Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    28. Veljača 2025. 11:11

Čokoladica 🍀

Problem je kod tih jednokratnih nepropusnih podloga sta na njima pise da ne smije beba mlada od 12mj radi mogucnosti gusenja. Bas zato pitam sta ste vi koristile. 🙈

Stavis prvo nepropusnu pa onda plahtu preko toga i tako isto za jednokratnu😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    28. Veljača 2025. 11:12

Mjerenje cerviksa, ja sam taj pregled imala samo na pocetku nekad sa uzv i vise nikako🤔

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• cupko
    28. Veljača 2025. 12:21

mama_ana

Minnieus

Cokoladica ja sam uzela nepropusnu podlogu i 2 plahte bas tih dimenzija preko amazona. Stigle su, ali kako nisam doma, nisam stavljala na madrac da vidim kako pasu, ali budem rekla muzu da provjeri.
    Lejla me posjetila 🤗. Bas je super prosla s porodom i kako vidim bude to ekspresni oporavak.

Hvala jos jednom za preporuku za kolijevku. Malo je reci da smo i ja i muz odusevljeni 😄😄😄

Jel može još jednom naziv ili link tog krevetića? 😁
    Mi ćemo u spavaćoj imati onaj veći krevetić, ali kako je kuća i spavaća na katu, uzela bih nešto tako manje za donji kat dok je još mali da ne hodam stalno gore dolje. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

jen_dva
    28. Veljača 2025. 12:31

tera_

Čokoladica 🍀

Problem je kod tih jednokratnih nepropusnih podloga sta na njima pise da ne smije beba mlada od 12mj radi mogucnosti gusenja. Bas zato pitam sta ste vi koristile. 🙈

Pa da, tako da i ja, i jos dodatno ucvrstim sa tim klipsama i ne ide to nigdi ☺️

02/2023 💔👼 22tt

mama_ana
    28. Veljača 2025. 12:49

cupko

mama_ana

Minnieus

Cokoladica ja sam uzela nepropusnu podlogu i 2 plahte bas tih dimenzija preko amazona. Stigle su, ali kako nisam doma, nisam stavljala na madrac da vidim kako pasu, ali budem rekla muzu da provjeri.
    Lejla me posjetila 🤗. Bas je super prosla s porodom i kako vidim bude to ekspresni oporavak.

Hvala jos jednom za preporuku za kolijevku. Malo je reci da smo i ja i muz odusevljeni 😄😄😄

Mi ćemo u spavaćoj imati onaj veći krevetić, ali kako je kuća i spavaća na katu, uzela bih nešto tako manje za donji kat dok je još mali da ne hodam stalno gore dolje.

Momi smartbed 4in1. Uzivo je puno puno bolji nego na slici. Ja sam ga u pocetku ignorirala na Amazonu jer su mi noge izgledale pretanko, ali kad ga je Minnieus preporucila uzela sam malo vise kopati po Youtube-u i Amazon recenzijama i vidjela da je zapravo tocno ono sto meni treba u stanu 😁 

Čokoladica 🍀
    28. Veljača 2025. 12:50

tera_

Čokoladica 🍀

Ma daa, znam. Ali kazem, na samom pakiranju pise da nije za bebe mlade od 12 mj. I pogledala sam hrpu videa di se to ne preporuca, pa me zato strah. Sta vise informacija, meni gore 🤣🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Yvone
    28. Veljača 2025. 12:53

Lejla čestitam!!!! Baš mi je drago da je sve tako brzo prošlo!!! Uzivajte zajedno❤️
    Jen dva Sretno, brzo će to 😊
    Čestitke na dobrim pregledima!!!!!

Ja idem danas do ginekologa da pitam za situaciju sa tlakom. Jel imala koja povišen tlak u trudnoći?? Imam inače niži tlak no nakon gripe i bakterijske upale mi se tlak skroz poremetio. Sad mi je stalno neki granični sa povremenim skokovima iznad 90/140. Neznam oce me sad odmah otkantati u TA za daljnje preglede.

• cupko
    28. Veljača 2025. 13:24

mama_ana

cupko

mama_ana

Minnieus

Momi smartbed 4in1. Uzivo je puno puno bolji nego na slici. Ja sam ga u pocetku ignorirala na Amazonu jer su mi noge izgledale pretanko, ali kad ga je Minnieus preporucila uzela sam malo vise kopati po Youtube-u i Amazon recenzijama i vidjela da je zapravo tocno ono sto meni treba u stanu 😁

https://babyland.hr/proizvod/momi-smart-bed-4u1-krevetic-bez
    To je ovaj? A na amazonu je jeftini ili? Kako ide naručivanje tamo, nisam nikad. Klasično kao i sa svih drugih stranica?

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Čokoladica 🍀
    28. Veljača 2025. 13:50

Cure, stigli su mi nalazi ogtt-a. Nema referentnih vrijednosti, ali pise uredan nalaz. Jel to ok? Glukoza (natašte) - trudnička 4,4 (mmol/L)
     Glukoza (nakon 60 minuta) - trudnička 9,0 (mmol/L) Glukoza (nakon 120 minuta) - trudnička 6,5 (mmol/L)

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• PikyB
    28. Veljača 2025. 13:59

Cokoladice, to je dobar nalaz! :)

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.