Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi_21
    24. Veljača 2025. 09:47

samy_lo

Mimi_21

Sto se tice dolazaka nama su dosli roditelji i braca i sestre prvih tjedan do dva, nisu se puno zadrzavali, a ostali su nakon mjesec dana. Roditelji i moji i suprugovi su 80 km od nas pa mi je onda dola mama na tjedan dana pomoci sa spremanjem i kuhanjem a onda svekrva, tako planiramo i sad.
    Za depilaciju ja koristim lidera prah iz Dm-a i on mi je top, nema nikakav miris niti mi izaziva iritacije, a super vecinu skine.

Imala sam ga nekada, ali se ne sjecam da je dobro radio, mislim da sam ga cak sestri tad proslijedila, mozda sam nesto krivo radila ? Kako ti s njim rukujes ?

Meni bas dobro skine, malo mi ostane na intimnom podrucju ali tamo krace drzim, ali to mogu lako popraviti ziletom. Razmutim taj prah s vodom u omjeru 3:1, namazem se u onako nekom srednjem sloju, drzim 7 min i onda samo ruke smocim i kruznim pokretima skidam tu pastu redosljedom kojim sam i nanosila, znaci nije da polijevam noge i skidam nego s mokrim rukama skidam. Ja se sa ziletom sve isjecem jer nista sad ne vidim pa mi je ovo spas, i isto od zileta me jako svrbi kad mi krenu rasti dlake, a od ovoga ni ne osjetim. 

👩 33g
    🧔32g
    👧 2g
    7/24 +

tera_
    24. Veljača 2025. 09:47

Ari kakve divne vjesti😊😊 bas ste prave borilice🥰
    Zuzi jel stigao djecak?
    Kawa zgaravica ne prestaje😁 
    Nocas su me bas kukovi poceli ponovno boljeti ali probudila me i bol dole nisko u stomaku 2puta,slicna menstrualnoj, da li se sirim ili su to lazne kontrakcije?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

rosie0111
    24. Veljača 2025. 10:09

tera_

Zuzi jel stigao djecak?
    Nocas su me bas kukovi poceli ponovno boljeti ali probudila me i bol dole nisko u stomaku 2puta,slicna menstrualnoj, da li se sirim ili su to lazne kontrakcije?

Ako je nisko u smislu dolje u pip... i bol je oštra, vjerojatno je širenje.🤣
    Htjedoh reći iskren savjet je da prihvatite pomoć od mame, svekrve, sestre, u obliku kakvom god nude: ručkovi, spremanje, pomoć oko nosanja bebe dok su grčevi i sl. Šta god su nekome jače strane. Ja sam prvi put nadobudno odbila mamu, kao nas troje ćemo biti sami, pa sam je zvala plačući nakon 7 dana 🤣 Jako je teško postati prvi put mama, fizička bol, emocije, tako mala bebica (kakvu većina nas nije vidjela do tad), sve uzima svoje. 
    Ja sam sad već dog s mamom da dođe i bit će cca 3-4 dana tjedno prvih mjesec sigurno, a kasnije ćemo vidjeti. Muž će isto biti doma najmanje dva mjeseca. 

Čokoladica 🍀
    24. Veljača 2025. 10:29

rosie0111

tera_

Zuzi jel stigao djecak?

Ako je nisko u smislu dolje u pip… i bol je oštra, vjerojatno je širenje.🤣
    Htjedoh reći iskren savjet je da prihvatite pomoć od mame, svekrve, sestre, u obliku kakvom god nude: ručkovi, spremanje, pomoć oko nosanja bebe dok su grčevi i sl. Šta god su nekome jače strane. Ja sam prvi put nadobudno odbila mamu, kao nas troje ćemo biti sami, pa sam je zvala plačući nakon 7 dana 🤣 Jako je teško postati prvi put mama, fizička bol, emocije, tako mala bebica (kakvu većina nas nije vidjela do tad), sve uzima svoje.
    Ja sam sad već dog s mamom da dođe i bit će cca 3-4 dana tjedno prvih mjesec sigurno, a kasnije ćemo vidjeti. Muž će isto biti doma najmanje dva mjeseca.

Sad si me prestrasila da necu moci sama 🤣 ja necu imat nikakvu pomoc jer i moja i muzeva obitelj zive 400 km od nas... valjda cu prezivit 🤯

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• dddd30
    24. Veljača 2025. 10:32

Cao zene jedno pitanje, koji ste donji ves koristile nakon poroda, koje su najudobnije ? Isto i ovdje djevojke koje vani zive ako imaju neke preporuke♥️

• PikyB
    24. Veljača 2025. 10:36

Čokoladica 🍀

rosie0111

tera_

Zuzi jel stigao djecak?

Ako je nisko u smislu dolje u pip… i bol je oštra, vjerojatno je širenje.🤣

Sad si me prestrasila da necu moci sama 🤣 ja necu imat nikakvu pomoc jer i moja i muzeva obitelj zive 400 km od nas… valjda cu prezivit 🤯

Moci ces sama, zene su cudo! :) ako vec znas da ti nitko ne moze uskociti pripremi si obroke unaprijed, organiziraj cistacicu da ti dode par puta mjesecno pocistiti i spavaj dok beba spava. Ja sam bila sama, muz je bio sa mnom prvih 7 dana i otisao na put od 3 mj, dolazila mi je mama tu i tamo iza posla prvih nekoliko donjeti hranu. Ali sve ti ovisi naravno kakav ti je porod bio, ja sam drugi dan sjedila normalno i osjecala se super. I najbitnije da si ti smirena i sigurna u sebe onda ce i beba to osjetiti i biti ce lakse sve! 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

jen_dva
    24. Veljača 2025. 10:36

A mi nemamo familije u Zagrebu tako da tko god bi dolazio bi spavao kod nas, to mi je veci stres nego beba Muz je svakako tu prvih mjesec dana, a on je i inace vecinski zaduzen za kuhanje, a i kroz iduca dva tjedna radimo zamrzavanje da budemo ok s brzim obrocima za prvo vrijeme.. Mamu sam mislila zvat da dode pomoc tjedan-dva kad se muz vrati na posao, tad mislim da ce vise trebat 🤷🏻‍♀️ Nema ni mama beskonacno godisnjeg. Ne znam, cini mi se kao ok plan 🤷🏻‍♀️

02/2023 💔👼 22tt

• Kruna23
    24. Veljača 2025. 10:59

Pozdrav cure i oprostite na upadu. Imam pitanje za Jen dva. Ako bih mi mogla reći kod koga vodis trudnocu/ u kojoj bolnici? Imam slicnu situaciju kao kod tebe a vidim da je sve prolazi uspješno. Sretno do kraja! 

24tt prijevremeni porod 👼

jen_dva
    24. Veljača 2025. 11:48

Kruna23

Pozdrav cure i oprostite na upadu. Imam pitanje za Jen dva. Ako bih mi mogla reći kod koga vodis trudnocu/ u kojoj bolnici? Imam slicnu situaciju kao kod tebe a vidim da je sve prolazi uspješno. Sretno do kraja!

Kod dr Radosevic u Petrovoj. Idem privatno kod nje jer mi je zgodnije, al ona inace radi tamo

02/2023 💔👼 22tt

• Kruna23
    24. Veljača 2025. 11:51

jen_dva

Kruna23

Kod dr Radosevic u Petrovoj. Idem privatno kod nje jer mi je zgodnije, al ona inace radi tamo

Hvala puno na odgovoru! 😊

24tt prijevremeni porod 👼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.