Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    25. Veljača 2025. 22:02

mak cestitamo 🥰 jel ti to prva beba? pisi nam malo vise kad dodes sebi ❤️
    zuzi zao mi je, drzi se ❤️
    kile, takoder se ne zamaram. mislim da sam trenutno na +11, ali bila sam u porastu i prije trudnoce. isto kao jendva, slazem se da je to problem za dogodine 🤣 uzivam u svemu, krafnama, maminoj spizi, kolacima i slatkisima. iako mi doktor na svakom oregledu kaze da se ne opustam previse 🤣 bitan je balans

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Yvone
    25. Veljača 2025. 22:03

Mak18

Danas se rodio moj dječak. Bilo je brzo i bolno. Šaljemo vam pozdrave!

Čestitke!!! Brz oporavak i što više uživanja vam želim!!!!

rosie0111
    25. Veljača 2025. 22:10

Mak18

Danas se rodio moj dječak. Bilo je brzo i bolno. Šaljemo vam pozdrave!

Čestitam 🥳🥳

little baby
    26. Veljača 2025. 06:50

Četitkeee!!!! Brz vam oporavak!😍🥰💙

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Mimi_21
    26. Veljača 2025. 07:27

Mak cestitke, brz oporavak vam zelim..😃
    Curke koje ste otpustene s bebicama uzivajte doma sa svojima..🥰🥰
    Zuzi primi moju iskrenu sucut.. 
    Kile ja sam sad na +15kg, isto jedem sve, u prvoj trudnoci sam dobila oko 25-27kg pa je sve otislo kroz godinu dana..😃

👩 33g
    🧔32g
    👧 2g
    7/24 +

flower
    26. Veljača 2025. 07:59

Mak cestitam, brz oporavak želim i da uživate 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Moina
    26. Veljača 2025. 08:47

Mak cestitke ! 

Joj ja se nadam da cu rodit negdje 2 tjedna prije jer mi je vec dosta. Ne znam kako vi ali ja spavam i sve sam umornija.

Nego ispumpava li koja kolostrum?
    Ja sam u prosloj trudnoci radila masiranje medice, jela sam datulje i imala jedan sav unutra od prebrzog otvaranja. Ovaj puta cu to radit i isto tako pit caj od lista maline. sve da mi porod prode sto brze 😂

• točkica1213
    26. Veljača 2025. 08:58

Mak18 čestitke na bebici i brz oporavak🙂
    Lejla vjerojatno sutra kod hospitalizacije će krenut i uzbuđenje rast. Bar je meni tako bilo kad sam išla na dogovorenu indukciju, na kraju od uzbuđenja nisam mogla ni zaspat u bolnici tu noć prije indukcije😂
    Moina nisam prakticirala ništa, osim druženja s mužem, do termina, onda su me ručno otvarali nije mi bilo više do ničega, rodila sam 10 dana nakon termina, tako da možda bi ovaj put mogla počet sa nekim drugim trikovima za otvaranje i lakši porod pa slobodno pišite😂

3🧒

Čokoladica 🍀
    26. Veljača 2025. 09:37

Moina

Mak cestitke !

Joj ja se nadam da cu rodit negdje 2 tjedna prije jer mi je vec dosta. Ne znam kako vi ali ja spavam i sve sam umornija.

Nego ispumpava li koja kolostrum?
    Ja sam u prosloj trudnoci radila masiranje medice, jela sam datulje i imala jedan sav unutra od prebrzog otvaranja. Ovaj puta cu to radit i isto tako pit caj od lista maline. sve da mi porod prode sto brze 😂

Moina, mozes napisati s cim i kako si radila masazu medice. I koji caj od lista maline si koristila? Jel ti to bio prvi porod?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

mama_ana
    26. Veljača 2025. 09:56

Mak18 cestitamo na bebi 😄

Moina ja planiram to sve isto sto si i ti radila, a kolostrum sam mislila tek od 38. tjedna. Svakako sam vec puna, curka pomalo tako da mislim da nije luda ideja da ispumpam par epruveta i zaledim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.