Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    19. Veljača 2025. 12:17

Cupko dobro je da si otisla na preglede,nadam su ipak crijeva kako cure pisu😊
    PikyB ja ni nesmjem pojest nista iza 17h jer tada bude jos gore da moram povracati🫢
    Pisali ste o valunzima i ja sam ih pocela imati,po noci pogotovo i zaspem tako odkrivena pa se nadam da me nece i prehlada uhvatit😊
    Jel itko uzimao normabel 2mg zbog nesanice ili ipak ne? Mislim da meni mozak previse rafi i da se mozda mjesaju osjecaji zbog toga sto se blizi porod da zbog toga nemogu ni spavati normalno pa i kad mi zgaravica dozvoli🙂

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Yvone
    19. Veljača 2025. 12:18

Meni je moram priznati druga trudnoća bila emotivno preeedivna iako sam imala tegobe, kako Ari kaže sve sam sa smješkom nosila i kad pogledam slike točno se vidi kako blistam i kad je bilo dobro i kad nije. Kad sam rodila čak mi falio trbuh 😊i beba u njemu. Sada sam moram priznati puno nestrpljivija. Rosie kao i ti jedva čekam roditi. Neznam zašto je tako. U drugoj trudnoći sam nosila curicu. A prva i ova treća su dečki. I da puuuno sam ljepša trudnica u trudnoći s mojom curkom iako su neke bapske price da cure uzimaju mami ljepotu 😂. Rosie ja sam od početka ove treće trudnoće uloživa za vršak prsta, ali to je navodno sve ok kod druge i idućih trudnoća. Ali ako ti je rečeno da pripaziš na nošenje pokušaj nekako prilagoditi. Meni je rečeno isto da ništa ne forsiram ali imala sam i krvarenja u više navrata, pa i zbog toga, tako da još uvijek i pijem Dulphaston. Brzo će to sve proći i uzivat ćemo s bebicama. Meni je malac po uzv uvijek veći za tjedan do 10 dana tako da mi niti ticker nije u skladu s tim. Ja si računam još nekih 4 tjedana i onda se mogu opustiti pa kad bude spreman neka dođe 😊

Minnieus
    19. Veljača 2025. 12:19

Svakako ces ga vidjeti prije mene 🤭. Pise i meni da dolazi za tjedan dana. Budemo vidjeli.
    Cure da li znate neki kao color sampon bez da mora djelovati vise od 5min koji moze prekriti sijede? Nisam se od Bozica farbala, a bas mi je ogroman izrast 

22.08. +

Yvone
    19. Veljača 2025. 12:32

Minnieus vjerujem da ćeš izdržati koliko treba i dogurati do lijepih tjedana. Na sigurnom si i učiniti će sve što treba da sve bude najbolje za tebe i bebu. Za bojenje kose znam da u DM-u ima neki sprej ali neznam u kojim nijansama dolazi. To je za trenutno “ugasiti požar” i pošpricati sijede kad nemaš mogućnost farbanja. Kod kolegice sam vidjela neku kao mahagonij boju od tog spreja. Tera meni je ginić 
    dao normabel kad je nesanica prevršila svaku mjeru. Ali ti si sad u visokim tjednima, pa da pitaš možda doca? Isto kao i magnezij se smije do 36 ili 37 tt nisam sigurna jer smiruje kontrakcije. Meni su se napokon smanjile, pa ga niti ne pijem. Sad sam i sa 5 sati spavanja odlično sto se tog tiče. 

Kawa
    19. Veljača 2025. 12:33

minnieus, ari, super da vam brzo prolaze dani u bolnici, samo mirujte i zelim vam objema brz oporavak, a tebi minnie da dodes do sigurnih tjedana 🥰
    ja se u ovoj trudnoci osjecam fantasticno i to uvijek kazem tko god me pita kako sam, prosla sam i bez mucnina i zasad bez ikakvih tegoba, toliko sam dobro da mi je prijateljica rekla da sam ocito rodena da budem trudna 😆 ali eto koliko smo se namucili da dodemo do ove trudnoce, ocito se isplatilo sve prije 🙂 strah me jedino psihe u postpartumu kako sve mame pisu da je to nesto strasno, ali ne bih se ustrucavala traziti pomoc da osjetim potrebu.
    amazon molim pisite sto ste sve narucile, planiram uskoro zakljuciti narudzbu pa da za sve skupa iskoristim popust, da ne moram naknadno narucivati ako se neceg sjetim. zasad su mi u kosarici avent dudice i bocice koje su tamo daleko najjeftinije, i babymonitor koji mi je mislim mamaana preporucila.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

AriBari
    19. Veljača 2025. 12:49

Minnieus vazno da si tamo i pod kontrolom, tako je dan po dan svaki je vazan😊
    Evo cure kod mene jos jedna vijest, stize mi Lora u sobu na dva sata, da probamo🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Lejla97
    19. Veljača 2025. 13:38

Minnieus ako sto treba donjet javi, petak sam tamo na vadenju krvi, ctg, pregled.. pa dok cekam nalaze mogu doci, prije nego odem u setnju malo, jer ih dugo cekam😅😅

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Minnieus
    19. Veljača 2025. 13:44

Yvone hvala. Osjecam se kao da sam u dobrim rukama. Prate sve redovno i ne prepustaju nista slucaju. Drago mi je da su me zadrzali u petak...ne zelim niti misliti o tome sto bi bilo da nisu.
    Kawa bas je lijepo citati kako ti trudnoca super prolazi i da bas uzivas u njoj 🥰
    Amazon ja sam uzela cybex jaje (100eur povoljnije nego kod nas)
    Next to me krevetic, bocice aventove, one kao "casice" za skupljanje mlijeka umjesto blazinica za dojilje. Uzela sam kosaru u koju cu posloziti pelene, blazinice, kremice, ubacila sam i crno bijelu slikovnicu i jos neku sitnicu.
    Ari pa to je bas wooow! Prekrasno! Ne mogu ni zamisliti koliko si uzbudena i sretna 🥰🥰. Gustajte!!!

22.08. +

Simbalija
    19. Veljača 2025. 13:44

Ari predivna vijest, ljubi malu hrabricu, lijepo vam druženje želim 
    Kawa ja sam na amazonu stavila na baby wish listu  maxi cosi ioru i neki stol za presvačenje sa ladicama, hahaland baby toys gage dobiješ paketić igračaka za novorođenče, neku slatku dekicu, teether.. mislim da mi većina toga ne treba, ali želim da beba ima i nešto novo  
    Bočice i dude neću kupovati ako ne zatrebaju..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

Minnieus
    19. Veljača 2025. 13:45

Lejla97

Minnieus ako sto treba donjet javi, petak sam tamo na vadenju krvi, ctg, pregled.. pa dok cekam nalaze mogu doci, prije nego odem u setnju malo, jer ih dugo cekam😅😅

Prosvercaj mi nekog frizera 😆.
    Dode mi muz svaki dan kratko pa me opskrbi sa svim sto trebam i ne trebam 🤭. Hvala ti!!! Mozda i ostanes odmah na porodu ha?

22.08. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.