Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dddd30
    10. Ožujak 2025. 11:51

Evo da se i ja javim,zavrsili smo pregled danas 🥰 bebac je super, okrenut je vec glavicom dole, sad je oko 3,300 kg, uradjen mi je bris pa to cekamo, ostalo sve ok, sad se prijavljujemo na kliniku i dalje do poroda se pratimo tamo 🥰 ja sam sad 37+2 ♥️ sto se tice pregleda kod mog doktora do termina vise nemam, kad budem imala dalje na klinici javljam ♥️ i cestitam jos jednom svi zenama koje su se u medjuvremenu porodile🥰

AriBari
    10. Ožujak 2025. 11:52

Znala sam da am nekog zab, Peja pa ovi nizi otkucaji djeluju da je beba tada spavala? Tako jemeni bilo nakon jedne intrauterine kad smo bebi dali bas za spavanje da je umire za pistupak. Sto oni kazu?
    Ok, super za injekcije, pripremaju te za moguci raniji porod i to jesuper. 

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• PikyB
    10. Ožujak 2025. 12:00

Cestitam na novim bebicama, mamama zelim brz oporavak! Svima vama koje ste u bolnici zelim da vam vrijeme cim prije prode! Drzite se!

Bolovi - o da imam I onu pekajucu bol u preponi i bol u stidnoj kosti, koja mi se poslije treninga pogorsa, tako da cu morati prekinut trening i prebaciti se na trening za trudnice. Nekad bas gegam dok hodam kolko me boli, to nisam iskusila u prvoj trudnoci. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

rosie0111
    10. Ožujak 2025. 12:00

Yvone

Svaka čast za kretanje! Ja bi tak rado jer obožavam hodati i biti u pokretu ali sad mi je maksimala 2 km s tim da moram negdje sjest. I to puževim korakom. Mene ne boli stidna kost nego prepone kad hodam ili sjedim malo kroz dan.Sad već povremeno osjetim i zdjelicu, kao da sam pala na dupe 🤣. Ali to mi je nekako sve u pozitivnom jer mi je drago da se tijelo priprema i širi. Sve za lakši porod 💪😀 Ari preslatko da se malena tako igra sa sekom, ma to je njoj sada igračka 😍 Mi smontirali kinderbet. Naravno da je moja curka spavala u njemu 🤣🤣🤣
    Žuži se ne javlja, nadam se da je sve ok.
    Ostale curke nadam se da ste dobro. Sretno svima na pregledima.

Baš sam ja htjela napisati, isto 2 km max 🫠 ali ni ne forsiram, sve me nešto probada, ne bi da se krenem otvarati, rano mi još. 

• Peja
    10. Ožujak 2025. 12:03

AriBari

Znala sam da am nekog zab, Pejapa ovi nizi otkucaji djeluju da je beba tada spavala? Tako jemeni bilo nakon jedne intrauterine kad smo bebi dali bas za spavanje da je umire za pistupak. Sto oni kazu?

Oni su mene vec sinoc pripremili za hitni carrski, no napravili su ponovo taj ctg da vide, kazu da je moguce samo takvo ponasanje bebe
    .. no sad ko za vraga me sve krenulo, od danas imam tlak skoro 150 sa preko 90 i u urinu imam poviseni kretinin i albumin.. uz sve to vec sam mjesecima otecena samo sto su stlano govorili za to da je normalno..cekam doktora pa cu vidjet i sta on kaze 😔

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

rosie0111
    10. Ožujak 2025. 12:06

Peja

AriBari

Znala sam da am nekog zab, Pejapa ovi nizi otkucaji djeluju da je beba tada spavala? Tako jemeni bilo nakon jedne intrauterine kad smo bebi dali bas za spavanje da je umire za pistupak. Sto oni kazu?

Oni su mene vec sinoc pripremili za hitni carrski, no napravili su ponovo taj ctg da vide, kazu da je moguce samo takvo ponasanje bebe
    .. no sad ko za vraga me sve krenulo, od danas imam tlak skoro 150 sa preko 90 i u urinu imam poviseni kretinin i albumin.. uz sve to vec sam mjesecima otecena samo sto su stlano govorili za to da je normalno..cekam doktora pa cu vidjet i sta on kaze 😔

Ajme drži se 🙏 
    Jel preeklampsija? 
    Javi šta kažu...

• Peja
    10. Ožujak 2025. 12:57

rosie0111

Peja

AriBari

Ajme drži se 🙏
    Jel preeklampsija?
    Javi šta kažu…

Med sestra nista mi nije mogla komentirati, a tek sutra imam sastanak sa lijecnikom pa cu vidjeti. Ovdje je malo drugacije, vizita nemas uopce samo kad se sestre razmjenjuju dolaze pozdraviti i pitati kako si... a doktore vidas po tim nekim ozbiljnijim pregledima samo ili hitnim situacijama kao sto sam ja imala sinoc

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Moina
    10. Ožujak 2025. 13:03

Ja sma tkao sretna sto se mogu normalno kretat jos uvijek. Odradila sam 5.5km proje 9 ujutro i odmah mi dan ljepse pocne. Jos kad bi se natjerala bolje hranit, bila bi presretna 😂

rosie0111
    10. Ožujak 2025. 13:31

Peja

rosie0111

Peja

AriBari

Ajme drži se 🙏
    Jel preeklampsija?
    Javi šta kažu…

Med sestra nista mi nije mogla komentirati, a tek sutra imam sastanak sa lijecnikom pa cu vidjeti. Ovdje je malo drugacije, vizita nemas uopce samo kad se sestre razmjenjuju dolaze pozdraviti i pitati kako si… a doktore vidas po tim nekim ozbiljnijim pregledima samo ili hitnim situacijama kao sto sam ja imala sinoc

Aha, kužim 😮‍💨 Držim fige da sve bude okej 🤞
    Moina super da možeš, volila bi i ja. 😀 Ili bar da se ne osjećam kao crkotina 🤣 ali svi smo drugačiji... A i godine...😀

tera_
    10. Ožujak 2025. 13:35

Ari daa jos sam u komadu, cekam,osluskujem😅
    Peja samo hrabro, bit ce to sve u redu, beba ce biti dobro i ako bude morala van🙂 probaj bit sto smirenija mozda zbog tog i skace tlak, drzi se🫂

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.