Proljetne bebe 2025. šŸ¦‹šŸ€šŸ£šŸŒ¤ļøšŸ„°šŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    20. Ožujak 2025. 17:31

Curke hvala na svim informacijama oko induciranog! Bit će nekako, kad sam mogla 2 puta do sada i treći će proći super, vjerujem i pozitivna sam ( iako je indukcija novi momenat 😊) Moram reći da se baÅ” baÅ” veselim i jedva čekam da ga primim u ruke.Ā 
    Minnieus vjerujem ti da ti sve prolazi nestvarno jer nisi u ā€œnormalnimā€ okolnostima. Ali evo ti već 34 tjedna Å”to je odlično! Bravo! Meni je recimo puno brže proÅ”lo ovo vrijeme od 30 tt nadalje, unatoč tome Å”to mi je to zapravo najgore vrijeme od cijele trudnoće ( čudni bolovi, razbolila se i nastali problemi s tlakom) i baÅ” sam to vrijeme provela u nesigurnosti i povremenoj brizi. Svaki dan znaÅ” da si bliža cilju i neka te to drži 🄰
    PikyB ovisi u kojem si gradu i gdje ćeÅ” roditi. Neznam tko i gdje izvodi francuski carski rez. Prema člancima s neta u HR ga je doveo doktor Grgić kod kojeg sam danas bila( tada je radio u. Vinogradskoj a sada na Sv. Duhu. Svakako probaj doći do informacije.Ā 

Yvone
    20. Ožujak 2025. 17:36

PikyB ja osjećam noge stalno na lijevoj strani u recimo razini pupka. Glavom je okrenut prema dolje od cca 26 tjedna.Ā 

Yvone
    20. Ožujak 2025. 17:45

Samy lo to mi je potvrdio danas doktor da niÅ”ta nebi trebala popucati jer je treći porod šŸ‘ Meni je to jako važno jer mi je nakon prvog poroda oporavak i briga za dijete puuunoo bila teža zbog tog. Drugi put nisam popucala ali curka mi je bila sitnija i nije bilo dripa pa sam s tim nekako povezala.Ā 
    Točkica super za pregled i da si već otvorena šŸ¤— i ti utrčavaÅ” u cilj 😊😊

rosie0111
    20. Ožujak 2025. 18:03

Yvone

PikyB ja osjećam noge stalno na lijevoj strani u recimo razini pupka. Glavom je okrenut prema dolje od cca 26 tjedna.

Isto i kod mene, samo od cca 28 tjedna je tako. Moj neće nigdje viÅ”e sigurno, prevelik je 🤣

Yvone
    20. Ožujak 2025. 18:37

rosie0111

Yvone

PikyB ja osjećam noge stalno na lijevoj strani u recimo razini pupka. Glavom je okrenut prema dolje od cca 26 tjedna.

Isto i kod mene, samo od cca 28 tjedna je tako. Moj neće nigdje viÅ”e sigurno, prevelik je 🤣

Da, niti moj vise nemoze nikud šŸ˜€ Koliko si ti pisala da je beba teÅ”ka, zaboravila sam, ali znam da je veći.

rosie0111
    20. Ožujak 2025. 19:26

Yvone

rosie0111

Yvone

Da, niti moj vise nemoze nikud šŸ˜€ Koliko si ti pisala da je beba teÅ”ka, zaboravila sam, ali znam da je veći.

S 35 tjedana procjena 3200 🫣🤣
    Tvoj?

petrucika
    20. Ožujak 2025. 19:31

Cure moze pomoc sutra radim ogtt da li mogu normalno terapiju dufastona u rodiakala popit veceras u 22h ?? Moze pomoc molim vas??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Loane
    20. Ožujak 2025. 19:39

Čokoladica šŸ€

Tera sretnoo šŸ€šŸ’™šŸ¤ž
    Cure, di ste kupovale spavacice za bolnicu? Sve jako skupo, a racunam da ce mozda bit za bacit, ako se rada u njima. šŸ¤”

Marina trgovina, Å”alju poÅ”tom, po 10€ su

Yvone
    20. Ožujak 2025. 19:46

rosie0111

Yvone

rosie0111

Yvone

S 35 tjedana procjena 3200 🫣🤣
    Tvoj?

Sad s 36 tt procjena je 2950. To je neki okvir ali nemora biti točno.

Yvone
    20. Ožujak 2025. 19:49

petrucika

Cure moze pomoc sutra radim ogtt da li mogu normalno terapiju dufastona u rodiakala popit veceras u 22h ?? Moze pomoc molim vas??

Ja sam pila sve lijekove redovito prije ogtt-a. Bitno je da ne jedeÅ” 12 sati prije prvog vađenja krvi .Ā Vodu isto možeÅ” normalno piti sve do početka ogtt-a.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.