Littlebaby a joj te muke po cicama. Ajde nadam se da cete se uspjeti lijepo uloviti. Meni je ona ragada prosla, al sam 8 dana rucno izdajala, samo sam dojila i izdajala i to sve s drugom malom doma, to mi je uzas bilo, nisam se mogla mrdnut. Ful sam se bojala mastitisa jer nekad ne bih stizala na vrijeme izdojiti i to rucno cijedenje nije isto kao kad beba povlaci ili kad izdajalicom radis. Al dobro uspjela sam je zaljeciti sad su cice super tako da mislim da je to sve iza nas. Al muka je bila😑 super za muza, meni je moj isto divan al sad je lakse kad je mala u vrticu i kad sam ja dobro. Vjerujem da je tebi zahtjevno s njima.
Hvala ti za preporuku kuhala. Bas cu pogledati😊
Sirenita ako je krenulo, sretnooo😊opet uzbudenja na forumu malo. Bas gledam da smo skoro na pola a terminima, ne mogu vjerovat. Uvijek se sjetim kad sam nam na godisnjem u 8 mjesecu prosle godine pocela sastavljati listu kad smo tek pocele plusice dobivati🥲
Omerta super da si se i ti malo javila😊
Samy_lo zao mi je za malog, nadam se da ce bitbolje prije poroda😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Moina jos sitno pa malac moze van. Na koliko ti je procijenjen zadnji put?
Prosli tjedan je bio na 2700 i nesto i kaze da bi na termin mogao bit izmedu 3000 i 3300.
Kakvo je stanje kod tebe? Kako se osjecas?
Mene sve boli, leda, kukovi, nikako se naspavat. Uzas!
Sirenita meni je samo u prvoj trudnoci ispao sluzni cep, i to 4 dana prije poroda. U drugoj i trecoj nije, pa mu se ni sada ne nadam uopce.
Ja osjecam ovih dana bas pritisak na rodnicu, te neke bolove po dnu stomaka kao da sam se nahladila. I bas je neugodno.
Moina jos sitno pa malac moze van. Na koliko ti je procijenjen zadnji put?
Prosli tjedan je bio na 2700 i nesto i kaze da bi na termin mogao bit izmedu 3000 i 3300.
Kakvo je stanje kod tebe? Kako se osjecas?
Mene sve boli, leda, kukovi, nikako se naspavat. Uzas!
O pa super kilaza. Moja je prije tjedan dana procijenjena na 2230g.
Kod mene sve pod kontrolom. Krenula sam hodati i sjediti, bas je preporod. Pa sad cekamo da krene kad bude htjela curica van. Nadam se da bude jos koji dan izdrzala da se jos malo razvije. Meni su ti leda od lezanja u kaosu. Kondicija nikakva....fizicki sam bas lose. A spavanje, klasika u cijeloj trudnoci lose.
22.08. +
Moina i Minnieus mi smo po tjednima tu u dan, a moja curica je proslu srijedu procijenjena na 3248g. Ja se sve nekako nadam da je dr krivo vidjela😅 iako je vec duze stalno 10ak dana veca po svim mjerama🙄 vidjet cemo sta ce reci u TA za 10 dana. Drzite se cure💪🏼
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Ima li neka česte lažne trudove, meni su toliko intenzivni ponekad, boli me u donjem dijelu stomaka, da nisam bila sigurna jesu li krenuli možda pravi. I tako već 6 dana. U prvoj trudnoći mi nisu bili toliko jaki ovi lažni
🙋 28
👶22 mjeseca
Zadnja menstruacija:20.7.2024.
Termin:26.4.2024.
Evo da brzinski podijelim iskustvo poroda… oko 22:00h sam imala kao BH uobičajene kontrakcije koje nisu bolne ali sam skužila da postaju učestale pa sam krenula mjeriti. Bile su na svakih 6 min. Uopće nisam znala jesu li početak trudova, Tlak mi je poludio i bio 150/100. Kontrakcije su postepeno postale “menga” bolovi. I dalje na 6 min. Oko 01.00h sam na toaletnom papiru primjetila da mi curi roskasto i tad odlučila da ipak idem odmah u bolnicu. Naletjela sam na doktoricu Ozimec. Divna mlada doktorica koja je htjela poslušati i moj zahtjev da molim da mi ne daju drip.
Na pregledu otvorena 8 cm i veli super samo ćemo prokinuti vodenjenjak. Puštaju me u rađaonu s mužem. Trudovi su došli na 4 min. i vodenjak je sam jako pljusnuo. I odmah su mi rekli da mogu tiskati. Kroz pet minuta je bio vani. Malo sam popucala po starom šavu ali ništa strašno. Beba je dobro. Ja isto, tlak mi je i dalje malo viši ali sad ne moram brinuti da njemu škodi pa mi je lakše. Hvala svima na dobrim željama 😊
Wow, stvarno ekspresno, svaka čast! Baš je lijepo pročitati ovako nešto, da nam je svima tako.. Vjerujem da je i njima tamo u bolnici super kad dođemo već doslovno pred izgon.
Tako je i meni bilo sa drugom kćerkom. Doma odradila većinu, a da nisam bila ni sigurna jel to stvarno to, došla a poprilično malim razmakom između trudova, otvorena 9 prstiju i rodila kroz sat i pol od ulaska u bolnicu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Babybell opaaa...bas velika beba. Bas me zanima da li je dobra procijena 😁. Cekam nove info 🤗
22.08. +
Ima li neka česte lažne trudove, meni su toliko intenzivni ponekad, boli me u donjem dijelu stomaka, da nisam bila sigurna jesu li krenuli možda pravi. I tako već 6 dana. U prvoj trudnoći mi nisu bili toliko jaki ovi lažni
Meni ✌️ Znaju me probuditi noću, onda čekam da vidim koliki je razmak 🫠
Babybell opaaa…bas velika beba. Bas me zanima da li je dobra procijena 😁. Cekam nove info 🤗
Mene jos vise zanima iz ocitih razloga😅
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji