Tera cestitaaam ti🥰
Zao mi je da si se namucila i ti i bebo, al nadam se da je sve ok i iza vas, sad odmori i oporavi se🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Tera cestitke i neka vam je brz oporavak 🥰
Ajme Rosie ja sam se bas namucila u tih 12 sati jos su mi i inekciju dali za bolove nije bilo lako 🥲
Mak cestitke i vama 🤗, kad se rodio bebac
Zbilja se nadam da zbog ikakve indukcije nece biti teze nego lakse 🤣, msm ipak je glava izasla dolje mora i to nesto znaciti 🫣

Tera čestitke🎉🎉🎉
Meni su htjeli u ponoć Dat normabel da me ne boli,pa sam rekla da ništa ne osjećam i ne treba.Spavala sam do 6 i onda su me budili a bas sam htjela još spavat😅.Bolilo ne stavljanje balona to je bas bilo neugodno

Tera čestitam od srca!! Mazite se i pazite! Nadam se da ćeš se brzo oporaviti!
Što se tiče indukcije, meni je prvi porod bio induciran jer je bila zelena plodna voda i bilo je ili drip ili carski jer je beba trebala biti brzo vani. E sad, ja sam se na dripu brzo otvorila 10cm, ali sam zato i popucala, a beba se onda nije htjela spustiti pa je izgon potrajao i još su me recnuli i gurali bebicu. Tako da sam imala nebrojeno šavova.. Ali recimo od davanja dripa do bebe je trajalo nekih 6h.
Jedino, ono što nisam znala, a što su mi neki dan rekli, je da ako je prvi porod induciran ili carski, u drugom porodu se tijelo zna ponašati kao da nije rodilo i da to sve zna potrajati kao da si prvorotka.
Nema mi smisla to za inducirani jer npr ja sam uloživa za prst i sve mi je omekšano već mjesec dana, dr mi rekla da je to jer sam drugorotka. U prvoj trudnoći sam se krenula otvarati tek u 39 tjednu, tako da mislim da ipak ima veze. Za carski ne znam, nisam razmišljala o tome. 🤷

Ajme pa zbilja ovih dana samo lijepe vijesti..čestitam mamama na njihovim.bebivama i želim vam brz oporavak 😘🤗
Ja sam danas sols sa uvza..ugl protoci odjednom u mozgu su dobri..u pupčanoj i dalje kako je i bilo..beba raste i dalje ne puno no njim a je bitno da bar nešto dobiva..sada smo na oko 2200. U idući ponedjeljak je opet uvz a sutra i u ned svaki dan moram u bolnicu na ctg. Nekako danas nam je baš bila doktorica koja je sve nekako objasnila i dala mi je opet nekakav mir. Plan je da uspijemo dočekati 37 tjedan pa onda vjv je carski..a do tad stalne kontrole ...od danas sam rekla idem puno mirnije i pozitivnije i nadam se da će onda i sve biti ok 🤗
Ari..vidjela sam da imaš problema oko dojenja vezano za tu neku radnici..nemam savjete dali nadam se da će brzo proći..također Miniemaus upamtila sam da si ušla u veći tjedan, drago mi je, evo da još bar tjedan dva i kod tebe će sve to biti dobro 😊
ugodan vikend svima želim 🤗
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Jel se kome beba smirila u većim tjednima? Mislim mrda se dosta, ali više kao da se namješta i gura, ne znam kako bi objasnila, nije više da lupa i baca se okolo 😅

Tera čestitam od srca!! Mazite se i pazite! Nadam se da ćeš se brzo oporaviti!
Što se tiče indukcije, meni je prvi porod bio induciran jer je bila zelena plodna voda i bilo je ili drip ili carski jer je beba trebala biti brzo vani. E sad, ja sam se na dripu brzo otvorila 10cm, ali sam zato i popucala, a beba se onda nije htjela spustiti pa je izgon potrajao i još su me recnuli i gurali bebicu. Tako da sam imala nebrojeno šavova.. Ali recimo od davanja dripa do bebe je trajalo nekih 6h.
Jedino, ono što nisam znala, a što su mi neki dan rekli, je da ako je prvi porod induciran ili carski, u drugom porodu se tijelo zna ponašati kao da nije rodilo i da to sve zna potrajati kao da si prvorotka.
Nema mi smisla to za inducirani jer npr ja sam uloživa za prst i sve mi je omekšano već mjesec dana, dr mi rekla da je to jer sam drugorotka. U prvoj trudnoći sam se krenula otvarati tek u 39 tjednu, tako da mislim da ipak ima veze. Za carski ne znam, nisam razmišljala o tome. 🤷
Ja se isto u prvoj trudnoći nisam otvarala ništa do 41 tjedan, do indukcije, a sad sam već počela otvarat i rekla mi je doktorica jučer da zanemarim što je bilo prvi put, da to sad ide drugačije i brže jer imam porod iza sebe, pa vidjet ćemo🤷
Pokreti - pa već sigurno tjedan dana i više ona se meni više gura i proteže nego što lupa, to sam već bila pisala, ali s obzirom da mi sad zaostaje u rastu skoro dva tjedna, pratim ju baš često koliko osjetim pokreta
Peja - ajde napokon da si dobila malo više informacija i da si mirnija sad, samo hrabro dalje, bit će sve oke 😊

3🧒
Evo mene zene,
Prvo sam cekala od 9 do 10:45 da mi.prime djecaka na pregled iako smo naruceni u 10 sati, i dosla sam ranije iz razloga jer bude po 3,4 narucenk na isti termin.
Otisla na ctg, beba uspavana, izasla da prosetam i nesto pojedem. Ponovo ctg uredan.
Uputnica za bolnicu napisana, i doktorica da provjeri briseve, kad u brisu nosa izolovan stafilokok. Dala mi je neku mast. Je li se neko susretao sa tim ? Je li opasno ?
Ja nisam bila prehladjena sigurno godinu i vise. Tome se nisam uopce nadala

Za pokrete u prvoj trudnoci se ne sjecam iskreno, ali citala sam da zene kazu da su im se bebe umirile pred porod a u visokim tjednima da je bilo samo guranja.
Moj maleni je bas aktivan stalno, udara dosta jako, ne znam jel se okrece ne mogu to skuziti, znam da je malena u prvoj trudnoci se vise okretala u trbuhu i mijenjala polozaj i skroz lagano lupala.
Samy, ne znam za bris nazalost, ja nisam stigla obaviti taj bris prije prvog poroda pa su mi preventivno dali antibiotiku venu.

2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Ja se isto nadam da će se moje tijelo sjetiti što bi trebalo 😂 a i to je bilo dobronamjerno mišljenje, u smislu može se dogoditi da traje duže nego 1.porod jer ja stvarno nisam imala niti jedan svoj trud. Može, ali ne mora 😀
Nego, mene od jučer ubija samo dio trbuha pored pupka ko da mi je mišić rastegla, promjera možda 5cm. Znaci ne mogu se namjestiti i čim se pomakne unutra bas boli, ali ostatak stomaka je ok. Je li netko to prošao? Bas je neobično, ali dosta boli.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji