Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    04. Travanj 2025. 23:18

Yvone cestitam
    Evo mene ,sve je isto.
    Malog mi boli uho, pa sam isto rastrzana.
    Tek sam uzela mobitel u ruke. Taman neki problsm se rjesi i kontam sad mogu u miru roditi i ono opet nesto.

Minnieus
    05. Travanj 2025. 06:42

Yvone cestitam od srca na tako ekspresnom i lijepom porodu! Stvarno nije moglo bolje! 🥳🥳🥳🥳
    Budes sad i tlak rijesila pa se mozes skroz opustiti i uzivati.
    Kuhalo ja isto dajem glas za twistshake, stavis sastojke i ukljucis timer, odes u setnjicu i dok se vratis skuhano fino i toplo. Miksas koliko zelis i ako zelis. Meni je bilo od pomoci!
    Peja super da malena napreduje, treba joj jos malo vremena da ojaca. Ne znam za promjer glave. Ali sigurna sam da doktori prate sve sto je potrebno, pa ih pitaj da ti pojasne malo.
    Ostale cure sa simptomina, drzite se, jos malo pa ce sve proci. 
    Moina jos sitno pa malac moze van. Na koliko ti je procijenjen zadnji put? 

22.08. +

Omerta
    05. Travanj 2025. 10:13

Moina

Cure koje imate djecicu, moze preporuka inhalatora? Mi za malu nismo kupovali ali mislim da bi nam dobro dosao. Pa ako ima koja preporuku

Mi imamo onog tuljana i skroz je ok. Ima dva nastavka, maskicu koja pokrije nos i usta i dio koji ide samo u usta.

Evo ja čitam pomalo zadnjih 30ak strana. Čestitke svima koje su u međuvremenu rodile, bome vas se puno zaredalo! 
    Mi se jos držimo, danas točno 39 tjedana, već sam odradila 3 pregleda u TA i evo sad u ponedjeljak me čeka sljedeći. Vjerojatno će mi tada raditi i CTG. Do sad je bilo sve uredno. Bebač je predzadnji put bio procijenjen na oko 3100, prošli put mi nisu rekli. Bris na streptokok negativan, valjda će tako i ostati. Prošla dva poroda je bio pozitivan pa sam uzimala terapiju i jos pred porod dobila antibiotik intravenozno.
    Imam uglavnom sve spremno, još da posložim robicu jer mi je neki dan tata napokon dovezao komodu i smontirao kinderbet. Moram jos kupiti higijenu za pupak u ljekarni i mislim da je to to. Trenutno sam na oko 62 kile što bi značilo da sam od početka dobila 17 kila!  Tako mi je bilo i u svakoj prosloj trudnoći. E da i dobila sam da pijem željezo, jer mi se malo srozala krvna slika. Tardyferon 2x80mg dnevno, uzimam sa C vitaminom od 500mg. Iako ja to ništa ne osjećam i referentne vrijednosti u nalazima nisu iste kao za trudnice, doktor je rekao da mi je to ipak dosta nisko i za trudnicu pa bolje da uzimam da si stvorim zalihe sad pred porod. Uglavnom valjda će pomoći..

Idem dalje čitati pa ako se još sto sjetim pišem..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    05. Travanj 2025. 10:27

Babybell

Cure koje ste se prijavile za porod na sv Duhu moze pomoc. Moram im se javiti za pregled i da cu kod njih ici roditi. Jel mi bolje zvati ili slati mail? I kako i kada kazem za izbor doktora i ako moze preporuka za istog?😬

Ja sam ti na Sv. Duhu evo već četvrti put. Najbolje naruciti se mailom, ali možeš i nazvati TA ako imaš kakvih dodatnih pitanja. Imaju popis doktora koji su određenim danima, ja nisam birala nego tako kako su me naručili tako me na svakom sljedećem pregledu dočekao taj isti doktor. Dva tjedna za redom mi je bio Tupek (osobno iskustvo, a i ovo što čitam online je super), no evo sad zadnji put, ne znam iz kojeg razloga, neki drugi u drugoj sobi, isto mlađi, pisalo specijalizant (također ok) i bile su dve mlađe ženskice koje su se se učile raditi uzv. A na porodu ne znam jel možeš birati, ne znam da li je to kako te potrefi, meni je iskreno svejedno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Sirenita
    05. Travanj 2025. 12:53

Cure kojima je služni čep ispadao u dijelovima, koliko dugo vam je ispadao? Meni je jučer krenulo, zanima me kako je ostalima bilo.

