Samke cestitam🥰🥰❤️
Ja sam hospitalizirana, nista se ne desava i dalje.. imala sam uzasnu amnioskopiju ujutro koju nisu uspjeli obaviti pa su mi rekli da ce to ponovo pokusat na odjelu, na odjelu je bila ista stvar, beba je pritisnuta glavom skroz dole i nemogu doci do plodne vode sve im je usko od pritiska, uglavnom jako bolno iskustvo danas + nervoza od ulaska u bolnicu…😔
Tera žao mi je i zbog boli i zbog nervoze. Ali sve će biti iza tebe kroz koji dan. Drži se, nadi nešto da te drži u pozitivi i zakači se za to kad ti je teško. Svaki tren može krenuti samo!
Tera izvini nisam upratila, a zasto ti rade amnioskopiju ? Vidim da je spominjes, cini mi se, vec 3 put
Bok cure,čestitam na novoj bebi.
Tera neka si u bolnici i nek krene samo čim prije pa kad dođe bebica sve ćeš zaboraviti.Mene amnioskopija nije boljela ali zato stavljanje balona u prvoj trudnoći je bilo nešto sto nikad necu zaboraviti.
Današnji pregled prošao okej,ctg uredan,trbuh je i dalje za dva tjedna manji točnije za 31+2,danasnja procjena je na 1815grama.Jedino je cerviks 15mm pa je rekla da sto vise mirujem,a to mi bas i nije izvedivo.
Ari kontrolu imam 24.03 u 12:00,doktorica ide na godisnji pa je rekla da dođem tad a ako slučajno između bude nešto se dešavalo da dođem na hitnu da je uputila kolege u situaciju.
Samy_lo zato sto sam prenjela😁🤭
Rose1502 beba je skroz nabijenja glavom i sve se nekako stisnulo i dok su vrsili pregled prstima nisu mogli ugurati to za amnioskopiju, ukratko uzas🙄
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Samke cestitam🥰🥰❤️
Ja sam hospitalizirana, nista se ne desava i dalje.. imala sam uzasnu amnioskopiju ujutro koju nisu uspjeli obaviti pa su mi rekli da ce to ponovo pokusat na odjelu, na odjelu je bila ista stvar, beba je pritisnuta glavom skroz dole i nemogu doci do plodne vode sve im je usko od pritiska, uglavnom jako bolno iskustvo danas + nervoza od ulaska u bolnicu…😔
Tera žao mi je i zbog boli i zbog nervoze. Ali sve će biti iza tebe kroz koji dan. Drži se, nadi nešto da te drži u pozitivi i zakači se za to kad ti je teško. Svaki tren može krenuti samo!
A eto to me tjesi da ce ubrzo kreniti, samo me to umiri, jedva cekam😊
Kbc St
Curke ja imam opet pitanje oko kilaže 😔
Ja se važem doma ujutro i 27.2. na pregledu mi je zapisala da imam 64 kile, 7.3. na izvanrednom pregledu mi je zapisala 64.5 kile i to je u tih tjedan dana bilo što nije bila sigurna jel beba nije ništa dobila ili nije mogla krivo izmjeriti. Od tad variram između 64 i 64.5, a danas je čak vaga 63.9 pokazala 😔 možda maloo manje jedem jer nemam apetita baš i svaki dan napravim oko 7000 koraka kroz cijeli dan (kuhanje, čišćenje, šetnja), nije da baš ležim kroz dan, ali baš me brine da beba ništa ne dobiva i da se nešto ne desi u ovih tjedan dana do pregleda.
Danas mi je ginek odgovorila za željezo neka ga pokušam piti navečer, a za bebu mi je rekla neka kupim orthomol natal. Isto sam napisala da zadnja 3 tjedna nisam dobila ništa na kilaži, ali za to nije ništa odgovorila.
Jel moguće da mi tijelo i beba toliko više kalorija troše, da ja gubim, a beba barem nešto dobiva i da bude sve ok do 27.3. i pregleda? 🙏🏽🤞🏽
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Sve cure koje ste morale biti u bolnici i koje ste jos svaka van cast, ovo je bas stresno😑
Kbc St
Rose1502beba je skroz nabijenja glavom i sve se nekako stisnulo i dok su vrsili pregled prstima nisu mogli ugurati to za amnioskopiju, ukratko uzas🙄
Mene je isto amnioskopija boljela, prvi put užasno, drugi put tako-tako, onda su me inducirali. Ne bi voljela to iskustvo opet 😵💫
Curke ja imam opet pitanje oko kilaže 😔
Ja se važem doma ujutro i 27.2. na pregledu mi je zapisala da imam 64 kile, 7.3. na izvanrednom pregledu mi je zapisala 64.5 kile i to je u tih tjedan dana bilo što nije bila sigurna jel beba nije ništa dobila ili nije mogla krivo izmjeriti. Od tad variram između 64 i 64.5, a danas je čak vaga 63.9 pokazala 😔 možda maloo manje jedem jer nemam apetita baš i svaki dan napravim oko 7000 koraka kroz cijeli dan (kuhanje, čišćenje, šetnja), nije da baš ležim kroz dan, ali baš me brine da beba ništa ne dobiva i da se nešto ne desi u ovih tjedan dana do pregleda.
Danas mi je ginek odgovorila za željezo neka ga pokušam piti navečer, a za bebu mi je rekla neka kupim orthomol natal. Isto sam napisala da zadnja 3 tjedna nisam dobila ništa na kilaži, ali za to nije ništa odgovorila.
Jel moguće da mi tijelo i beba toliko više kalorija troše, da ja gubim, a beba barem nešto dobiva i da bude sve ok do 27.3. i pregleda? 🙏🏽🤞🏽
Bez brige, beba sebi uzme sve što treba. Ja sam u prošloj trudnoći gubila na kilaži ( jer sam pazila zbog gestacijskoj) a beba je uredno dobivala. U cijeloj trudnoći sam dobila 2 kg i to pred kraj kad sam se malo opustila, a mjesecima sam bila u minusu s kilažom.Kad sam rodila bila sam mršavija 4 kg nego kad sam zatrudnila. Curka je rođena s 2890 u terminu, sitna je, ali i dan danas je takva.
Rose1502beba je skroz nabijenja glavom i sve se nekako stisnulo i dok su vrsili pregled prstima nisu mogli ugurati to za amnioskopiju, ukratko uzas🙄
Mene je isto amnioskopija boljela, prvi put užasno, drugi put tako-tako, onda su me inducirali. Ne bi voljela to iskustvo opet 😵💫
Kod mene prva nista osjetila nisam,druga uzas, nadam se da onu u petak necu docekati🤣
Kbc St
Sortiraj odgovore
Najstariji