Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama_ana
    28. Veljača 2025. 16:16

Babybell ma ne zamaraj se s tim uopce. Mozda je prijateljica vidjela koliko je to pomoglo sestri pa u dobroj namjeri rekla. Ne uzimaj k srcu uopce 😊 i ja sam uzela dvije bocice za pocetak jer planiram dati sve od sebe da dojim. A sve ostalo sta zatreba otici ce muz kupiti. 

Yvone
    28. Veljača 2025. 16:16

U slučaju da nekome zatreba, kod takvih skokova tlaka se uzme Normabel i on to smiri. To je za onu prvu pomoć. To znam od prije ali i ginić mi je to potvrdio i rekao da sam dobro napravila.

jen_dva
    28. Veljača 2025. 16:38

Yvone mislim da bi te na hitnoj odma obradili jer trudnice imaju prioritet a i mozes uvik malo kao uf uf tesko mi je i to leti Al da, pametnije vjerojatno izbjegavat hitnu sad... Nadam se da nije nista strasno i da se bude smirilo ♥️
    Babybell totalno je zanemari, znam zene sta nisu ni dojile pa nemaju sterilizator i breezu. Ja planiram isto dojit, imam 2 bocice koje sam narucila pa da imam za svaki slucaj, a AD nisam ni kupovala, to se u 5 minuta nabavi. Dudu imam jednu i to iz trudnickog paketa sta se dobije u dm-u 😄

02/2023 💔👼 22tt

Yvone
    28. Veljača 2025. 17:01

Ma nije ništa toliko strašno, jer nemam nekih drugih simptoma poput oticanja, bolova što bi upućivalo na ozbiljnije stanje. U nedjelju sam bila na lokalnoj Hitnoj koja me uputila na dežurnog liječnika koji radi sub i ned U našem domu zdravlja. Taj doc mi je rekao da nije to ništa strašno jer preklampsija izgleda puno gore i da on nebi uvodio ništa. A taj dan sam imala skok ujutro 94/157 i popodne 96/132 a između tog je bilo uredno ali granično. Dok ginić ipak ozbiljnije shvaća iako ne radi paniku, pa do pregleda kod kardiologa mi je dao uputu da popijem Normabel u slučaju da mi tak nije dobro.

Minnieus
    28. Veljača 2025. 17:08

Cupko mama ana ti je sve pojasnila.
    Mama ana bas me veseli da je dobar 🤗. Super mi je i ta mrezica za komarce jer mogu onda i preko ljeta iznijeti na terasu predvecer i biti bezbrizna.
    Babybell razumijem da ima ljudi koji kupe sve sto se nudi na trzistu, ali realno puno toga je stvarno nepotrebno. Ja sam dojila i davala dohranu i imala sam 2 bocice, sasvim dovoljno. Otkuhala ih u loncu za par min i sve super. Imaju dozatori za adaptirano, to si pripremis porcije, vodu u termosicu, dio prokuhane u bocicu da se ohladi. Doslovno sam slozila bocicu za pola minute na taj nacin. Rekla bih i brze od breeza uredaja.
    Bocice i adaptirano i izdajalicu je muz kupio na dan kad smo dosli doma. 

22.08. +

Minnieus
    28. Veljača 2025. 17:16

Yvone imala sam cimericu koja je dosla zbog povisenog tlaka i zadrzali su ju u bolnici na promatranju. Obzirom da je bila vec u 38-om tjednu nakon par dana su ju poslali na indukciju.
    Svakako prati, ako se bude ponavljalo bolje se javi u TA da ti provjere proteine u mokraci i rade jos neku pretragu krvi. Ako je to sve ok, onda se mozes opustiti skroz.

22.08. +

AriBari
    28. Veljača 2025. 17:34

Yvonne bas sam htjela pitati dal piskis kod ginelologa pa provjere proteine?
    Ma Bebybell zanemari frendicu, ne treba ti nis od toga pogotovo za pocetak, a i da ne dojis upravo to ne moras imat sve zivo od toga, lonac sa prokuhat bocice, i smjesas adaptirano u 1 min. Uvijek imas spremne prokuhane vode u termosici i prokuhane hladne vode i to je to
     Ja sam prvu pola pola dojenje i AD i nis nisam imala, dohranu kupis taj dan kad izlazis ako vidis u rodilistu da dojenje ne ide.
    Inace nama bila patronaza dobile 85 grama od prekjucer, samo na cici, patronaza jako zadovoljna😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Yvone
    28. Veljača 2025. 18:15

Hvala cure na savjetima. Je, piškim na trakicu svaki put i sve je uvijek bilo uredno. U srijedu mi je redovan pregled i vidjet ću još kakvo stanje će biti do tada. Evo danas Naprimjer mi je skroz uredan tlak, daj Bože da tako i ostane. U slučaju da bilo što krene mi biti sumnjivo zaputila bi se na Sv. Duh. Inače već sam imala identičnu situaciju s tlakom nakon velikog stresa prije nekoliko godina. Pila sam minimalnu dozu lijeka koji mi je to izregulirao i nakon par mjeseci sam i to mogla izbaciti. Iskreno mislim da je meni bolest sada sve poremetila, ali kako god treba odreagirati. 

Babybell
    28. Veljača 2025. 19:04

Hvala vam curke na odgovorima. Drago mi je da imamo isto misljenje😊

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• točkica1213
    28. Veljača 2025. 19:48

Hej curke raspisale ste se danas😀
    Vaginalni pregled - radila mi do sad samo tri puta, prvi pregled, u 16tj kad je mjerila cerviks i u 34tj kad je uzela bris, ostali pregled samo uzv preko trbuha
    Babybell - cure su već odgovorile, ja bi više rekla da ti ne treba ništa od nabrojanog ako uspostavite dojenje, jer je to jednostavno za dokupit. Ja sam bila uvjerena da ću dojiti i ništa za dohranu nisam kupila, u rodilištu sam shvatila da to nije tako lako, pa je muž prije nego smo došli doma kupio dohranu i bočicu, to je najmanji problem. Idući dan došlo mlijeko, pa nam nije više ni trebalo
    Baby center popusti - ako netko nije znao, kao ja do jučer😅 na webu i u trgovini Baby centra postoji knjižica s popustima za opremu za bebe, imaju popusti na sve i svašta, može se prelistat na webu i upisati kodovi za popust, a može se i doći u trgovinu pa im reć da želite koristit popuste onda ih oni poklikaju, ja kupila stvari za rodilište i neke sitnice za bebu šta nam je trebalo.
    Lejla super da je bebica već s tobom😀 mazite se, uživajte i nadam se da ste brzo doma🙂

3🧒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.