Ja imam prijateljicu koja nije imala nikakve druge probleme u trudnoći osim oticanja. Tlak i sve ostalo je bilo ok, ali pred kraj joj je bilo užasno što se vode tiče.
Mene je sinoć nakon one jake aktivnosti bebe počeo boljeti/grčiti donji dio trbuha, bila sam čak 2 puta na velikoj nuždi (normalno). I preko noći sam osjetila tu bol/zatezanje i u 5 ujutro opet obavila i u 9 i sada 😂🙈 svaki puta normalno iako sam imala osjećaj da će me neka viroza uhvatit, na trenutke kao da me želi želudac boljeti tako da mislim da me i ovaj donji dio trbuha muče crijeva i da od toga i bolovi i grčevi.
Danas mi ginek radi popodne pa imam vremena kroz dan pratiti kako će biti, bebu osjećam. 🙂
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Inače u dmu imate do 15.3. dodatne bodove na proizvode za bebe. Ja sam stavila u kosaricu svega za početak što može stajati, od pelena, jedna bočica, duda, blazinica i tako to i 2000 bodova dobila 😁
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Nadovezujem se na akcije
Muller danas ima 20% na sve za bebe ako imate aplikaciju, ako nemate onda je 15%
I dm ima pampers premium care, tko njih koristi 2+1 gratis isto do 15.03😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Citam vas cijelo vrijeme i upijam savjete ovih koje su rodile 😅
Drago mi je da ste sve super i da bebice lijepo napreduju, samo neka se tako i nastavi ♥️
Ja sam jucer obavila pregled, sve je u redu. Cura lijepo napreduje. Jedino je i dalje okrenuta na zadak pa sam po tom pitanju malo pod stresom, zadnja 2 tjedna radim vjezbe za okretanje ali ona ne suraduje izgleda. 🫢
Iduci pregled 2.4. i mislim da je to zadnji kod mog ginekologa, nakon toga u bolnicu idem na preglede. Tada cu biti punih 36 tjedana.
Evo i mene sa pregleda, sve ok. Beba malo vise od 1500g. Cini mi se po mjerama za tjedan veca. Sljedeći pregled 10.04. Jos je na zadak, ali mislim da se jos ima vremena okrenit. Pitala sam dr za bolove ispod rebara, on kaze da je to normalno jer se to nesto siri, evo nisam zapamtila ime. Nekakva žličica 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav cure!!
Obavili pregled, malac ima 2700 i 46 cm, sve je kako treba.
Narucena sam 19.3 u TA vec bas me iznenadilo u prosloj trudnoci sam tek u 38+ isla ali dobro. Na sv.duh idem, da li netko možda ima raspored kad je koji dr. tamo?
Vidjela sam da je netko pisao o oticanju, jucer sam peglala robicu za malog, sjedila sigurno 2 sata, kad sam pogledala noge sokirala sam se, doslovno 2 krafne zgloba nema, odma sam legla i isla mjerit tlak, tlak uredan i nakon par minuta splasnule noge.
Danas sam rekla gin. za to i kaze da je normalno u zadnjem tromjesecju oticanje naravno ako je tlak uredan.
Tako da oticanje moze, a i ne mora imati veze sa tlakom u svakom slucaju malo propratiti. :)
Cestitke na urednim pregledima i novim bebicama 🤗🤗
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙⏳
Ari za 2 dana sam mjesec dana u bolnici. Nista ne spominju otpust. Imam uzv u petak pa cemo vidjeti koliko je beba napredovala. Prije 2 tjedna nije bas bio veliki pomak u tezini pa se nadam da sad bude.
Bravo za Loru da tako super napreduje. Drago mi je i da si se ti oporavila. A najvise da se velika seka tako lijepo brine za malu seku ❤️
22.08. +
Cestitke na dobrim pregledima. Koliko vidim dosta bebica je ovdje naprednije za tjedan-dva.
Bravo za bebice!
Oticanje- nemam iskustva s tim ni u prvoj trudnoci niti sada. Svakako lezanje, malo podignuti noge i smanjiti sol.
Cupko nadam se da ti se smirilo sve nakon obavljanja nuzde. Ako nije, javi sto ti kaze gin.
22.08. +
Sto se popusta tice, za vikend je sajam trudnica u family mallu. Bas me zanima da li ce i online pustiti neke popuste?!
Ja strpljivo cekam da upecam kolica 😁
22.08. +
Pozdrav cure!!
Obavili pregled, malac ima 2700 i 46 cm, sve je kako treba.
Narucena sam 19.3 u TA vec bas me iznenadilo u prosloj trudnoci sam tek u 38+ isla ali dobro. Na sv.duh idem, da li netko možda ima raspored kad je koji dr. tamo?
Vidjela sam da je netko pisao o oticanju, jucer sam peglala robicu za malog, sjedila sigurno 2 sata, kad sam pogledala noge sokirala sam se, doslovno 2 krafne zgloba nema, odma sam legla i isla mjerit tlak, tlak uredan i nakon par minuta splasnule noge.
Danas sam rekla gin. za to i kaze da je normalno u zadnjem tromjesecju oticanje naravno ako je tlak uredan.
Tako da oticanje moze, a i ne mora imati veze sa tlakom u svakom slucaju malo propratiti. :)
Cestitke na urednim pregledima i novim bebicama 🤗🤗
Ti i ja smo par dana razlike, upala mi je u oko tezina bebice. Meni je procijenjeno jucer sa 33+1 na 1900g. Ginekolog kaze da je to normalna tezina za te tjedne, kod tebe je puno vise. Znam da te njihove procjene znaju varirati ali toliko da su nam bebice 800g razlike, a jednoj i drugoj u redu. Mozda se zamaram bez razloga ali cisto da provjerim.
Cure, koliko je vama ostalima u 33. tjednu procijenjena kilaza bebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji