Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Drugačija1234456
    28. Veljača 2025. 21:25

Kako ste cure? Koje tegobe imate? ja sam 32.tt i postao mi je stomak težak i leđa me bole.

🙋 28
    👶22 mjeseca

Zadnja menstruacija:20.7.2024.
    Termin:26.4.2024.

rosie0111
    28. Veljača 2025. 22:12

Bočicu ni ad nisam pripremala, kako su cure rekle, lako se to sve kupi. A ja ne znam nikog da je imao 10 bočica 🫣.
    Ari super za dojenje 💪
    Yvonne visok tlak u trudnoći je definitivno za praćenje, ja smatram, ali ti se probaj opuštati što više i ne opterećivati se dodatno ako je moguće.

rosie0111
    28. Veljača 2025. 22:15

Drugačija1234456

Kako ste cure? Koje tegobe imate? ja sam 32.tt i postao mi je stomak težak i leđa me bole.

Žgaravica me ubija, bole me kukovi od spavanja na njima, zna mi biti slabo ujutro, budim se noću i često se preznojavam... 
    Ali dobro je to sve, komplikacija nema hvala Bogu, još stvarno malo i dolazi bebica mala slatka 🥳🫶❤️ Treba biti zahvalan 🙏

mama_ana
    28. Veljača 2025. 23:55

Cure do nedjelje imate u BabyCentru u King Crossu 15% na doslovno sve osim Cybex i Stokke. Ima Philips Avent bocica, duda, svega stvarno. Zatvara se radnja zbog renovacije tog dijela King Crossa pa je zbog toga sve na popustu.

Lejla97
    01. Ožujak 2025. 03:58

Mi fino papamo i spavamo❤️ pala je sa 3100 na 3010g, ali kazu da je to normalno.. uzivamo pa se ne javljamo bas, stalno je kod mene, samo je sinoc isla na uredivanje i vaganje

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Moina
    01. Ožujak 2025. 08:58

Čokoladica 🍀

Problem je kod tih jednokratnih nepropusnih podloga sta na njima pise da ne smije beba mlada od 12mj radi mogucnosti gusenja. Bas zato pitam sta ste vi koristile. 🙈

Ima u ikeji za kupiti nepropusna posteljina. Stavi se ispod posteljine. Ili tu jednokratnu podlogu stavis ispod posteljine da ne prede na madrac pa nema straha

Moina
    01. Ožujak 2025. 09:07

Meni stalo mjere cervix zbog problema koje sam imala prije i mjere mi ga preko trbuha. Sve se vidi preko trbuha tako da nema straha. Jedino pogleda vaginalno ako je preko trbuha premali pa pogleda je li se poceo otvarat. Ali ako je dovoljno dug, ne gleda je li otvoren jer se doboljno dug cervix ne otvara. Cesto ne gledaju cerviks ako nema problema u trudnoci ni bolova. Vjerujte mincure, te bolove bi prepoznale. To su takvi tupi bolovi, ko da netko nozem reze grlic maternice. Tako da sigurno nemate probleme i to je super. Pogledat ce vam to prije poroda u bolnici, nema straha

Lejla97
    01. Ožujak 2025. 10:55

Curke ko nam je iducii?💓

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

tera_
    01. Ožujak 2025. 14:13

Moze li netko opisat trudove? Meni je kao pritisak dole i na momente kad se beba mice bas ostra bol(kao da me zareze)kroz cerviks🙄 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Yvone
    01. Ožujak 2025. 14:22

tera_

Moze li netko opisat trudove? Meni je kao pritisak dole i na momente kad se beba mice bas ostra bol(kao da me zareze)kroz cerviks🙄

Najbliže bi ti to opisala kao menstrualnu bol samo xxxx puta jače. U pravilnim razmacima, dolazi kao val. Trud Počinje slabije, pojačava se, dostiže vrhunac i onda popušta. Ja sam prvi put osjećala samo u prednjem dijelu trbuha a drugi put iz leđa se taj val širio prema naprijed. Mislim da ti se beba “spušta” pa ti nešto pritisne. Meni se isto već sada to zna dogoditi. U toku hodanja nekad moram stati kako me oštro zareže.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.