Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Drugačija1234456
    28. Veljača 2025. 21:25

Kako ste cure? Koje tegobe imate? ja sam 32.tt i postao mi je stomak težak i leđa me bole.

🙋 28
    👶22 mjeseca

Zadnja menstruacija:20.7.2024.
    Termin:26.4.2024.

rosie0111
    28. Veljača 2025. 22:12

Bočicu ni ad nisam pripremala, kako su cure rekle, lako se to sve kupi. A ja ne znam nikog da je imao 10 bočica 🫣.
    Ari super za dojenje 💪
    Yvonne visok tlak u trudnoći je definitivno za praćenje, ja smatram, ali ti se probaj opuštati što više i ne opterećivati se dodatno ako je moguće.

rosie0111
    28. Veljača 2025. 22:15

Drugačija1234456

Kako ste cure? Koje tegobe imate? ja sam 32.tt i postao mi je stomak težak i leđa me bole.

Žgaravica me ubija, bole me kukovi od spavanja na njima, zna mi biti slabo ujutro, budim se noću i često se preznojavam... 
    Ali dobro je to sve, komplikacija nema hvala Bogu, još stvarno malo i dolazi bebica mala slatka 🥳🫶❤️ Treba biti zahvalan 🙏

mama_ana
    28. Veljača 2025. 23:55

Cure do nedjelje imate u BabyCentru u King Crossu 15% na doslovno sve osim Cybex i Stokke. Ima Philips Avent bocica, duda, svega stvarno. Zatvara se radnja zbog renovacije tog dijela King Crossa pa je zbog toga sve na popustu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.