da se ostaje 2 dana i ako bude sve ok mozes ici, ako ne ostave te duze.

• PikyB
    14. Travanj 2025. 09:08

Minnieus

Cestitke!! I brz oporavak!!

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.