Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cupko
    11. Ožujak 2025. 18:34

Meni je beba opet jako aktivna zadnja 2,3 sata. Ne prestaje lupati i vrtiti se, već me sve boli nutra isto kao prošli tjedan.
    Prošli tjedan je bilo sve ok nakon tog pregleda, ali možda ipak ako se sutra nastavi pošaljem ginek mail. Ne znam koliko dugo su vaše bebe aktivne i koliko vam je to nelagodno i bolno? 🤣

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

rosie0111
    11. Ožujak 2025. 18:51

cupko

Meni je beba opet jako aktivna zadnja 2,3 sata. Ne prestaje lupati i vrtiti se, već me sve boli nutra isto kao prošli tjedan.
    Prošli tjedan je bilo sve ok nakon tog pregleda, ali možda ipak ako se sutra nastavi pošaljem ginek mail. Ne znam koliko dugo su vaše bebe aktivne i koliko vam je to nelagodno i bolno? 🤣

Moj se zna vrtiti dosta,  ponekad bude dosta jako i neugodno, svakako je velik dosta i doslovno osjećam da ima malo mjesta, nekad doslovno kao da podivlja. Doduše ne traje to nikad satima intenzivno, većinom se pomjeri svako toliko vremena. Ali teško je to reći, sve je individualno i bebe već pokazuju svoj karakter sad 🤷 Nezgodno je to, ja se sjećam da sam bila luda u prvoj trudnoći, pogotovo kad sam pomislila da se ne miče dovoljno 🫣

NanaJ
    11. Ožujak 2025. 19:13

cupko

Jesi sigurna da ne stuca uz to kaj lupa? Ja u prvoj trudnoci nisam iskusila stucanje ali sad jesam i to jucer i bas je cudan osjecaj i dosta intenzivan 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• cupko
    11. Ožujak 2025. 19:37

NanaJ

cupko

Jesi sigurna da ne stuca uz to kaj lupa? Ja u prvoj trudnoci nisam iskusila stucanje ali sad jesam i to jucer i bas je cudan osjecaj i dosta intenzivan

A vjerojatno je i štucanje, ali je i lupanje i okretanje jer se baš vidi kvrga s jedne na drugu stranu trbuha kako prelazi. 🤣
    Ma danas se baš grozno osjećam, boli me zdjelica i guzica i trtica i sva se osjećam previše zategnuto, da bi iskočila iz svoje kože, imam osjećaj da nemam mjesta u sebi ni za hranu ni za zrak i disanje i ne znam kako ću još 10 tjedana, mislila sam da će mi to sve tek pred kraj krenuti, a uopće se ne osjećam veliko i trbuh mi je po veličini koliki i treba biti. 😂
    Morala sam se malo požaliti, možda sad bude lakše haha.
    Ostalima želim sretne preglede tko ima i sretno odbrojavanje tko je pred kraj. 😍

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

jen_dva
    11. Ožujak 2025. 19:41

A vjerojatno ti se samo malo nezgodno namjestio pa osjecas sve, bude to bolje kad se malo okrene lupat negdi di ne osjetis

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

petrucika
    11. Ožujak 2025. 19:47

cupko

Ja imam jako aktivnu bebu i moja beba konstantno lupka najmirnija je ujutro nekako ostatak dana lupa trese se drob koliko je to jako i boli me jer je nisko!! Tako da mislim da nemas razliga za brigu!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

NanaJ
    11. Ožujak 2025. 20:10

cupko

NanaJ

cupko

A vjerojatno je i štucanje, ali je i lupanje i okretanje jer se baš vidi kvrga s jedne na drugu stranu trbuha kako prelazi. 🤣
    Ma danas se baš grozno osjećam, boli me zdjelica i guzica i trtica i sva se osjećam previše zategnuto, da bi iskočila iz svoje kože, imam osjećaj da nemam mjesta u sebi ni za hranu ni za zrak i disanje i ne znam kako ću još 10 tjedana, mislila sam da će mi to sve tek pred kraj krenuti, a uopće se ne osjećam veliko i trbuh mi je po veličini koliki i treba biti. 😂
    Ostalima želim sretne preglede tko ima i sretno odbrojavanje tko je pred kraj. 😍

Razumijem te u potpunosti, meni je isto vec dosta tesko, osnovne stvari su mi sad vec problem kao sto je otici do ducana, po dijete u vrtic i tako. U prvoj trudnoci sam bila manja u ovo vrijeme a i vaga pokazuje +4 kg u mj dana tako da se i to valjda osjeti, ali bitno da se ja spremam u petak na sajam pa ima da izdahnem 😅 ali neka rade bi i ovo nego nekakve komplikacije 🙏🏻

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Yvone
    11. Ožujak 2025. 21:08

cupko

NanaJ

cupko

Isti je osjećaj kod mene da nekad poželim iskočiti iz svoje kože. Ja se baš tog uplašim jer u prethodnim trudnoćama to nisam nikada osjetila zbog bilo čega. Ja mislim da je to od straha. Kod te tebe zbog pokreta, kod mene zbog tlaka. Za bolove ne brini, to je sve normalno. A disanje se meni popravilo od kada uzimam željezo. 

Yvone
    11. Ožujak 2025. 21:13

Nisam popratila sve kak treba jer sam imala koma noć. Cijeli dan jučer tlak mi idealan i onda je navečer skočio, uplašila se i onda neće pasti od tog stresa. Počela sam s terapijom, nema više odgađanja. Nadam se da će se izregulirati. Peja 
    Zapamtila sam tvoju situaciju. Baš mi je žao zbog pristupa koji ti nije donio mir. Ali Ajde sigurno će te bolje sad popratiti i bit će ok.

• rose1502
    11. Ožujak 2025. 21:21

Moj sljedeći pregled 13.03 u 15:00.

Doktora za TA u Vinogradskoj sam planirala birat al  eto zavrsila sam slučajno kod druge doktorice i za sad mi je odlična.

Sto se tiče lupanja bebe,ovo mi je treća trudnoća posteljica je sprijeda.Beba me zna toliko izlupat da je to strasno,i doktorica je rekla da je užasno aktivna i te protoke jedva i uspije pogledat na uzv zato jer joj stalno udara sondu i mice se.Ctg isto samo čuješ kak ga udara😅. Prvo dvoje je isto bilo u trbuhu aktivno ali definitivno manje.
    Jel već svi znaju imena za nove bebice?☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.