Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokili
    18. Veljača 2025. 16:36

Sirenita

Čestitke cure na dobrim pregledima.Vidim da pišete o stvarima za rodilište pa me zanima ima li tko kakvu preporuku odakle da kupim spavaćicu za porod? Inače ne nosim spavaćice pa od doma nemam ništa za ponijeti.

Ja bila kupila komplet preko te Marina stranice, nisu mi bile bas nesto, nasla san bolje u lidlu koje evo vec 3 god priko lita nosim.. al nikako u lidlu da izade roba za trudnice.. jos cu si bar 2 uzeti

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

tera_
    18. Veljača 2025. 17:09

Zuzi pa to je prestrasno🙄 zbog toga sam i bila bjesna sto me salje u kbc jer znam da se ceka satima,nemogu reci da budu i dr tako bezobrazni..ali neshvacam cemu ti pregledi ako nista ni ne naprave na kraju..tebi zelim da sto prije krene porod i da netrebas vise ici na to🤗
    Ari curka bas lipo napreduje tako mi je drago zbog vas🥰

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

rosie0111
    18. Veljača 2025. 17:38

Kokili

Sirenita

Čestitke cure na dobrim pregledima.Vidim da pišete o stvarima za rodilište pa me zanima ima li tko kakvu preporuku odakle da kupim spavaćicu za porod? Inače ne nosim spavaćice pa od doma nemam ništa za ponijeti.

Ja bila kupila komplet preko te Marina stranice, nisu mi bile bas nesto, nasla san bolje u lidlu koje evo vec 3 god priko lita nosim.. al nikako u lidlu da izade roba za trudnice.. jos cu si bar 2 uzeti

Ja isto nisam bila zadovoljna, jedna bijela bila prozirna 😬 uzela sam poslije u Ivančici

little baby
    18. Veljača 2025. 17:44

Žuži,bas mi zao sto si se tako namucila cijeli dan skoro. Da na kraju nista ne znas kako spada. Boze me sacuvaj evo,da te nisu pogledali koliko si otvorena i eventualno vodu pogledali😔
    Ari bravo za malenu! Bas sam sretna covjeceeee!!!!!! Sijecam se kada sam vas iz prikrajka pratila i citala tvoju pricu,stalno sam mislila na tebe i u molitvama si bila da sve bude dobro da izgurate do sigurnih tjedana. I evo vas jos malo skupa jedna pokraj druge stalno,jaoooo🥰🥰🥰🥰Prava borbena mala curka od samog pocetka,s razlogom vam je stigla❤️☀️🌸 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

AriBari
    18. Veljača 2025. 17:51

Ove spavacice, mozda treba pogodit prave🤣 meni su moje bas fora i onako pamuk cisti. Nisu prozirne ni nis. Al mozda onda vidjeti jos neke opcije ako ima nezadovoljnih cura😊moze bit ovisno sto uzmes.
    Ajme Littlebaby, ja bih sad skakala od uzbudenja al se probavam primiriti, cisto da smo korak po korak i s obzirom da znam da je prate jos malo da ne trcim pred rudo😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

little baby
    18. Veljača 2025. 18:00

AriBari

Ove spavacice, mozda treba pogodit prave🤣 meni su moje bas fora i onako pamuk cisti. Nisu prozirne ni nis. Al mozda onda vidjeti jos neke opcije ako ima nezadovoljnih cura😊moze bit ovisno sto uzmes.
    Ajme Littlebaby, ja bih sad skakala od uzbudenja al se probavam primiriti, cisto da smo korak po korak i s obzirom da znam da je prate jos malo da ne trcim pred rudo😊

Moje se isto cine ok,i cisti pamuk je. Bas su mekane fine,a sad vidjet cu nakon par pranja ali evo ja sam na prvu zadovoljna i lijepe su mi. 
    Pomalo,korak po korak kao i otpocetka❤️🥰🙏🏻

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Lejla97
    18. Veljača 2025. 18:41

Ja sam uzela Trgovina Marina Veliko Trgovisce, dvije, jednu za porod i jednu poslije dok se otusiram jer planiram biti u tajicama i kratkoj majici poslije, tako se ugodnije osjecam nego u spavacici.. 
    moja mala danas aktivna 100 na sat, a ja peglam, puzim, cistim da vidimo jel bude kakvog pomaka do petka

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• dddd30
    18. Veljača 2025. 18:50

Drage zene, imam jedno pitanje, jel imala koja problem prije ili sada u trudnoci sa vanjskim hemoroidima? Moja prijateljica ovdje koja je isto trudna je primjetila nedavno odnosno osjetila vanjski hemoroid mada kaze nema krvi i tih problema samo ga osjeti, pa sam joj rekla da cu ove svoje zene pitati ako je neka s tim vec imala za neki savjet sta ste koristile?😊 i rekli su joj da ne bi smjela piti onaj caj od listova maline ako ima hemoroide? 

AriBari
    18. Veljača 2025. 18:53

Dddd ja nisam imala pa ne mogu bas pomoci, imala sam samo uzasno trvrdu i lijenu stolicu.
    Za spvacice ja sam inace jednu uzela i u onom ducanu Devic po preporuci Pjegice, isto je super i nije skupa oko 10 eura al je dugi rukav a ovdje je bas vruce.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Moina
    18. Veljača 2025. 19:47

Komprese mam su super, ja imam jos par paketa od prosle trudnoce koje sam sacuvala.
    Ovo grozno iskustvo iz bolnice, uzas. Mi isto sa punih 36+0 idemo u bolnicu na kontrolu ali meni je tamo bilo uvijek dobro tako da mi je to ok. Ali vozit se 1.5h i obavit nista, uzas. Ako mozes nadi drugu bolnicu jer ovo nema smisla. 
    Ari odlicno da ste izvan inkubatora, drago mi je da je na kraju sve zavrsilo divno! 

Meni je danas dosta bolje pa sam otisla i u kratku setnju. Toliko mi fali to kretanje da cu ic i sutra. Rekli mi usporit ali eto ja usporila sa ciscenjem a ne sa setnjom. Muz cisti a ja cu nastavit setat jer mi ovaj zrak godi za sinuse a i pokrenem se malo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.