It’s a girl🩷

Babybell
    05. Travanj 2025. 13:05

Omerta

Babybell

Cure koje ste se prijavile za porod na sv Duhu moze pomoc. Moram im se javiti za pregled i da cu kod njih ici roditi. Jel mi bolje zvati ili slati mail? I kako i kada kazem za izbor doktora i ako moze preporuka za istog?😬

Ja sam ti na Sv. Duhu evo već četvrti put. Najbolje naruciti se mailom, ali možeš i nazvati TA ako imaš kakvih dodatnih pitanja. Imaju popis doktora koji su određenim danima, ja nisam birala nego tako kako su me naručili tako me na svakom sljedećem pregledu dočekao taj isti doktor. Dva tjedna za redom mi je bio Tupek (osobno iskustvo, a i ovo što čitam online je super), no evo sad zadnji put, ne znam iz kojeg razloga, neki drugi u drugoj sobi, isto mlađi, pisalo specijalizant (također ok) i bile su dve mlađe ženskice koje su se se učile raditi uzv. A na porodu ne znam jel možeš birati, ne znam da li je to kako te potrefi, meni je iskreno svejedno.

Hvala ti na odg. Jeje narucila sam se preko maila i dobila odmah odg da sam narucena 15.04. Isto nisam htjela birati doktora tako mi je svejedno za tih par puta. Na porodu isto tko me pogodi dobro ce bit. Imala sam divnu doktoricu koja mi je vodila cijelu trudnocu, sto mi je bilo najbitnije. Isto je prije radila na sv Duhu. Zelim ti sretan porod🫶🏼

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

little baby
    05. Travanj 2025. 13:21

AriBari

Littlebaby ovo?
    https://bazzar.hr/c/uredaji-za-pripremu-djecje-hrane/twistshake
    Da ga odmah narucim jer vidim da je u pola cijene😅
    Kako ste vi? Kako se snalazis? Je pomognu stariji klinci?😊
    Ostale curke koje ste doma vec neko vrijeme?
    Di nam je Jen_dva?
    Peja javi kako je bebica😊
    Mi evo opet u djiru gustamo, ona cori u kolicima ja pijem kavici na suncu uz more pa cemo se vj zaletiti tati uzet neku sitnicu za rockas😊

Nije bas takav,to je vjerojatno noviji model. Moj je drugaciji. 
    A dobro smo evo,borimo se s dojenjem i hvatom. Ima visoko nepce,sumnja na frenulum,mala donja usna i tako. Borba je uglavnom jer cokce jako na cici,nagutava se zraka,ne moze dobar vakum napravit i uhvatit bradavicu. Isla i kod savjetnice u dom zdravlja i tako. Vidjet cemo iduci tjedan na vaganju kako smo napredovale i dal se ista popravilo.
    Ostatak djece je dobro,pomazu koliko hoce i kada hoce😅 ali uglavnom sta god kazem naprave. Igraju se skupa i cuvaju ako ja trebam nesto u "miru"napravit i tako. Izazovno je u svakom slucaju kada su svi doma. Bas je sada dosta obaveza ali imam super muza koji jako puno pomaze kada dode s posla i to mi puno znaci. Posto nemamo neku pomoc oko djece sretna sam da smo tako slozni i da hendlamo nas dvoje kako znamo i umijemo😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Yvone
    05. Travanj 2025. 13:25

Sirenita

Cure kojima je služni čep ispadao u dijelovima, koliko dugo vam je ispadao? Meni je jučer krenulo, zanima me kako je ostalima bilo.

Nema strogog pravila. U prošloj trudnoći mi je ispadao po malo jedno tjedan dana. 
    Sada je krenuo jučer ujutro i stalo da bi ispao skroz nakon što su mi krenuli trudovi.

little baby
    05. Travanj 2025. 13:25

AriBari ovakav ti ja imam
    https://www.kretex.hr/proizvod/twistshake-kuhalo-6u1-crni/
    Cula sam da je i aventovo kuhalo dobro

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sirenita
    05. Travanj 2025. 14:10

Yvone

Nema strogog pravila. U prošloj trudnoći mi je ispadao po malo jedno tjedan dana.
    Sada je krenuo jučer ujutro i stalo da bi ispao skroz nakon što su mi krenuli trudovi.

Kužim, kao i sve ostalo čekanje. Hvala ti

It’s a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.