Yvone, planiram roditi na Svetom Duhu, a jos nisam izabrala kod kojeg lijecnika bas se dvoumim izmedu dr. Grgica i dr. Hafnera.
Tako i ja osjecam nogice u razini pupka na desnoj strani.. nadam se da ce se okrenuti ili da se vec okrenuo, uopce ne mogu skuziti gdje mu je glava. Prije 2 tj je jos uvijek bio na zadak.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Da dr. Grgic radi francuski rez, znam da su u Vinogradskoj dok sam prvu curicu radala pricali o njemu
Yvonne jesi zadovoljna doktorom, nadam se da je ispunio ocekivanja i da je dobar kao prije :)
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Cure moze pomoc sutra radim ogtt da li mogu normalno terapiju dufastona u rodiakala popit veceras u 22h ?? Moze pomoc molim vas??
Ja sam pila sve lijekove redovito prije ogtt-a. Bitno je da ne jedeš 12 sati prije prvog vađenja krvi .Vodu isto možeš normalno piti sve do početka ogtt-a.
Hvala ti🤗
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Htjela sam pitati, ako koja zna, ako sam rodila prvi put na carski, gledam li se kao prvorotka ili ne? 😅 s tim da sam na carski išla komoplet otvorena, al se mali nijenl spustio. Ići ću svakako na carski, ali si mislim ako sam zapravo "prvorotka" možda imam manje šanse za neko ranije otvaranje? Palo mi je to isto na pamet jer mi je ginekolog na redovnim pregledima nakon poroda uvijek pisao, anatomija nerotkinje, il tako nešto u tom smislu.
💙 5/2023
PikyB ja osjećam noge stalno na lijevoj strani u recimo razini pupka. Glavom je okrenut prema dolje od cca 26 tjedna.
Isto i kod mene, samo od cca 28 tjedna je tako. Moj neće nigdje više sigurno, prevelik je 🤣
Da, niti moj vise nemoze nikud 😀 Koliko si ti pisala da je beba teška, zaboravila sam, ali znam da je veći.
S 35 tjedana procjena 3200 🫣🤣
Tvoj?
Sad s 36 tt procjena je 2950. To je neki okvir ali nemora biti točno.
Da da, znam. Meni su curicu dan pred porod procjenili 4400 a ona se rodila 3700, tako da ne brinem se. 😀
ČekamoTeru da se javi sa sretnim vijestima.
Ja sam obavila privatni pregled. Stvarno sam sada mirnija i na sva pitanja sam dobila odgovore. Obavila UZV, CTG sve uredno. Bebać ima 2950 gr. Sve mi je objasnio vezano za tlak i kako si mogu povećati terapiju a u kojim situacijama bi trebala odmah na hitnu ukoliko bi došlo do toga. Zbog tlaka bi moj porod, ako ne krene samo od sebe bio i induciran između 38 i 39 tt. Strah me indukcije ali me umirio jer bi mi u tom slučaju on bio tamo, i kaže da je to kod trecerotke puno drugačije i da je sve gotovo za 2-3 sata. 27.03. idem ponovno kod njega i onda dogovaramo točan datum indukcije. Ali eto tu je to, još maksimalno 2,5 tjedna 🤗
Super, baš mi je drago 😀 nemoj se bojati indukcije ako si u dobrim rukama, ja sam kao prvorotka rodila za 4 sata indukcijom, s time da mi je zadnji sat bio izgon, i jedino je on bolio, a da sam znala tj slušala njih, a ne se bojala, bilo bi gotovo puno brže. Mislim boli drip, ali sumnjam i da je prirodni porod kamilica 🫣
Čitam sad sto ste sve pisale od jutra,pa prvo da odgovorim na ovo.
Bila sam na dvije indukcije.kao prvorotka indukcija balonom rodila za tri sata,drugi porod klasična indukcija probijanjem videnjaka rodila za 2 sata i 24 minute. Tako da bez stresa samo polako,mene normalno isto strah trećeg poroda al tješim se kak su svi tak ću i ja.
PikyB možda niti nećeš trebati carski. Moguće da ti se okrenula beba, a ako nije, stigne još. Ja bebicu znam osjećati kao poprečno, dijagonalno… Ruke mi zabije u desni kuk a nogama lupa u lijevi dio trbuha, tako negdje u razini pupka.
Lejla je, ispunio je očekivanja. Vrlo opušten, sve sam mogla pitati, na sve sam dobila odgovor. Sve je išlo u pozitivnom tonu. Tako da sam cijeli dan sretna jer kao da mi je nekakav kamen pao sa srca. I znam na čemu sam. Ne moram ići u TA i misliti na kog ću naletiti i kako će reagirati iako nemam nekog lošeg iskustva stvarno, ali brinulo me to radi tlaka. Rosie u prvoj trudnoći mi je sin s 38 tt procijenjen na 3800. Bila sam uplašena jer sam ja niska i sitna i kako ću roditi i koliko još može narasti do poroda. Rodila 38+4 dečka od 3620. Ja sam slavila to jutro kad mi je puko vodenjak 😄
Tinchilina neznam stvarno ništa vezano za carski i kak se to gleda, možda neka od cura zna.
Rose1502 hvala na podijeljenom iskustvu. Ma da proći će to nekako. Nekad si mislim teže je izdržati ovoliko mjeseci nedaća i svakakvih stresova i brige nego tih par sati boli.
Moja sestra je malo visocija od mene, ali je rodila velike bebe.
Oevi porod, djecak, tezak 4400, i napatila se, jer je predugo trajalo, bila je izmjena smjene, niko je nije pregledao, a ona je trpila da se ne napinje.
Drugi porod, djevojcica, 4800 teska, od toga da je osjetila da joj curi plodna voda, do poroda je proslo nekih 3 sata. Bez pucanja, bez icega. Sve u svemu, drugi put to ide lagano.
Okretanje bebe, mojoj prijateljici je u 32 ili 33 bila beba na zadak, na kontroli u 36 se okrenuka glavicom.
Treci porod mi je bio najbrzi, ali su kontrakcije bile najzesce, da sam stojala prislonjena uza zid i kontala zasto mi je ovo trebalo 😁
E vidjet cemo sad sta je sa cetvrtim :)
Ajme svakakva iskustva strasno 🫣, citam ovo rosie balon nakon 3 sata i cudim se, meni je balon od jutra do veceri 12 sati stajao i porodila se u 2 u noci 🫠
Mene su rezali i imala sam 3 unutra ne znam koliko vani, trebali su mi tjedni da normalno sjednem 😒
Sretno cure ako je netko u nocnom porodaju 🫣
Ari cini mi se da si bila napravila listu i mene stavila mozda si kasnije krivu prekopirala ugl iduci pregled 7.4. 😁
Jucer u 18:20h je stigao moj dječak 3700g,52cm...malo smo se namucili pa je on bio u toplom kreveticu, a meni nije htjela posteljica van pa su me uspavali i to vadili, ali sve se zaboravi i prođe💙❤️🥰
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji