Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    25. Veljača 2025. 03:02

Čokoladica 🍀

Ari lijepe vijesti, uzivajte napokon svoj na svome ❤️
    Lejla sretno 🍀
    Little baby vec ste kuci? Super, uzivajte svi zajedno 🩷 kada stignes pisi nam malo kako je bilo u bolnici, ti si u vinogradskoj rodila, jel tako?

Meni je u isto vrijeme proletilo, a zapravo jos jako puno ima do poroda. Jedva cekam upoznat svoju curicu, samo da sve bude ok do kraja 🤞

Daa brzo smo doma,drugi dan smo isle doma. 
    Je,ja sam u vinogradskoj rodila. Pa ja imam evo samo preporuke za sve! Od odjela babinjača do patologije. Sestre za babinjace i sestre za bebe su mi sve bile super. Stalno idu vamo tamo nose te bebe,dolaze na zvono. Mene su dopale super sestre svaku smjenu tako da ja sam jako zadovoljna bila i ovaj put
    Netko pito kako smo i kako ostala djeca prihvacaju bebu. Samo cu rec da je ultraaaas veselo doma sa svima njima. Neki ljubomorni dosta,svi bi bebu u isto vrijeme 🙈

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Lejla97
    25. Veljača 2025. 05:37

little baby

Čokoladica 🍀

Lejla sretno 🍀
    Little baby vec ste kuci? Super, uzivajte svi zajedno 🩷 kada stignes pisi nam malo kako je bilo u bolnici, ti si u vinogradskoj rodila, jel tako?

Meni je u isto vrijeme proletilo, a zapravo jos jako puno ima do poroda. Jedva cekam upoznat svoju curicu, samo da sve bude ok do kraja 🤞

Je,ja sam u vinogradskoj rodila. Pa ja imam evo samo preporuke za sve! Od odjela babinjača do patologije. Sestre za babinjace i sestre za bebe su mi sve bile super. Stalno idu vamo tamo nose te bebe,dolaze na zvono. Mene su dopale super sestre svaku smjenu tako da ja sam jako zadovoljna bila i ovaj put
    Netko pito kako smo i kako ostala djeca prihvacaju bebu. Samo cu rec da je ultraaaas veselo doma sa svima njima. Neki ljubomorni dosta,svi bi bebu u isto vrijeme 🙈

Nadam se da budu i mene zapale🤞🏼 na patologiji su mi bile super sestre..
    Kad ste otpusteni, nedjelju? Petak si rodila rano ujutro

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

little baby
    25. Veljača 2025. 06:09

Lejla97

little baby

Čokoladica 🍀

Lejla sretno 🍀

Nadam se da budu i mene zapale🤞🏼 na patologiji su mi bile super sestre..
    Kad ste otpusteni, nedjelju? Petak si rodila rano ujutro

Da da, u petak u 8. I taj dan mi se racuno i u nedjelju doma

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Čokoladica 🍀
    25. Veljača 2025. 06:28

little baby

Čokoladica 🍀

Lejla sretno 🍀

Super, drago mi je da je sve dobro proslo i da ste vec kuci. Sigurno je sada izazovno i sa ostalom djecom 🤣🍀
    Mislim da cu i ja u Vinogradsku, pa je lijepo cuti pozitivne komentare.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• PikyB
    25. Veljača 2025. 08:33

Lejla97, zelim ti da ti brzo prode porod i da se jos otvoris do petka! Sretno!! 
    Zgaravica, mene zna uhvatiti jednom u tjedan dana i to u noci, tocno u 12 sati bas se tempira Curke kako ste s kilama? Ja sam baaaas jako puno dobila za svoje tjedne, sad sam na +12 kg a imam jos 3 mjeseca do poroda  jednostavno sam gladna stalno, sve mi se jede.. svi kazu da mi se nista ne vidi vec samo trbuh i je, trbuh mi je bas velik i sise ogromne, ali opet ne bih voljela zavrsiti trudnocu sa +20 kila meni do sada nista doktor nije komentirao, jer sam krenula s malo kila u trudnocu i jer sam dosta visoka pa se sve to nekak rasporedi.. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Moina
    25. Veljača 2025. 08:48

Mene evo zgaravica ubija i po danu i po noci. Trbuh mi je dosta veci nego u prosloj trudnoci. Pa mi valjda mali tisce zeludac ali sam primjetila da mi pomaze da pijem vodu par gutljja svako malo kroz dan a ne puno odjednom. Ali osjecam se ko da bi vatru mogla rigati.

Kile evo i ja na +12 i nebi htjela vise od 15 dobiti ali i meni se samo jede. Pa biram zdrave opcije ali na kraju izako zavrsi na glupostima. Ali odem svaki dan u setnju, evo bas sad secem vec 40 min. Spremam se slozit muffine. Ne jedem samo kad spavam, a i onda se u 3 probudim pisat i gladna. Sreca pa sam toliko umorna da odem spavat a ne jesti.
    U prosloj sam nabila 35kg i u ovu trudnocu sam usla sa 5 kg viska od prosle trudnoce. Tak da nakon sto rodim cu imat opet posla oko kila ali dok je brba zdrava a ja pokretna, dobro je. 

Kod mene je malo stresno, jedna mala je do krvi ugrizla moju malu u vrticu iz cistog mira. Ja sam se javila mami te curke da samo prokomentiramo, ocekivajuci da ce rec joj zao mi je kaj je doslo do toga ali je mama mene napala da je moja nju sigurno provocirala. A tete su rekle da je bilo za rickom dok je moja sama jela i skedila mirno, samo pocela vristat i da su skuzili da ju mala grize iz cistog mira. Tako sa sam stala u obranu svoje curice koja je bila ugrizena. I mama je onda isla ravnateljici vrtica govorit kako sam ja nju napala da je ona los roditelj i da je njezina mala losa. No ja sma pokazala poruke i sad vide da je jos i lagala jer ja to nisam rekla. Mislila sam da smo ljudi i da mozemo ko frendice to akupa prokomentirat al ocito ne. Tako da sam vec tjedan dana zivcana jer nikako da zatvorimo tu temu. I da mala navodno doma grize brata stalno.

• PikyB
    25. Veljača 2025. 08:58

Moina, malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina s malo vise kila za tjedne trudnoce, no ti si 3 tjedna vise od mene. Mislim da bih se trebala prestati sekirati

Situacija s ugrizom, reakcija mame je totalno nerealna, i da ju je tvoje dijete provociralo nije razlog da ugrize. Na taj nacin toj curici samo daje do znanja da je ok gristi. Oni su mali i ne znaju sa svojim emocijama to je tocno ali ih zato mi roditelji moramo uciti kako da izbace bijes ljutnju ili stogod iz sebe (ono famozno udarenje nogama o pod ili udaranje jastuka kad su ljuti). Mislim da se s tim problemom moraju obavezno pozabaviti tete u vrticu i roditelji doma. Kod nas u vrticu je bilo par takvih situacija i tete su bas jako strogo i odgovorno pristupile tome. A znam za primjer vrtica gdje se "sva" djeca grizu i tete komentiraju: Ma to je samo faza, svi se grizu. Mislim da to nije ok i da rjesenje ide iz doma i iz vrtica.

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

rosie0111
    25. Veljača 2025. 09:08

Ja sam dobila 18 kila, bit će još koja do kraja, nisam htjela ali eto 🥲
    Moina pa užas, razumijem da se djeca grizu ponekad, ali ispričaš se, radiš sa svojim djetetom, a ne tako. 

Pjegica.
    25. Veljača 2025. 09:25

Kile ja sam na 3+ mizerne vazem se samo kod dokt jer moja doma "krivo" pokazuje pa se ni ne gledam doma. 
    Moina boze grozno jadna tvoja mala, a i ti s takvim nerazumnim roditeljem ne podnosim takve ljude koji misle da su samo oni u pravu 🙄
    Meni mali isto pokusava to grizenje ali ga discipliniram odmah jer ne zelim ni da grize nas niti druge.

mama_ana
    25. Veljača 2025. 09:31

Little baby i AriBari sretno kuci s bebama 😍😍

Sto se tice kila, ja sam dobila oko 13kg, stalno mi se slatko jede. Katastrofa

A za ugriz! Moina tako sam se nazivcirala dok sam citala pricu!! Ja bi toj mami jednu samarcinu opalila da oprostite na nasilju 😡 ocigledno je i zasto djete grize, ima mamu koja ignorira probleme. Nemoj ni ti vise na fino s tom gospodjom nego joj fino reci pipne li ta mala jos jednom tvoju onda ces ti svoju naucit da uzvrati isto tako ugrizom do krvi 😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.