Tera sretno! Neka bebica čim prije dođe. ❤️
Curke hvala za odgovore oko kilaže, probat ću se ne brinuti još ovih tjedan dana do pregleda, on je jako aktivan pa se tješim da je preslab nebi mogao takve akrobacije izvoditi. 🤣
Inače ja sam napravila prvu skuplju narudžbu pošto sam većinu drugih stvari dobila i baš sam sretna 😁
Uzela sam na svijetu beba Nosiboo aspirator i ergobaby nosiljku i vreću za spavanje. Vreću sam uzela za prijelazno razdoblje nadam se da će nam biti ok. 🥰
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Tera sretno i neka bude sto manje bolno i brzo🙏🏻🥰
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Tera sretnoo 🍀💙🤞
Cure, di ste kupovale spavacice za bolnicu? Sve jako skupo, a racunam da ce mozda bit za bacit, ako se rada u njima. 🤔
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Tera sretnooo i da je bebica što prije u tvojim rukama😀
Spavaćice - ja sam kupila u Kauflandu u prvoj trudnoći, a sad sam ih našla i u Pepcu, cijena nekih 5-6 eur je bila
Ja obavila brzinski ctg, beba ga baš izlupala😂 a zato mislim da ću se za pregled načekat😫
3🧒
tera sretno od srca ❤️ javi nam se 🥰
cokoladica, ja sam u lc waikiki nasla najjeftinije spavacice za dojenje
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Tera sretnoo 🍀💙🤞
Cure, di ste kupovale spavacice za bolnicu? Sve jako skupo, a racunam da ce mozda bit za bacit, ako se rada u njima. 🤔
Ja sam u Ivančici, ne budu za baciti, otkuhaš kasnije na 90 i dobro. Ja imam od prvog poroda dvije, sad sam uzela još jednu. Kod nas se rađa u jednoj, ta je odmah za pranje, onda ostane još jedna, ako slučajno promoče lohije na nju, mora na pranje... Tako da povedite računa ako rađate u svojima.
Ari jel mozda ginekologica mislila na soor? Mislim da se infekcije mogu nekako liječiti. Mene je s prvim djetetom spasio pedijatar. Imala sam zaštopan kanalić u cici, ragade… dok opće prakse i ginekologica nisu imale odgovore i nisu mi bile od pomoći jer nisu dobro prepoznale situaciju ali velim sreća na iskusnom pedijatru. Tako da nemoj se libiti pitati vezano za svoj problem.
Čekamo Teru da se javi sa sretnim vijestima.
Ja sam obavila privatni pregled. Stvarno sam sada mirnija i na sva pitanja sam dobila odgovore. Obavila UZV, CTG sve uredno. Bebać ima 2950 gr. Sve mi je objasnio vezano za tlak i kako si mogu povećati terapiju a u kojim situacijama bi trebala odmah na hitnu ukoliko bi došlo do toga. Zbog tlaka bi moj porod, ako ne krene samo od sebe bio i induciran između 38 i 39 tt. Strah me indukcije ali me umirio jer bi mi u tom slučaju on bio tamo, i kaže da je to kod trecerotke puno drugačije i da je sve gotovo za 2-3 sata. 27.03. idem ponovno kod njega i onda dogovaramo točan datum indukcije. Ali eto tu je to, još maksimalno 2,5 tjedna 🤗
ČekamoTeru da se javi sa sretnim vijestima.
Ja sam obavila privatni pregled. Stvarno sam sada mirnija i na sva pitanja sam dobila odgovore. Obavila UZV, CTG sve uredno. Bebać ima 2950 gr. Sve mi je objasnio vezano za tlak i kako si mogu povećati terapiju a u kojim situacijama bi trebala odmah na hitnu ukoliko bi došlo do toga. Zbog tlaka bi moj porod, ako ne krene samo od sebe bio i induciran između 38 i 39 tt. Strah me indukcije ali me umirio jer bi mi u tom slučaju on bio tamo, i kaže da je to kod trecerotke puno drugačije i da je sve gotovo za 2-3 sata. 27.03. idem ponovno kod njega i onda dogovaramo točan datum indukcije. Ali eto tu je to, još maksimalno 2,5 tjedna 🤗
Super, baš mi je drago 😀 nemoj se bojati indukcije ako si u dobrim rukama, ja sam kao prvorotka rodila za 4 sata indukcijom, s time da mi je zadnji sat bio izgon, i jedino je on bolio, a da sam znala tj slušala njih, a ne se bojala, bilo bi gotovo puno brže. Mislim boli drip, ali sumnjam i da je prirodni porod kamilica 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji