Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pjegica.
    25. Veljača 2025. 11:49

Zuzi moja sucut drzite se 🥺

• točkica1213
    25. Veljača 2025. 11:55

Žuži moja sućut😔
    Ari i little uživajte kući sa svojim bebicama, vjerujem da je izazovno, ali bitno da su nam one žive i zdrave, a vi ćete se svi pomalo prilagoditi i uskladiti🙂
    Kile - ja sam na +7kg i to sam počela dobivat uglavnom zadnje tromjesječje. Nadam se da do kraja neću preć +10,11 kila
    Ugrizi - Moina žao mi je da to niste uspjele riješiti običnim razgovorom, ali nadam se da će sad odgajatelji i ravnateljica ukazati tim roditeljima da se problemi ne mogu ignorirati i da ugrizi nisu u redu niti kad je dijete izazvano a kamoli iz čista mira

3🧒

jen_dva
    25. Veljača 2025. 12:33

Zuzi moja sucut, drzi se 😞
    Moina nevjerojatno, neki roditelji su bas slijepi za svoje i greske svoje djece... Strasno, nadam se da ce tvoja curica nadalje proci bez ugriza i da bar tete paze ako vec ne mozes racunat na roditelje da odgajaju svoju djecu...

02/2023 💔👼 22tt

tera_
    25. Veljača 2025. 12:54

Kilaza: ja sam na +13kg i kao sto je moina rekla nebitno je koliko dobijete,kg ce otici s vremenom bitno da je s bebom sve u redu😊
    Moj iduci pregled je 3.3. Napokon sam dobila termin🤣

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Yvone
    25. Veljača 2025. 13:05

Žuži moja sućut zbog smrtnog slučaja. Nadam se da si dobro. Bebica će sigurno unijeti radost u obitelj, ti se samo čuvaj.
    Kile - ja sam na nekih cca +11. Opterećuje me to malo. Ali kad počneš imati druge probleme onda postaje sasvim nevažno. Samo da bude sve ok sto se tiče zdravlja. Kad se oporavim malo od poroda, krećem vježbat s mužem doma. Nekak ćemo se izorganizirati. 
    Ugrizi - toga sam se ja uvijek bojala, ali srećom nikada nije bilo tako grozno. Po djeci se itekako vide kakvi su roditelji. Moina pokušala si ljudski i prijateljski. Ja bi na tvom mjestu prekinula svaki kontakt s tom mamom zbog bezobrazluka i samo rješavala stvari preko vrtića. Uostalom, za sve sto se dogodi dok su djeca u vrticu moraju reagirati tete. Oni su dužni obavljati razgovore i ispitati situaciju. Isto kao kod školaraca. 

• PikyB
    25. Veljača 2025. 14:37

Žuži moja sućut zbog smrtnog slučaja. 
    Ma da upravu ste, dok je sve ok s bebicom kile nisu problem. A i poslije poroda dosta brzo idu dolje kad se doji. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.