Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB
    24. Veljača 2025. 15:47

Simbalija

Aripredivne vijesti, uživajte doma!!
    Ostalim curama sretno, vidim da vas je dosta pri kraju, meni porod kao da je miljama daleko još ne razmišljam o njemu.. od početka idem dan po dan pa evo dogurali skoro do 27tt.

Tako se i ja osjecam sve ste pred kraj a ja imam jos 3 mjeseca hehe, ali proci ce valjda i to brzo.. Ovo drugo tromjesecje mi je baaas dugo trajalo 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Lejla97
    24. Veljača 2025. 15:52

Evo mene curkee! Jos se malo otvorila, cetvrta hospitalizacija, petak prokidanje vodenjaka i porod! 
    Ctg danas uredan, dosla doma tek maloprije jer smo ponavljale, mlada dama spavala prvi puta.. 
    tako da meni princeza stize 28.2 🩷

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Pjegica.
    24. Veljača 2025. 15:52

AriBari

Cure na samo javljam da smo otpustene doma, cekamo seku i tatu da dodu po nas. Preuzbudeni smo, prvi put svo cetvero na okupu🥰

Aaa koje divne vijesti uzivajte svi zajedno i sretan put kuci 🤗

Lejla97
    24. Veljača 2025. 15:57

Ari uzivajte sad vas 4 🩷🩷

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

rosie0111
    24. Veljača 2025. 16:11

Lejla97

Evo mene curkee! Jos se malo otvorila, cetvrta hospitalizacija, petak prokidanje vodenjaka i porod!
    Ctg danas uredan, dosla doma tek maloprije jer smo ponavljale, mlada dama spavala prvi puta..

Aaa iščekujemo... Sretno 🙏

• PikyB
    24. Veljača 2025. 16:23

Lejla97

Sretno!! Jos jako sitno brojis!! 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

little baby
    24. Veljača 2025. 16:57

Lejla97

Jaaaoooo sretnooooo!!!!!!
    Ariiii sretno i vamaaa,uzivajte sada napokon doma svi skupa🥰
    Brzinski da se javim i pozdravim. Mi smo jucer dosli doma i samo cu rec veseloo nam je doma s ekipom😂 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

jen_dva
    24. Veljača 2025. 17:04

Lejla97

Aaaaa sretno  Nadam se da prode ekspresno i bez muke!

02/2023 💔👼 22tt

Čokoladica 🍀
    24. Veljača 2025. 17:13

Ari lijepe vijesti, uzivajte napokon svoj na svome ❤️
    Lejla sretno 🍀
    Little baby vec ste kuci? Super, uzivajte svi zajedno 🩷 kada stignes pisi nam malo kako je bilo u bolnici, ti si u vinogradskoj rodila, jel tako?

Meni je u isto vrijeme proletilo, a zapravo jos jako puno ima do poroda. Jedva cekam upoznat svoju curicu, samo da sve bude ok do kraja 🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Pjegica.
    24. Veljača 2025. 17:21

Lejla super jos sitno brojis sigurno si vec sad nestrpljiva 🤭 sretno
    Little baby wau imam osjecaj da ste bili jedan dan u bolnici 🤣 kako ste kako djeca prihvacaju bebicu 😁
    Bome raspistoljili se sad ce svako toliko netko objavit porod hehe🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.