Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Čokoladica 🍀
    19. Veljača 2025. 06:08

cupko

Cure mi ipak u 2 ujutro krenuli ma hitnu. S obične hitne me na hitnu ginekologiju prvo prebacili jer me počeo i donji dio trbuha grčiti i probadati. Jakoo dobra doktorica mi je uzela bris, pregledala me prstima, ultrazvuk, cervikometrija, s bebom je sve ok ❤️ i sad moram sat vremena čekati nalaze krvi i urina i onda bi trebala nazad na običnu hitnu.

Cupko, drzim fige da je sve ok 🤞🍀

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• cupko
    19. Veljača 2025. 06:53

Nalazi kod ginek sve ok, mislila je da je možda neka urinoinfekcija jer da ona zna tako nespecifično boljeti, ali je urin ok i prošli tjedan je urinokultura bila ok. 
    Sad sam opet na običnoj hitnoj, napravili mi ultrazvuk svega i još krv uzeli za neke nalaze i sad to čekam. 
    Već me sve i prestalo boljeti od toliko čekanja i jedva čekam otići jer je počelo dolaziti sve više ljudi pa me strah gripe i drugih bolesti 🤣

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

AriBari
    19. Veljača 2025. 08:04

Cupko a da nisu crijeva to bila nize😅 mislim ja sam znala imati bas grceve, ta crijeva jadna isto gube mjesto kako se raste trbuh a i cudno se osjete jer se podignu vise...barem je meni tako bilo😊
    Ali bolje je provjeriti da nisi u strahu😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• PikyB
    19. Veljača 2025. 08:31

Cupko dobro da si otisla provjeriti. U prvoj trudnoci me nesto rezalo po sredini trbuha tak oko 25 tjedna i isto sam u noci otisla na hitnu, bilo je sve ok, rekli su da se maternica rasteze. Ali pametno je sve cudne senzacije provjeriti.

Tera, uf tebe bas muci jako zgaravica.  Jucer navecer sam pojela dvije krafne (da se pocastim sto je ogtt dobar ) i nisam ni ja spavala do 3 ujutro, ali od prejedanja a ne od zgaravice ali suosjecam.. 

Ari, kakva je to mala borilica, uskoro cete svi biti skupa! Bas mi je jako drago! 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Lejla97
    19. Veljača 2025. 08:38

Gdje je minnieus, ne javlja se, sad me brine. 
    Ja nocas opet skoro nista spavala, bolovi u leđima su se protezali kroz noc, nadam se da se to nekaj događa 😁 idem dalje u ciscenje stana danas hahah

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Lejla97
    19. Veljača 2025. 08:38

Cupko javi kako je proslo❤️

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• cupko
    19. Veljača 2025. 09:08

Evo još 15 min i napokon doma, od 2 ujutro. 
    Svi nalazi i sve uredno. Nisam dobilo nikakvo objašnjenje što bi me i zašto moglo boljeti, nego ako se bol pojača opet im se javiti 🙄
    Danas malo mirovanja i laganija hrana pa ćemo vidjeti.
    Bitno da je s bebom sve ok jer me sinoć već osim ispod cica i s desne strane počeo probadati i grčiti donji dio trbuha i to me najviše uplasilo.
    Ne znam i ja mislim i nadam se da je samo želudac i crijeva. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

jen_dva
    19. Veljača 2025. 09:16

Cupko nadam se da je sve ok proslo i da si sad mirnija i spavas slatkim snom Sto ari kaze, mozda su crijeva, mene su znala crijeva bost ko da mi novezi kroz njih prolaze

02/2023 💔👼 22tt

Simbalija
    19. Veljača 2025. 09:16

Cupko mene je par puta presjeklo u noći kada bi večerala previše (čak i ne kasno jer ne jedemo kasno), a tipa taj dan nisam imala stolicu. Vrlo oštra neugodna bol, nisam sigurna je li želudac ili crijeva. Više puta sam razmišljala jesu trudovi ili ne, ali malo je drugačija vrsta boli. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

mama_ana
    19. Veljača 2025. 09:19

Cupko rekla bi moja baba sjedila si na 'ladnom betonu sigurno xD. Šalu na stranu, nadam se da će ti biti bolje. Kako kaže AriBari možda su i crijeva, zatvor, ma može biti puno toga. Ne mora značiti da nešto nije u redu s trudnoćom, ali baš mi je drago da si otišla provjeriti u bolnicu. 

AriBari super za curicu! Kako lijepo to ide sve svojim tijekom i napreduje. Baš divne vijesti

Za spavaćicu, ako je planirate baciti poslije poroda, imate trenutno neko sniženje u Reserved-u i običnu crnu spavaćicu na tregere za 9€. Ja sam sebi uzela takvu sličnu običnu crnu i naručila još sa Zalanda neki crni rastezljivi ogrtač od Anna Field marke. Bio na sniženju za nešto stino novaca. 

Minnieus kako si nam ti? Hvala ti puno za preporuku za Momi kolijevku! Naručila i ja s Amazona, to si mi odličnu ideju dala. Uz onaj popust s Baby Wishliste nije na kraju ispalo ni 135€ :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.