Ja sam bila na CTG, uredan je, sve uredu, miran, preporuceno mi mirovanje koliko god mogu. Iduca kontrola 16.03. opet ctg i ultrazvuk. I tada cemo se dogovoriti oko termina carskog reza, rekli su da bi najbolje bilo da bude sto blize terminu, ali tada cemo se dogovoriti detalje.
Krenula si u bolnicu na preglede sa 34 tjedna ili? Ja imam jos jedan pregled kod svog ginekologa sa 31 tj i onda je rekao da krenem u bolnicu, nesto mi se to cini rano sa 35 tj.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Vec je ona kod mene u sobi, malo je bila u toplom kreveticu💓 hvala vam svima🥰🥰
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja sam bila na CTG, uredan je, sve uredu, miran, preporuceno mi mirovanje koliko god mogu. Iduca kontrola 16.03. opet ctg i ultrazvuk. I tada cemo se dogovoriti oko termina carskog reza, rekli su da bi najbolje bilo da bude sto blize terminu, ali tada cemo se dogovoriti detalje.
Krenula si u bolnicu na preglede sa 34 tjedna ili? Ja imam jos jedan pregled kod svog ginekologa sa 31 tj i onda je rekao da krenem u bolnicu, nesto mi se to cini rano sa 35 tj.
Daa, sa 34 tjedna su me uputili u bolnicu obzirom da imam dogovoreno sa svojom doktoricom u bolnici sve, pa da se sve dogovorimo.
Čokoladice stavi nepropusnu podlogu. Moja je ja mislim taman kao mjera krevetica malo je podvucem ispod, plahtice isto nemam tako male nego one za kinderbed s gumicom pa ih podvucem ispod.
Cupko netrebs vag utz svaki put.
Lejla divno uzivajte🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Cokoladica ja sam dala krojacici da mi sasije par plahtica sa gumicom za next to me, a nepropusnu podlogu sam uzela onaj paket 10 jednokratnih u dmu. Kad se prebaci u veci krevetic onda cu uzet nepropusni lancun bas. I jos sam uzela u ikei klipse za ucvrscivanje plahte da mi ne plese nista
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Problem je kod tih jednokratnih nepropusnih podloga sta na njima pise da ne smije beba mlada od 12mj radi mogucnosti gusenja. Bas zato pitam sta ste vi koristile. 🙈
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Lejla cestitam na bebi! 🥳🥳🥳
Cokoladice ja sam uzela nepropusnu podlogu u babycentru (cini mi se velicina 120x60) i savrseno pase za taj madrac jer se moze jako fino zategnuti ispod madraca i jos povezes dvije gumice da se ne mrda. Vidjet ces o cemu pricam ako kupis 😅 uglavnom odlicno je zategnuto i nema straha od mrdanja. A za preko sam nabacila plahtu od freeon-a isto iz babycentra. Dodju ti dvije u paketu i bas su za madrac 50x90
Cokoladica ja sam uzela nepropusnu podlogu i 2 plahte bas tih dimenzija preko amazona. Stigle su, ali kako nisam doma, nisam stavljala na madrac da vidim kako pasu, ali budem rekla muzu da provjeri.
Lejla me posjetila 🤗. Bas je super prosla s porodom i kako vidim bude to ekspresni oporavak.
22.08. +
Evo link za plahte
https://www.babycenter.hr/bubaba-by-freeon-plahta-za-kolijevkukosaru-21-pinkwhite-1208083.html
Cokoladica ja sam uzela nepropusnu podlogu i 2 plahte bas tih dimenzija preko amazona. Stigle su, ali kako nisam doma, nisam stavljala na madrac da vidim kako pasu, ali budem rekla muzu da provjeri.
Lejla me posjetila 🤗. Bas je super prosla s porodom i kako vidim bude to ekspresni oporavak.
Hvala jos jednom za preporuku za kolijevku. Malo je reci da smo i ja i muz odusevljeni 😄😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji