Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rose1502
    10. Ožujak 2025. 15:38

Loane

Curke, u TA u Vinogradskoj su me naručili tek sa 38+3, dal je i ostalima tako ili ste ranije krenule?

Ja idem u vinogradsku ali radi iugr dolazim svakih par dana.
    U prošlo trudnoći sam isla od 36 tjedna i isto bila na slj pregled naručena tek u 38,nakon tog jedan put tjedno,pa kad sam prešla termin svaki drugi dan:)
    Kod kojeg doktora se kontroliraš?

• rose1502
    10. Ožujak 2025. 15:39

AriBari

Oprostite curke pisem na preskoce jer je veselo😅. Danas sam prvi put bas skroz sama s njih dvije cijeli dan. Pa je malo veselo. Jos s tim rucnim izdajanjem koje mi ful traje, al dobro to su sve slatke brige🥰
    Peja javljaj situaciju, i probaj se opustiti, ok su tjedni i da sad dode ok je. Bilo bi dobro da prode par dana da te injekcije odrade svoje. Super je sto te ful prate
    Rosie sto su tebi rekli, ti protoci su tu negdje kao i zadnji put? Su ti sad malo detaljnije objasnili?
    Cure koje doje ili iskusne u dojenjuja od jucer rucno izdajam jednu cicku zbog te ragade i to dam na bocicu,a ona mi je pocela ful bljuckat, ne pretjerujem u tom izdojenom 30-40 ml, a drugu zdravu cicu pocica. Iskreno mislim da ona vise pocica kad bude preko 15 min na toj cici nego sto ja rucno nacijedim. Dal je moguce od bocice il od toga sto to naglo pojede il joj je ipak previse?

Ovaj jedan protok je kao previsok sad ne znam koji,ali je rekla da nije još strasno tako da se eto češće gledamo

• Peja
    10. Ožujak 2025. 15:55

Ari  bas istina... tu kiselinu imam isto vec mozda 2 tjedna naajvise se javlja navecer kad legnem, a to im jos i nisam rekla... misit ce da sam luda kao da zelim biti bolesna 😅
    Sad sam nesto malo bolje ctg poslijepodnevni je bio dobar i ona se bas fino aktivirala pa stalno neato radi unutra... ma nije me vise ni strah da je i ranije izvade, vise me je strah da je ne drze duze neg sto njoj pase pa da bude neki belaj...al ajd nadam se da ce sve to biti dobro 😊

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

rosie0111
    10. Ožujak 2025. 16:29

Loane

Curke, u TA u Vinogradskoj su me naručili tek sa 38+3, dal je i ostalima tako ili ste ranije krenule?

Ja sam u prošloj trudnoći isto od 38 tt, pretpostavljam da ću i sad tako ako bude sve okej 

rosie0111
    10. Ožujak 2025. 16:47

AriBari

Oprostite curke pisem na preskoce jer je veselo😅. Danas sam prvi put bas skroz sama s njih dvije cijeli dan. Pa je malo veselo. Jos s tim rucnim izdajanjem koje mi ful traje, al dobro to su sve slatke brige🥰
    Peja javljaj situaciju, i probaj se opustiti, ok su tjedni i da sad dode ok je. Bilo bi dobro da prode par dana da te injekcije odrade svoje. Super je sto te ful prate
    Rosie sto su tebi rekli, ti protoci su tu negdje kao i zadnji put? Su ti sad malo detaljnije objasnili?
    Cure koje doje ili iskusne u dojenjuja od jucer rucno izdajam jednu cicku zbog te ragade i to dam na bocicu,a ona mi je pocela ful bljuckat, ne pretjerujem u tom izdojenom 30-40 ml, a drugu zdravu cicu pocica. Iskreno mislim da ona vise pocica kad bude preko 15 min na toj cici nego sto ja rucno nacijedim. Dal je moguce od bocice il od toga sto to naglo pojede il joj je ipak previse?

Ja bi rekla vjerojatno da joj protok na bočici ne odgovara. Jel koristiš pbf tehniku hranjenja?

AriBari
    10. Ožujak 2025. 16:51

Peja razumijem tvoj strah jer sam imala isti pred par tjedana, kad je to tu a jos cekamo i vazemo kad da ne cekamo predugo. Meni su doktori bili top i ful sam s njima mogla lijepo popricati da znam koji je plan i sto ocekivati. Nadam se da ce ti doktori ipak reci neki plan i da znas sto ciljate. To uvelike olaksa to cekanje😊ali probaj biti pozitivna. Super da se aktivirala popodne, vj ti je bilo lakse😊 I ja sam imala ctgova u bolnici koje sam morala ponavljati. Nije to nista neobicno, beba mora biti aktivna da bi oni mogli ispravno snimiti ctg i zabiljeziti tu rekativnost u otkucajima srca. I sto puta je bilo da mi je beba aktivna i dok me zovu nw ctg ona se umiri pa je budimo😅stvarno te prate i pod kontrolom si. Probaj koliko god se opustiti i vjerovati da ce biti sve ok😊drugi savjet nemam😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

AriBari
    10. Ožujak 2025. 16:57

rosie0111

AriBari

Ja bi rekla vjerojatno da joj protok na bočici ne odgovara. Jel koristiš pbf tehniku hranjenja?

Da meni se cini da je ona to prebrzo smazala. A na SD su mi rekli da kao okrenem skroz bocicu da nema zraka u njoj pa nisam bas po pbf. Napravila sam joj nekoliko pauza i digla je da podrigne. Al ocito je svejedno prebrzo to pojela😅 ok pripazit cu malo, thx😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Loane
    10. Ožujak 2025. 17:16

Rose1502

Tražila sam doktora Čukelja, qža sad ćemo vidjeti tko će me dočekati 

• rose1502
    10. Ožujak 2025. 17:19

Loane

Rose1502

Svaki ponedjeljak iza 11 je on,tako mi je osobno rekao.
    Ja sam isto pikirala njega ali sam zavrsila kod dr.Berovic koja je također odlična,mlada,pricljiva

Lejla97
    10. Ožujak 2025. 17:57

rose1502

Loane

Rose1502

Svaki ponedjeljak iza 11 je on,tako mi je osobno rekao.
    Ja sam isto pikirala njega ali sam zavrsila kod dr.Berovic koja je također odlična,mlada,pricljiva

Nekad je i ujutro od 8, mene je osobno narucivao i ujutro u Ta, i znao je biti do 14h tamo. Meni je vodio trudnocu pred kraj nakon sto me izbavio iz bolnice da budem doma malo. Sve pohvale
    Dr. Berovic sam srela dvaput u hitnoj gore, bila mi je okej, pricljiva je da.

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.