Secem svaki dan isto tako oko 5 km barem, jer se bolje osjecam, ali mi teze vjezbe vise ne odgovaraju i najvise me od toga boli prepona i stidna kost, tako da cu to ukinuti. Inace sam se dogovorila sa svojom akupunkturologinjom da krenem u 34 tjednu na tretman jednom tjedno. Bas me zanima hoce li mi to sto pomoci u brzem i laksem porodu. :)
Po cemu ste shvatile da vam se beba okrenula na glavu? ja ne mogu prepoznati jel jos uvijek na zadak ili se okrenuo jer me lupa po cijelom trubuhu i gore i dolje i sa strane..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Evo me s pregleda. ctg je dobar uzv isto kontrola opet u četvrtak.
Sad su protoci
RI AU 0,63 PI 1,04
RI ACM 0.89-1,0 PI 1,67
Secem svaki dan isto tako oko 5 km barem, jer se bolje osjecam, ali mi teze vjezbe vise ne odgovaraju i najvise me od toga boli prepona i stidna kost, tako da cu to ukinuti. Inace sam se dogovorila sa svojom akupunkturologinjom da krenem u 34 tjednu na tretman jednom tjedno. Bas me zanima hoce li mi to sto pomoci u brzem i laksem porodu. :)
Po cemu ste shvatile da vam se beba okrenula na glavu? ja ne mogu prepoznati jel jos uvijek na zadak ili se okrenuo jer me lupa po cijelom trubuhu i gore i dolje i sa strane..
Meni je okrenut glavom dolje cijeli vrijeme. Osjetim kad se nabije glavom, tj vidim kvrgu a najjace osjetim kad me nogom zvekne u rebra. Ali kaze doktor da se okrecu po 3-4 puta na dan. Ako je na zadak moze se okrenut i 2 sata prije poroda. A imas i vjezbe koje mozes raditi da se okrene pa pokusaj i to.
Peja ja cu se sad nasaliti da si ko ja pocela skupljati dijagnoze s odjela😅, tako su se meni pred kraj pocele one zucne kiseline ic gore, pa su se prepali kolestaze, al je izgleda bilo od onog Tamiflua za gripu😅
Ajde samo pomalo, nije tako uzasan tlak, samnom je bila curka zbog preklampsije, u jednom mjerenju je imala gornji tlak 180😳mozda ti je malo od stresa? Inace za to postoji terapija, pa vjerujem da ti mogu dati ako misle da treba.
Ma Peja jos tjedan dana da je beba unutra i moze van. Pa tako smo mi😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Peja oprosti ja sam procitala 130, a ne 150, sorry, je dosta je visoko...al moguce da ce vidjeti da ti daju terpiju. Mozda ce ti skupljati i onaj 24satni urin.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Čupko,
Mene stidna kost boli, peče baš jako. Najviše me muči tokom noći, kad se okrećem s boka na bok, suze mi idu. Gegam se kao patkica 🤣
Doktor je rekao da je to sve normalno, da neke žene ne mogu na stolac kod njega od bolova. U prošloj trudnoći me isto boljelo, ali daleko manje nego sada, kaže da u svakoj narednoj više boli, ali se tijelo priprema za porod, širi se zdjelica.
Nakon prvog poroda, bol je odmah nestala.
Curke, u TA u Vinogradskoj su me naručili tek sa 38+3, dal je i ostalima tako ili ste ranije krenule?
Oprostite curke pisem na preskoce jer je veselo😅. Danas sam prvi put bas skroz sama s njih dvije cijeli dan. Pa je malo veselo. Jos s tim rucnim izdajanjem koje mi ful traje, al dobro to su sve slatke brige🥰
Peja javljaj situaciju, i probaj se opustiti, ok su tjedni i da sad dode ok je. Bilo bi dobro da prode par dana da te injekcije odrade svoje. Super je sto te ful prate
Rosie sto su tebi rekli, ti protoci su tu negdje kao i zadnji put? Su ti sad malo detaljnije objasnili?
Cure koje doje ili iskusne u dojenju ja od jucer rucno izdajam jednu cicku zbog te ragade i to dam na bocicu,a ona mi je pocela ful bljuckat, ne pretjerujem u tom izdojenom 30-40 ml, a drugu zdravu cicu pocica. Iskreno mislim da ona vise pocica kad bude preko 15 min na toj cici nego sto ja rucno nacijedim. Dal je moguce od bocice il od toga sto to naglo pojede il joj je ipak previse?
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
Meni je okrenut glavom dolje cijeli vrijeme. Osjetim kad se nabije glavom, tj vidim kvrgu a najjace osjetim kad me nogom zvekne u rebra. Ali kaze doktor da se okrecu po 3-4 puta na dan. Ako je na zadak moze se okrenut i 2 sata prije poroda. A imas i vjezbe koje mozes raditi da se okrene pa pokusaj i to.
Ovo trenutno prolazim.Ne mogu da skontam dal se namjesta il je gospodin odlucio vani da ide.Jako puno gura glavom dole a od rebro kad udari trnci kroz mene od bola .Sinoc je jedno sat vremena gurao glavom da su me ledja i stomak bolili.A ne ide mi se nikud jos dok ne postane ne izdrzljivo.
A jos 9 dana do termina 🫣
Samka
Ovo trenutno prolazim.Ne mogu da skontam dal se namjesta il je gospodin odlucio vani da ide.Jako puno gura glavom dole a od rebro kad udari trnci kroz mene od bola .Sinoc je jedno sat vremena gurao glavom da su me ledja i stomak bolili.A ne ide mi se nikud jos dok ne postane ne izdrzljivo.
A jos 9 dana do termina 🫣
Ma namjesta se jos, bit ce sve super al nije ugodno to guranje
Sortiraj odgovore
Najstariji